Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Objednano nedky 10. KT 2016, a uz je i na prodejne, takze dodani trvalo kolem 8-9 KT. Bude to 66 kW kombik v ambition, zadne specialni vychytavky, jenom bezne - tempomat, reflektory, lepsi radio...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj III Fabii jsem si objednal 4,7, Zrovna kdyz začla celozavodní dovolená. Takže informace, kdy auto pujde do výroby se dozvím asi až po dovolene? nebo to někdo zpracovává i během ní? děkuji

Vloženo

Mě informovali o dodaci lhůtě i s upozorněním skrs celozávodku ikdyž jsem si jen nechal dělat předběžnou kalkulaci a neobjednával jsem, takže jde jen o komunikaci s prodejcem a ti v autosalonech celozávodní dovolenou nemívají

Vloženo

nikdo tam neni, takze az po celozavodni dovolene,.... od 25.7. se linka opet rozjizdi, takze pak muzes vedet vice, ale i tak pochybuji ze bude znat termin vyroby, pocitej tak minimalne 3 mesice ;)

Vloženo

Co je neuvazene rozhodnuti?

Lukason: to mi nevadi pocitam listopad prosinec. Auto na jezdeni mam. Pak jim ho tam necham misto akontace a pojedu novou fabkou domu. Ja jsem jen zvedavej kdy ji muzu ocekavat. No ne ja ale spis pritulka

Vloženo

Jak jsem psal, od objednani pocitej tak 3 - 3,5 mesice, jelikoz do toho spadla celozavodka, pocitej, ze se ti to o ty tri tydny jeste prodlouzi, protoze tam nic nebezi a nikdo objednavky nezpracovava ;) tudiz v tom ani neni nejaky system. Nevim jak to tam presne chodi ;) ale nejake predbezne razeni od obednani tam urcite je, pak je finalni cca 2 - 3 tydny pred finalni vyrobou, kde ti naskoci uz vyrobni tyden ;)

Vloženo

cca tak nejak snad realne ;) ... pocitej s tim horsim..... muze se ti to samozrejme i posunout do predu, ale i do zadu,.... je to hodne nepravidelny .... pak uz jenom nekoho znat ve skodovce, kdo by ti auto dokazal ve vyrobe postrcit ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak skoda teraz sponzorovala majstrovstva sveta v hokeji, na tour de france poskytli dalsich 250 vozidiel ako sponzor..niekde sa to muselo odrazit.

btw dnes mi volal predajca, ze auto bolo vcera vyrobene..to je 5 mesiacov od objednania.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...