LuboBBSK Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Ja som na auto cakal 15KT. Vyrobene bolo 18.4.2016 a pneu su Dunlop. Typ si nepamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Značka pneu záleží i na rozmeru kola, na 15cky jsou jiný než na 17cky.. Zpravidla 15 jsou nexen nebo hankook, 16 Bridgestone potenza a 17 DUNLOP SP SPORT Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 já dostal na 15" Dunlop SP Sport... Překvapen a zároveň spokojen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Ja mel na 15 nexen. Sousedu auto kumho. A vcera jsem videl Dunlop. Je to loterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Ja mam 16 Bridgestone Turanza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Odpočet, než přijde Pawouk a zjebe nás za off-topic za tři, dva, jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) Mě tam dali 215/40R17 87V Bridgestone Potenza made in poland Editováno: 16. Květen 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkvic Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Objednano nedky 10. KT 2016, a uz je i na prodejne, takze dodani trvalo kolem 8-9 KT. Bude to 66 kW kombik v ambition, zadne specialni vychytavky, jenom bezne - tempomat, reflektory, lepsi radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Odpočet, než přijde Pawouk a zjebe nás za off-topic za tři, dva, jedna... A dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Ahoj III Fabii jsem si objednal 4,7, Zrovna kdyz začla celozavodní dovolená. Takže informace, kdy auto pujde do výroby se dozvím asi až po dovolene? nebo to někdo zpracovává i během ní? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Mě informovali o dodaci lhůtě i s upozorněním skrs celozávodku ikdyž jsem si jen nechal dělat předběžnou kalkulaci a neobjednával jsem, takže jde jen o komunikaci s prodejcem a ti v autosalonech celozávodní dovolenou nemívají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 A do jake doby by to prodejce mohl vedet? nechci je prudit a porad se ptat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 nikdo tam neni, takze az po celozavodni dovolene,.... od 25.7. se linka opet rozjizdi, takze pak muzes vedet vice, ale i tak pochybuji ze bude znat termin vyroby, pocitej tak minimalne 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Co je neuvazene rozhodnuti? Lukason: to mi nevadi pocitam listopad prosinec. Auto na jezdeni mam. Pak jim ho tam necham misto akontace a pojedu novou fabkou domu. Ja jsem jen zvedavej kdy ji muzu ocekavat. No ne ja ale spis pritulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Jak jsem psal, od objednani pocitej tak 3 - 3,5 mesice, jelikoz do toho spadla celozavodka, pocitej, ze se ti to o ty tri tydny jeste prodlouzi, protoze tam nic nebezi a nikdo objednavky nezpracovava tudiz v tom ani neni nejaky system. Nevim jak to tam presne chodi ale nejake predbezne razeni od obednani tam urcite je, pak je finalni cca 2 - 3 tydny pred finalni vyrobou, kde ti naskoci uz vyrobni tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Takze budu počítat polovina listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 cca tak nejak snad realne ... pocitej s tim horsim..... muze se ti to samozrejme i posunout do predu, ale i do zadu,.... je to hodne nepravidelny .... pak uz jenom nekoho znat ve skodovce, kdo by ti auto dokazal ve vyrobe postrcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 (editace) Do zadu uz nee. I kdyz se jim to asi za ty 3 tejdny pekne nahromadilo no Editováno: 18. Červenec 2016, autor: tomas89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.jozif Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Tak podle informací od prodejce se čekací doba zvedla ze 3-4 měsíců na 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Tak skoda teraz sponzorovala majstrovstva sveta v hokeji, na tour de france poskytli dalsich 250 vozidiel ako sponzor..niekde sa to muselo odrazit. btw dnes mi volal predajca, ze auto bolo vcera vyrobene..to je 5 mesiacov od objednania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Tak to abych co nejdříve objednal, když to nedostanu ani do vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Pul roku? To nee to bych mel az pristi rok auto? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 15 týdnu je nyní dodací lhůta.. Maximální.. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Joo hold sleva není při nákupu auta všechno :-)Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 pocitejte ze byla 3 tydeni odstavka.... a taky vyrobeny auta stali ve fabrice, protoze byl problem se sloupkem rizeni a ne malej problem, takze proto se to muselo resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.