Přejít na obsah

Čo som si poškodil na Rapide?


Peto29

Doporučené příspěvky

Včera som zaparkoval na dost blbom parkovisku.

Napriek tomu, ze som tam zaparkoval velmi pomalicky a nebolo pocut ani skripnutie, pri cuvani von - opat opatrnom som pocul dost velky "prásk", skor plastovy zvuk. Ked som prisiel domov, odfotil som spodok auta, nenasiel som tam nic, okrem toho - oznaceneho miesta na fotke.

Viete pozriet alebo poslat fotky spodku rapida, aby som si bol isty, ze mi ta tehla na parkovisku odlomila prave ten maly kusok plastu ktory si myslim ? Dik

Ako jedine miesto na spodku vyzera, ze je to akokeby nasilne vylomene.

 

 

post-93842-0-75810700-1434693976_thumb.j

post-93842-0-51089500-1434693977_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som nezaparkoval az k obrubniku, ale pod tu tehlu. samozrejme, nie na tomto mieste ktore je na fotke. no inac sa nedalo, vzadu chodia auta, a musis sa natlacit az dopredu.

ano je pravda ze som mal parknut kolesami pred tou tehlou ale nedalo sa, lebo auta nalavo boli posunute a musel som zaparkovat tak, ze ta prava tehla vosla ppod naraznik.

 

Inac, dakujem za zmysluplnu odpoved  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych taky tipnul, že nic kromě toho vykousnutí se nestalo. Podle všeho je ta cihla šikmo, takže se přes ni dalo dobře natlačit a v opačném směru se už zakousla. Vypadá to, že za tím je malinko ošoupáno, ale také je možné, že předtím byla v otvoru a při couvání jsi zatočil a teprve tím ji zapřel. Nemyslím, že by se tam stalo něco horšího. Každopádně se můžeš mrknout, jestli tam ten kus plastu neleží, pak máš jasno. Stejně tak jsi ho mohl urazit kdekoliv jinde a tady to prostě jen "mlasklo", tyhle zvuky v autě vypadají vždycky mnohem strašněji než venku. Každopádně za tyhle okrasy u parkovacích míst/krajnic by někdo potřeboval pověsit za gule do průvanu.

 

Mírně offtopic, ale tématicky - trenér v 90. letech říkal klukům, ať neházej ty petardy všude kolem. Zabavil jim je, jenže to sám nevydržel a hodil jednu před pomalu jedoucí auto. Výbuch přímo pod ním - chlapík zastavil a hodinu oblejzal auto a hledal, co se mu kde podělalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, dik. no snad sa nic nestalo, puknutie to bolo dost silne.

 

Ja som hlavne chcel toto:

 

"Viete pozriet alebo poslat fotky spodku rapida,"

 

nepotreboval som, aby ste pozerali moju fotku, ja chcem vidiet spodok neposkodeneho rapida, ktory potom porovnam, ked dvihnem auto.

 

Wittmann: 

"Jak máme z tý fotky poznat, co jsi tam všechno odrbal? " - a kde som nieco take ziadal??  :kol-47: 

asi si nepochopil, ja som nepisal: pozrite mi na fotku a napiste co som oddrbal, ale pozrite na svoj rapid a poslite mi foto spodku.. dakujem :)

Editováno: , autor: Peto29
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jediné, co se mohlo stát, je že jsi přes tu cihlu přejel nápravnicí či ramenem (případně i vanou, ale ta je více utopená) - ten uštíplý kousek krytu tomu odpovídá - je to přesně v dráze za tím místem. Ale jak jsem psal, to z těch tvých fotek není vidět - to by jsi si to musel zvednout, pak teprve přesně budeš vědět co se stalo, nebo nestalo. Fígl je v tom, že při couvání je předek auta tlačen k zemi, při jízdě dopředu je tomu naopak - takže jsou překážky, které se těsně dají přejet dopředu, ale nedají se "přecouvat".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...