Publikováno Květen 22, 201510 r Zdravím a mám dva dotazy, 1. Nechali jste si někdo přidělat zástěrky proti nečistotám? Díky předem za informace. Upraveno Květen 22, 201510 r od Pawouk
Květen 22, 201510 r Příště laskavě dodržuj členění fora - nevidím jeden jediný důvod, proč řešit v exteriéru Construct. Příspěvky o něm jsem přesunul SEM.
Květen 22, 201510 r Autor No protože jsem se dotazoval i na zástěrky a ty zase patří do exteriéru, tak abych to nemusel psát na dvakrát. Omlouvám se, už se to doufám nestane.
Květen 23, 201510 r Rozmýšľam nad nimi, HB si dosť špiní zadný nárazník, ak to niekto máte, hoďte sem dáku fotku. Ten cajrajt z mokrej cesty totiž dokáže bez zásteriek obrúsiť farbu na spodnej hrane nárazníka časom až na plast.....
Květen 23, 201510 r Viem, že bez zásteriek sa mi auto viac paci, ale ja ich aj napriek tomu domontujem. Niečo určite zachránia.
Květen 23, 201510 r Ja jsem si je montoval sám na první pohled se mi to moc nelíbilo ale není to tak strašné a určitě splní co mají na minulé fabii combi jsem je neměl a bylo na zadním narazniku poznat .
Květen 23, 201510 r Ahojte ak máte originálne zásterky priamo od škody mohli by ste ich na svojom aute odfotiť? Predné zadné bol by som zvedavý ako na tom aute vyzerajú, pretože tiež o nich premýšľam (na hatchback) Ďakujem ak to bude možné
Květen 24, 201510 r Autor Přesně tak, buďto je chci a neřeším to, ale já k tomu mám hlavně tyto důvody, jednak nemám zaprasené auto až po okna a páté dveře, jednak nemám věčně ušpiněný nohavice u kalhot při vystupování z auta a taky beru ohled na ty co jedou zamnou. Je to opravdu lahůdka když před vámi jede nějaký vytuněneý hóša s nagelovanou palicí, obutí čím víc přesahuje z podběhů tím líp, repráky na plný pecky že se chvěje volant i u mě v autě - trošku blatíčka na silnici a máte vymalováno
Květen 25, 201510 r Zitra to vyfotim a hodím to tu . Ahoj podarili sa teda nejaké fotky? Alebo asi skôr nebolo dobré počasie však
Květen 25, 201510 r Mattik: odpoledne ti taky kdyžtak nějaké nahodím, jak vypadají na HB ďakujem to by bolo super, presne takú, akú máš v popise mám vo výrobe
Květen 25, 201510 r Jiný pohled: jako motorkář vaše zástěrky v dešti oceňuju, neboť 20 metrů dlouhý závěj vody co se vytváří za autem bez zástěrek s širokými pneu je úplný labůžo.
Květen 30, 201510 r Jak pres kopirak. Pred lety stejna diskuse, ja uz se ji účastnit nehodlam. Zaver byl ale jasnej - zasterky jsou v dnesni podobe a rozmerech k nicemu a jeste k tomu blbe vypadaji. BTW: motorkar jsem tez a kdyz jedu za mokra, nechavam si rozhode delsi odstup nez 20m.
Květen 30, 201510 r Nakonec zjistíš,že se za lemem zástěrky v místě kde přiléhá k blatníku drží jemné kamínky,které ten blatník pomalu ale jistě odírají.
Květen 30, 201510 r Autor No já měl zástěrky na každým autě, a nikdy jsem nic takovýho nepozoroval, možná je to tím, že já pravidelně měním auta za 4, max. 5 let.
Květen 30, 201510 r Nakonec zjistíš,že se za lemem zástěrky v místě kde přiléhá k blatníku drží jemné kamínky,které ten blatník pomalu ale jistě odírají. Přesně tak. Nepřál bych vám vidět, jak vypadal lak u obou OI, po tom, co se po 9 letech sundaly zástěrky...
Květen 30, 201510 r Jestli je něco za zástěrkama je mi fuk , to jsem nikdy nepozoroval . Stačí mi ale , podívat se jak je pak omlácený zadní nárazník na autě ze spodu. Navíc je rozdíl jet za autem které má zástěrky a které ne. ZA mě, dal bych je jako povinnost, mít je na autě..
Květen 30, 201510 r zadný nárazník je z plastu nie? Takže nezačne hrdzavieť a navyše zospodu sa naň málokedy pozeráš
Květen 30, 201510 r Jestli je něco za zástěrkama je mi fuk , to jsem nikdy nepozoroval . Stačí mi ale , podívat se jak je pak omlácený zadní nárazník na autě ze spodu. Navíc je rozdíl jet za autem které má zástěrky a které ne. ZA mě, dal bych je jako povinnost, mít je na autě.. Nejsme v době Š120, kdy tam zástěrky měly jakýsi efekt. Navíc to byl stejně jen takový východoevropský folklor. Poslední auto, na kterém jsem měl zástěrky (přední i zadní) byla Felicie a byly tam k ničemu = auto bylo stejně špinavé... Možná někde v oblastech, kde se v zimě udržují silnice inertním materiálem, to může mít nějaký efekt, že není omlácený lak na nárazníku. Nevím, na svém autě bez zástěrek žádné problémy s lakem ovšem nepozoruji. A povinnost je mít? To už je poněkud přehnané, pokud máš problémy s jízdou v dešti, tak bych se spíš zajímal, zda máš v pořádku stěrače, zrak a také, jestli jedeš rychlostí přiměřenou podmínkám a s bezpečnou vzdáleností od vozu před tebou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.