bojler Vloženo 29. leden 2020 Vloženo 29. leden 2020 Podle dřívějšího popisu je to o hodnotě v adaptacích brzd. VW tam narozdíl od Škody má údajně nastavenu hodnotu pro úspěšné plnění. Velmi zajímavá by byla zkouška brzd - tedy jestli je to pocitová věc ohledně nástupu účinku a nebo je rozdíl i brzdných drahách. Citovat
Joker 85 Vloženo 29. leden 2020 Vloženo 29. leden 2020 (editace) před 4 hodinami, p2p napsal: Dneska peknej pokec s Ferdou25 a jestli je neco, co mne moc prekvapilo, je dokonceni vyrobniho nezdaru Skoda na brzdach... Vrele vsem doporucuji si to nechat dodelat (nastavit)... Potom ty brzdy funguji jak maji... :) Po prvnim slapnuti je citit podstatny rozdil... Nejsou ty brzdy uz tak gumove... Souhlas. Mám nastaveno už na druhém autě . Strakonice ?? Editováno: 29. leden 2020, autor: Joker 85 1 Citovat
jakluk Vloženo 31. leden 2020 Vloženo 31. leden 2020 čím dál tím víc mám pocit, že se budu muset k Ferdovi25 objednat až budu mít vyrobeno :-), toto s brzdami slyším poprvé - a nebráním se tomu to někde vyzkoušet - před návštěvou Strakonic a poté :-) Citovat
bojler Vloženo 31. leden 2020 Vloženo 31. leden 2020 Má to souvislost s kodováním? Úprava adaptací dělaná ferdou, pokud vím, se má týkat modely napříč nehledě na FL. Citovat
p2p Vloženo 31. leden 2020 Vloženo 31. leden 2020 Už jsem zjistil o co jde, ale know how je jeho... Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Citovat
OnMiT312 Vloženo 31. leden 2020 Vloženo 31. leden 2020 před 3 hodinami, jaroslav75 napsal: včera mi prodejce potvrdil, že stejný S 3 před FL co měl jako předváděčku brzdil lépe a jinak než současná předváděčka FL se stejnou motorizací S3 před FL měl podtlakový posilovač brzd ale S3 FL by už měl mít elektromechanický posilovač brzd. Takže pochybuji že kódování pro FL bude stejné jako pro původní S3 1 Citovat
Pawouk Vloženo 31. leden 2020 Vloženo 31. leden 2020 Téma je o kódování, už se tady začaly řešit brzdy, to jsem smazal, tak se držte tématu! Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Ahojte.Existuje niekde vo VCDS zaznam o povodnych hodnotach v Adaptaciach alebo o zmenenych hodnotach?Z nejakeho dovodu mi po nastaveni zobrazuje chybu 560917 -nieco nie je korektne nastavene,a BCM nevie roroznat nejake prisposobenie(nevsimol som si hned tuto chybu,cize neviem presne po zapnuti coho sa objavila).Kodovanie som pozeral podla Logov,ale tam sa nezmenilo nic v ziadnej jednotke. dakujem za pomoc. Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Ahojte. Nedalo mi to a vrtal som sa trosku v diagnostike-skusal niekto,resp je bezpecne v 09 Central electronics-cez Basic settings-Resetting of all adaptation values? Do akej fazy sa vrati nastavenie jednotky?Pise sa ze do vyrobnych nastaveni-znamena ze bude uplne cista alebo taka ako auto bolo nakodovane pri vyrobe?Vdaka Citovat
Kuchar7 Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Tak to rozhodně nedělej, bude čistá = nepoužitelná (bez následného kódování) Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Hmm nejak mi to ale nelezie do hlavy ze by mala byt uplne uplne cista,nakolko ak referencujes virive klapky a podobne veci okolo motoradavas resetovat vsetky adaptacie a motor si sam resp riadiaca jednotka sama vytvori "nominalny" program a podla udajov z cidiel nasledne upravi potrebne hodnoty-skusane na bratovej Audi A 5. Z toho som dedukoval ze by jednotka centralnej elektroniky mala podla zapisanych tovarnych nastaveni nastavit "zaklad" ako vyslo auto z fabriky a dalej budu mozne ine adaptacie. Citovat
