Losky83 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Myslel tím, že jaký má smysl dávat stíněné zpětné zrcátko, když ta vnější nejsou. Pod to se můžu podepsat, protože to opravdu je padlé na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 (editace) Přesně tak je to stmívání padlé na hlavu, ale to sklopení by bylo paráda. Ona politika je jasná, třeba Škodovka nemá ani plynovky při otevření kapoty. Nevím jak je to u nového supa, ale byla a je to politika. Editováno: 7. Prosinec 2015, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Ale zpetne ma sirsi zorny uhel, tak vic oslneni je pres nej, nez pres vnejsi? Bylo by fajn mit stmavovaci i vnejsi, ale za to vnitrni jsem rad, ze jsem si ho dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Vnitřní je dobré, to každopádně ale třeba na dálnici to pere do ksichtu z vnějších zpětných a vnitřní to moc nezachrání. Místo deštového senzorů bych uvítal signalizaci mrtvého úhlu. To je poměrně užitečná blbůstka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 vnitřní stmívací zrcátko je super a nevybavuji si, kdy by mě oslnily vnější zpětná zrcátka... signalizaci mrtvého úhlu jsem si vyzkoušel v novém Tucsonu a je to super... to jsou opravdu užitečný věcičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Když jedeš v pravém a kilometr za tebou jede pořád borec v levém po dálnici, tak je to nepříjemné, tam se mi vždy zasteskne po této drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 .... nevybavuji si, kdy by mě oslnily vnější zpětná zrcátka... .... Pak to znamená, že je máš blbě nastavený ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 mam pujčenou na par dni kratkou F III 1.0 55kW a ten motor je hruza, pro jednoho možna, pro víc lidí nepoužitelný.. co mě dal vadí oproti F 2 je dojezd oken, čudlík se musí pořád držet,zakladni radio s kolečkem na zesilovani kde je i nazev stanice, to mi přijde dost lacine, kratka palubka oproti F 2, , volant obšitý, když držím volant strašně mě ty stehy vadí do prstů, dál mi vadí horší vystupování než z F II, řekl bych, že f II je vyšší, .. co je lepší je prostornější kufr a více místa pro prave koleno...za mě-- za ty penize asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Mno mě to tak taky přijde. Normálně i na okresce když jede někdo za mnou tak mi to do očí svítí tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Prostě pokud už samozatmívací špíglík(y), tak všecky. BASTA, přes to neteče voda a nejede vlak. Jeden (vnitřní) je na hovno, pokud jsou správně nastavený vnější, je řidič víc oslňovanej přes ně (pokrejvají širší úhel za autem než samotný vnitřní). Celkově mi auta začínají čím dál víc připomínat Apple a v poslední době i Redmond (Made in Pinďous) - JENOM MY VÍME NEJLÍP, CO MAJÍ NAŠI ZÁKOŠI CHTÍT... Potom jsou celý objednávací konfigurátory k hovnu s dvěma prdama, protože to co by si člověk rád nakonfiguroval je buď masakrálně předražený, nebo se to váže na jinou, daleko míň potřebnou, ale o to víc příplatkovou vejbavu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Superb III ma jako jedina skodovka poprve plynove vzpery kapoty za x desitek let konecne aspon u superba,.. byla by to hanba,davat tycku u ,,vlajkove" lode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Fabia nemůže mít všechny vychytávky jako Octavia a ta zase nemůže mít vše, co má Superb. Ostatně ani Superbu není dopřána výbava Passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Superb III ma jako jedina skodovka poprve plynove vzpery kapoty za x desitek let konecne Kecičky tvojí babičky, S2 je má taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Nějak se to tady vzdaluje od tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Takže ještě jednou a naposled - držte se tématu! Příspěvky mimo téma jsem odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 pánové, ještě jednou - vraťte se k tématu, ČÍM VÁS FABIA NAŠTVALA! Toto není volná diskuze o sedačkách a prostoru. Pokud chcete na toto téma diskutovat, není problém si založit nové téma v sekci interier.. Tímto, co tady dokola provádíte jen znepřehledňujete fórum. Možná to znáte - něco hledáte a téma najdete, má 7 stránek. "Výborně, určitě se na těch několika stránkách řeší můj problém" a ono OUHA - 4 stránky jsou plné OTčka a vy se dozvíte kulové a naštvaně klikáte pryč. Tak přesně tomuto chceme zabránit. Snad jsem to vysvětlil dost srozumitelně a pro BobanaHTP a mírně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) U řidiče není nastavení bederní opěrky(dá se to přežít ale) při rozjezdu např na křižovatce, dáte kola do raidu a začne to při rozjezdu vrzat, asi homokinetický kloub jako u superba 3, jako u O3.... při 300km na tachometru fakt super. chybějí silnější motorizace chybí dojezdy oken....(už před 11 lety to měla O2...) co mě nejvíce potěšilo: rádio blues Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) Zatial ma hneva odmykanie auta. Vypnem motor, otvorim soferove dvere, idem si zobrat batoh na zadne sedacky a zadne dvere zamknute!! (mam ale pocit, ze to nerobi vzdy). Mam nastavene zamykanie auta po rozjazde. Neviete ako nastavit, aby sa odomklo vsetko po zastaveni? Taktiez mi moc nesadol sportovy podvozok v kombinacii s Barum Polaris 3. Bolo to cele nejake tvrde, hlavne na nasich rozbitych cestach. Po prezuti na Nokian WR D4 je to o dost lepsie. Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: scypho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) To je nejake divne. Takhle, jak to popisujes s otviranim dveri, to se mi nikdy nestalo. Taky zastavim, vypnu motor a jdu si neco vzit bud zezadu nebo z kufru. Vsechno je normalne odemcene (nemam Kessy). Automaticke zamykani po rozjezdu mam taky nastavene a funguje. Neni jeste vzadu nejaka "detska" ochrana, kterou je potreba aktivovat/deaktivovat? Zkus se podivat do navodu na str. 52 - Individualni nastaveni zamykani. Budes mit asi nastavenou tu prvni moznost. Zmenis to nekde v Infotainmentu... Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 nevím jak je to u FIII ale na Roomu se mě dveře odemknou až když vyndám klíče ze zapalování, takže to možná bude na FIII stejné...pokud zastavím a jenom vypnu motor, ale nechám klíče v zapalování a vylezu z auta, tak zůstanou ostatní dveře pořád zamknuté ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 No, podle popisu (DSG) odhaduji, že má Style a tudíž startování tlačítkem. Taky jsem si dneska všiml, že jsem měl zadní dveře zamknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Ano mam Kessy (aj dvere). Mam pocit, ze to robi vtedy, ked spolujazdec otvori prvy. Ak otvorim dvere prvy ja, tak zadne su odomknute. Pohram sa s tym cez sviatky a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 ted jezdim chvili v nove OIII Style a nektere ficury mi v ni naopak chybi, ktere ve fabce mam, anebo vadi.... - nema to automaticke rozsviceni svetel, nejak jsem si na to zvyknul, - nema to samostmivaci zpetne zrcatko, - porad tam sviti na strope tlacitka osvetleni interieru, je to pekne otravne pro jizde v noci, fabka to ma tusim zhasnute, - levy blinkr v zrcatku je dost neprijemny, je to od ridice az moc videt a oslnuje. Ale na rozdil od nove fabky tam vevnitr nic nevrze a neskripe, auto je vyborne slicovany, ma fabka je naopak v tomto dost tragedie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Stáčí dát xenony a už je to výbavou dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 lulinak: občas jezdím s VW Golf V a úplně stejně blinkr ve zpětném zrcátku v noci moc osilňuje :-) Ale fakt Ti něco vrže v F3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.