Únor 23, 201015 r Můj osobní odhad je dle výbavy 70-100tisíc...je sice hezký že za 7 let má auto 5000km, ale popravdě nevím jestli je to víc k dobru, než ke škodě...co si budeme povídat, málokdo mění provozní náplně v autě, když nejezdí, ač se to měnit má - skrátka je "ležák" kolikrát mnohem horší než auto, který běžně jezdí. PS: navíc v dnešní době v autě starém 7 let s najetými 5000km bude vidět "stočenku" - podvod
Únor 24, 201015 r každej v tom bude vidět kulišárnu .....pokud nejezdila na servisní prohlídky do autorizáku....těch 5000km je pak podezřelých, že jsou stočený.....ale reálná cena je někde okolo 80 000,-Kč...samo dle výbavy....
Únor 5, 201114 r Zdravím, vzhledem k tomu,že budeme kupovat nový vůz budeme prodávat naší "Fabču".Vůbec ale nevím,kolik za ní můžeme chtít ,resp. dostat.Jedná se o Fabii 1,4 MPi 44 kW, r.v. 2000-HB.Jsme 1. majitelé, v současné době najeto 107 000 Km. Výbava: odnímatelné TZ,mlhovky, centrál+DO,střešní okno,výšk. stavitelné sedadlo řidiče,zamykání zpátečky,otevírání kufru a víčka nádrže od řidiče,vyhřívané zadní okno,přední+zadní nárazník v barvě vozu. Také jsme uvažovali o tom,že ji dáme na proti účet,ale zatím nemáme zjištěno jaký by byl odpočet.(co je lepší?) Díky za případné vyjádření.
Únor 6, 201114 r Barva je modrá základní-dle TP, airbag u řidiče. Upraveno Únor 6, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 25, 201114 r Dobry, rad bych si koupil třeba octavku a nevím, vubec nevím za kolik prodat tuto fabii. Je to rok 2002,motor 1.9SDI , serviska do 240 000 ted nalitane 261 000, komplet nove brzdy,tlumice,vyfuk,zrcatka,rucni brzda.... menene filtry, olej vsechno servisovano. Lite kola + plechy zimni i letni gumy atd atd. Vybava Comfort(alarm, dalkovy central, predni el. okna, 2x airbag, zasuvka v kufru apod.) sem tam nejake vady laku,ale jinak dobry a super stav. za kolik tak prodat abych nenaletel? Díky Upraveno Duben 25, 201114 r od jurdadavid
Duben 25, 201114 r bez klimy a km už taky nejsou nejmenší, takže bych to viděl někde kolem 70-75t. každopádně můžeš nahodit vyšší cenu a potom dáš slevu.
Duben 25, 201114 r to je silene¨, jen za opravy at je jak nove sem dal 40tis a jde to tak dolu... :-/ ale díky za odpovědi.
Duben 25, 201114 r cca 60 000Kc. link: http://www.yauto.cz/...47kw-77425.html link: http://www.aaaauto.cz/skoda/fabia.html#!&body=C&make=109&model=187&palivo=2&ymin=2002&ymax=2003&filter_clockto=200000&limit=50 Upraveno Duben 25, 201114 r od PROCHY603
Duben 27, 201114 r Bohuzel je to tak, ceny aut sli celkem dolu a bohuzel pro tebe je minus ze je to v bile barve a nema to klimu, to dneska chce celkem hodne lidi uz i u ojetin...
Červen 30, 201114 r zadej si třeba na sbazaru svoje parametry auta a zjistíš, za kolik se podobný auta prodávají
Červenec 28, 201114 r Zdravím všechny a předem díky za rady. Zajímalo by mě, kolik bych si asi tak mohl říci za moji Fábku r.v. 2004, 1.2 HTP 40kW se serviskou a s necelými 80 000km? Jsem druhý majitel a za celou dobu užívání byla bezproblémová, ale teď bych potřeboval aspoň combi, přišla rodina. Tak prosím raďte.
Červenec 28, 201114 r takových dotazů je tady mraky. Nejlepší bude, když se podíváš na Škoda plus nebo auto plus, zadáš si tam rok výroby a podobný věci (třeba i výbavu) i vyjede ti mraky aut a uvidíš, jak se to pohybuje. Druhá možnost, stav se v bazaru, v jakýmkoliv, lépe ve škodovce, a oni ti auto ocení dle roku, kilometrů, výbavy a stavu, zdarma, a budeš +- vědět, jak se to pohybuje.
Červen 16, 201312 r Zdravím nedávno jsem dostal od rodičů fabii 1.2HTP 12V 47Kw a chtěl bych se zeptat jestli se dá tohle auto ještě vůbec prodat hlavně už to má najeto něco přes 191 000km no jde mi jen o to že to už není v top stavu po vzhledové stránce zde je fotka pro představu: http://cdn.cztorrent.net/image/original/z3WZwhrCBqynY5aq a to v reálu bych řekl že vypadá mnohem hůř. Hlavně s tím ještě budu jezdit než našetřím na něco takže se pokusím i některé ty větší vady opravit ale i tak bych řekl že htpčko už v dnešní době nikdo nechce a bojím se toho aby mi to pak nehnilo na zahradě
Červen 16, 201312 r Aby se dala stanovit cena, tak by si měl napsat i co to auto má za výbavu... Klima? ASR? Je servisovaná v autorizovaném servise a má vedenou servisku? EDIT: byla bouraná? Dveře u spolujezdce a nebo zadní mi tam moc nesedí.. jak barvou tak tou plastovou lištou Upraveno Červen 16, 201312 r od Galvi
Červen 16, 201312 r takže auto nebylo v autorizovaném servise od te doby co ho máme my což je tak 4 roky myslím . má to tempomat,ABS,ASR,ESP manuální klimu,vyhřejvání zrcátek přední okna v elektrice dal už myslím že nic E: byly měnění pravé zední dveře pač když se zajíždělo do dvora tak sel celej bok o vrata takže přední se nak opravili a zadní rovnou vyměnili pac byly v hodně spatném stavu + je promáčklej zadní blatník ale to na fotce není vidět Upraveno Červen 16, 201312 r od razzzercze
Červen 16, 201312 r Aha, výbava je super, ale ten servis už ne.. Cenu bych teď při prodeji viděl kolem 40-50 000,- o moc víc asi kvůli té servisce ne
Červen 16, 201312 r bohužel už to tak je ale nevím no kdo by to chtěl za 40 000Kč no do zimi sni dojezdím pokusím se jí dat do hromady aby vypadala líp no a snad se někdo najde
Červen 16, 201312 r Zase tak moc zle nevypadá... Koupíš origo poklice, sundáš ten zbytek lišty ze dveří a hned bude vypadat o něco lépe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.