Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

Rad bych se podělil s peripetiemi s tahnutím do strany. Před časem jsem začal řešit to,ze auto táhlo mírně do strany a při jízdě rovné byl volant mírně natočen do strany=>serizeni geometrii způsobilo ještě větší natočení volantu při přímé jízdě=>prohození kol zepředu dozadu a do krize=>problém přestal ale objevilo se při akceleraci na 5 při rychlostech 110 + víbrovani na volantu, po přeřazení na 6tku a následně ustálené jízdě je vše OK=> vyvážení kol a prohození kol zepředu dozadu=>opět natočení volantu do strany při jízdě rovné.

Na autě mám 17 palcové disky ET 45. Myslíte ze je to kolama?nebo něčím na podvozku? Na zimacich si vibrace neuvědomují..

• o 1 měsíc později...
Vloženo

od minulého roku riešim obdobný problém, žiaľ stále bez úspechu a to som už vymenil: zadná náprava - complet + zadné lmiče, predné tmiče, predné sil.bloky ramien, no auto stále ťahá mierne vpravo + volant je pootočený taktiež mierne vpravo. GEO robená už ani neviem koľký krát - papierovo je všetko O.K., no reál je na prd!

Nemá niekto nejaký tip či nápad čo s tým?

Vloženo

Měl jsem stejný problém na O2 Combi. Odskákané 17 palcové pneu a podivně sjeté a hlavně hlučné. Problém vyřešen při koupi nových pneu.

Slyšel jsem, že kombinace O2 Combi + 17 palcové kola = odskákané pneu+hlučné+zatáčí

Mám ještě 16 palců a ty jsou OK. Soused má 18 palců na O2 a taky OK. Momentálně po roce na 17 palc. kolech opětovný problém - > odskákané a začínají být hlučné

Vloženo

tak zdá sa, že sa to "asi - možno" podarilo, aj keď na úkor mierneho opotrebenia min.jednej z pneu (tie pneu mám tretiu sezónu a je na nich nabehaných cc 25.000km), čo má za následok mierny ťah do strany - vpravo.

Okrem opätovného nastavenia GEO sa povymieňali pneu medzi sebou a ako tak to ide, no a aj volant je konečne ako tak rovno a ak ho aj v rovine podržím, auto už neťahá do strany (pred opätovným nastavením GEO ťahal vozidlo pri polohe volantu v rovine vľavo).

Samozrejme GEO robená zakaždým ako vpredu, tak aj vzadu a to na jednom z najlepších, ak nie na najlepšom a najnovšom stroji v širokom okolí! (samozrejme laser)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...