Přejít na obsah

Octavia III denní svícení mlhovkama s LED "žárovkou"


vicctor

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Dobrý den, chtěl bych poradit, koupil jsem Octavii treti generace a bohuzel byla bez svetlometu s led dennim svicenim. Hledam levnou varianu nahrady napr. http://www.sbazar.cz/xenony/detail/8037090-skoda-octavia-iii-bixenony-vc-led-denniho a nebo tyhle pasky  http://tuning.autodoplnky.cz/denni-sviceni/led-pasky/smid-99/  . Ty svetla za tech 12 000, jak velkou castku by bylo potreba jeste investovat do uplne instalace? A ty pasky ma nekdo nejakou zkusenost, homologace , poruchovost atpod.. Dekuji za odopoved

Editováno: , autor: castor71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...