ferda25 Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Fabrika(default setting) = výrobce jednotky a ne Škoda nebo VW nebo Audi, tam Ti tvůj úsudek trochu pokulhává, ale jestli se Ti vůbec ta rutina spustí(o čemž pochybuji) tak by měl zajímal finální výsledek....určitě si před tím než to spustíš vytvoř zálohu aspoň ve formě csv z jednotky na adrese 09, jestli to opravdu proběhne, budeš mít do rána co dělat....:-D a pak to doladí online v servise, ale aspoň tam nepojedeš na laně. Citovat
cosby Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 a jak má asi VSDC vědět,v jaké konfiguraci tvé auto vyjelo,kdy konfigurací je několik :-) :-) :-). Vířivé klapy u A5 dáš akorát do základního nastavení,nic víc,nic míň,tam se nic z čidel neupravuje,tam je úplně jiný problém. Jinak jak píše ferda a...můžeš vyzkoušet :-) Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Prave preto ma to zaujimalo co si o tom myslia vacsi borci ako ja. Co sa tyka zakladnej konfiguracie,z prace viem ze do parametrizacnych suborov jednotiek svetiel ukladame takzvane factory setting,resp ich tak flashujeme,ale je tam moznost upravy uzivatelom,resp automobilkou-ale to zkladne nastavenie obsahuje vsetky parametre pre plnu funkcnost systemu. Ale pochopil som,nebudem pre istotu skusat,aby som zbytocne nedopadol na odtah. Skusim sa spytat na niekoho,kto vrati podla ODISu auto naspat do tovarneho nastavenia.Zaujimalo by ma vsak,ktora z adaptacii zapricinila tu chybovu hlasku 560917. Citovat
AdoksS Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 bajky: Ve složce Debug máš veškeré kroky, které jsi prováděl. (kódování, adaptace) Jinak je dobré před započetím vrtání se v autě udělat mapování kanálů. Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Ahoj.Dik moc za usmernenie,som predsa este len novacik s VCDSkom... Citovat
bajky Vloženo 2. Únor 2020 Vloženo 2. Únor 2020 Problem vyrieseny-Umfeldbeleuchtung als manoevrierleuchtung-potrebna jednotka 6C a tu nemam,cize tu nastala chyba. Dakujem za pomoc Citovat
roubic Vloženo 3. Únor 2020 Vloženo 3. Únor 2020 https://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3v.php https://ankk-vagcom.com/category/codages_vagcom/skoda/skoda_superb_3v/ tady přidávám nějaké kodování co jsem našel pohledal třeba to někomu pomůže pár věcí jsem podle toho dělal a nebyl problém ale neručim za vše KODOVÁNÍ.xlsx VCDS.pdf MQB Codierungen.docx 1 Citovat
PepeRS245 Vloženo 9. Únor 2020 Vloženo 9. Únor 2020 Ahoj. Jde u S3 2016 ve vybave L&K nastavit funkci uplneho vypnuti esp? Tedy mit moznost nastavit esp sport a esp off? Dekuji Citovat
AdoksS Vloženo 9. Únor 2020 Vloženo 9. Únor 2020 Ano jde to. Ale stejně s mi zdá, že po úplném vypnutí ESP do toho stejně zasahuje. Citovat
M_ike Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 @jaroslav75 2 dotazy: 1) Motor link za jizdy? 2) Sport monitor uz tedy ferda umi i pro mimo SportLine vybavu? Diky Citovat
DavidSK Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Mňa by zaujímalo, ako fuguje: ovládání otevření garáže přes BCM Díky za info. Citovat
wsharan Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 (editace) A dá se aktivovat to "MENU SPORT" přes VCDS?případně nepodělí se prosím někdo o postup? díky všem Editováno: 10. Únor 2020, autor: wsharan Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.