Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Auto se s nimi sice špiní pořád, ale myslím,že pro řidiče vzadu to bude v dešti docela rozdíl. Další věc je ochrana laku a prahů před kamínky, bahnem a jiným bordelem. Tohle si musí rozhodnout každý sám, já je na autě chci.

nevím co se hádáte každému se líbí něco jiného já na zástěrky nedám dopustit..bez nich to vypadá jak koza na kolech ..já jsem objednával hned při konfiguraci jinak bych ani ze salonu nevyjel..:t

Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor.

To jste fakt presvedceni o tom, ze zasterky (v dnesnich rozmerovych relacich a umistenim blizko za kolem, ne jako za dob Š120 ci VAZů) zachyti odletujici kaminky? :D

Zkuste se na pozici a delku zasterek podivat dukladne. Co (mozna) zjistite? ;)

Áno, poôžu pomôžu. Nezachytia všetky, možno ani 50%, ale keby (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) zachytili 30%, tak význam majú. Či to je pre niekoho dostatočné percento, ak sa mu nepáčia, je vec iná. Tvrdiť ale, že to je s nimi a bez nich to isté, je ako tvrdiť, že ruská ruleta s jedným nábojom je to isté, ako keď sú tam náboje dva, či tri... Samozrejme, ak ma to trafí, tak ma štatistika v tej chvíli nezaujíma :) A tiež nikomu ich nepôjdem na auto montovať, ak sa mu nepáčia :D

Upraveno od Mirec.K

Maveriku,škoda,že jsem nenafotil auta bez zástěrek co tu jezdí na servis.Ano,jsou to Octávky 2008,Fabie 2008 co mají shnilé prahy,spodky blatníků(mluvím o předkách) a tam i ty malé zástěrky pomůžou

před 53 minutami, Yosef napsal:

Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor.

tak toto kvituju a plne souhlasim!

• Autor

Proboha co to tady pořád řešíte? To je přece každého věc jestli zástěrky a nebo ne.

kazdeho vec to je do te doby, dokud za jednim takovym clovekem nejedes po zasypane silnici nebo za deste na motorce :D  Pak to je i tva vec :)

• Autor
před 1 minutou, OtaH napsal:

kazdeho vec to je do te doby, dokud za jednim takovym clovekem nejedes po zasypane silnici nebo za deste na motorce :D  Pak to je i tva vec :)

To je pravda, a já sám jsem zástěrky vždycky na autě měl a mám, ale jak se to na tohle téma rozjelo mi připadá trošku mimo mísu.-_-

Dokud se tady nezacneme navzajem kuli ptakovinam urazet tak za me je diskuze super. Zatim si konkretne z teto diskuze odnasim to, ze ti kteri jsou zasadne proti zasterkam si bud mysli, ze si poskodi auto, protoze se jim dostane pisek mezi samotnou zasterku a barvu. ( a to ted tedy budu vice sledovat) A nebo jsou proti, kuli estetickemu prozitku z auta bez zasterek. :)  Oboji chapu.

cosby: Az dorazim domů, nafotim nasi Fabii z roku 2005. Auto jezdí léto/zima, navíc u nás se kromě hlavního průtahu  městem nesolí, používá se kamenná drť. Prahy jsou netknutý. 

před 6 hodinami, Mirec.K napsal:

... (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) ...

A to je škoda, protože to už tady před lety taky bylo. Zajímalo by mě, k čemu bys došel tentokrát ty :D

to Mawerick: zástěrky dnešních aut oproti Š120 jsou opravdu jiné, jsou z lepšího materiálu, plastové a mají i lepší tvar. Nevím, proč ti tak vadí vzhled, když většina aut se ke spodku zužuje, takže ve spodní části auto opticky rozšíří a jsou černé. S jejich namontováním pomůžeš nejen svému autu, ale i okolí, ve kterém se budeš pohybovat. Ono jet v dešti za autem bez zástěrek není žádná radost.

Já si je na příští zimu koupím ikdyž se mi nelíbí a když se neosvědčí tak je sundám, těch pár stovek oželím.

Pánové, nechci vám do toho kecat, ale téma Zástěrky je již hodno hospody. Stejně si každý udělá co mu libo.

Do hospody patri zastery. Zasterky naopak patri na auto ;)

• 4 týdny později...

Ahoj, moc se v tom nevyznám... pokud si koupím zástěrky jinde nežli ve škoda eshop a nandám si je sám, nepřijdu třeba nějak o záruku? Jako na lak a kastli? 

Ne nepřijdeš pokud je namontuješ správně. O jediný co přijdeš je úcta od některých spoludiskutujících. :D

Se omlouvám... Budu tento týden kupovat F3Combi a bude to moje první nové auto, auto se zárukou, tak nechci něco pos..at :huh: A co takový kryt zadního nárazníku a prahové lišty? Taky můžu sám nalepit? :D

a proč jsi si je rovnou nenakonfiguroval jak já..jak jsem šel pro auto tak už sem je tam měl..

Právě to mám v plánu... Je to skladovka, takže bych zkusil si ještě nechat domontovat tyto doplňky, tedy pokud to půjde...

Proč by nešlo?:) Prodejce ti vše rád domontuje ještě před převzetím. Když objednáváš z výroby, taky si u prodejce necháš dodělat, co potřebuješ.

Supr, díky za info. Zkusím to na něj....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.