Květen 12, 20169 r Ja som na auto cakal 15KT. Vyrobene bolo 18.4.2016 a pneu su Dunlop. Typ si nepamatam
Květen 12, 20169 r Značka pneu záleží i na rozmeru kola, na 15cky jsou jiný než na 17cky.. Zpravidla 15 jsou nexen nebo hankook, 16 Bridgestone potenza a 17 DUNLOP SP SPORT Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Květen 13, 20169 r Mě tam dali 215/40R17 87V Bridgestone Potenza made in poland Upraveno Květen 16, 20169 r od dodge
Květen 13, 20169 r Objednano nedky 10. KT 2016, a uz je i na prodejne, takze dodani trvalo kolem 8-9 KT. Bude to 66 kW kombik v ambition, zadne specialni vychytavky, jenom bezne - tempomat, reflektory, lepsi radio...
Červenec 16, 20169 r Ahoj III Fabii jsem si objednal 4,7, Zrovna kdyz začla celozavodní dovolená. Takže informace, kdy auto pujde do výroby se dozvím asi až po dovolene? nebo to někdo zpracovává i během ní? děkuji
Červenec 16, 20169 r Mě informovali o dodaci lhůtě i s upozorněním skrs celozávodku ikdyž jsem si jen nechal dělat předběžnou kalkulaci a neobjednával jsem, takže jde jen o komunikaci s prodejcem a ti v autosalonech celozávodní dovolenou nemívají
Červenec 16, 20169 r nikdo tam neni, takze az po celozavodni dovolene,.... od 25.7. se linka opet rozjizdi, takze pak muzes vedet vice, ale i tak pochybuji ze bude znat termin vyroby, pocitej tak minimalne 3 mesice
Červenec 16, 20169 r Co je neuvazene rozhodnuti? Lukason: to mi nevadi pocitam listopad prosinec. Auto na jezdeni mam. Pak jim ho tam necham misto akontace a pojedu novou fabkou domu. Ja jsem jen zvedavej kdy ji muzu ocekavat. No ne ja ale spis pritulka
Červenec 17, 20169 r Jak jsem psal, od objednani pocitej tak 3 - 3,5 mesice, jelikoz do toho spadla celozavodka, pocitej, ze se ti to o ty tri tydny jeste prodlouzi, protoze tam nic nebezi a nikdo objednavky nezpracovava tudiz v tom ani neni nejaky system. Nevim jak to tam presne chodi ale nejake predbezne razeni od obednani tam urcite je, pak je finalni cca 2 - 3 tydny pred finalni vyrobou, kde ti naskoci uz vyrobni tyden
Červenec 18, 20169 r cca tak nejak snad realne ... pocitej s tim horsim..... muze se ti to samozrejme i posunout do predu, ale i do zadu,.... je to hodne nepravidelny .... pak uz jenom nekoho znat ve skodovce, kdo by ti auto dokazal ve vyrobe postrcit
Červenec 18, 20169 r Do zadu uz nee. I kdyz se jim to asi za ty 3 tejdny pekne nahromadilo no Upraveno Červenec 18, 20169 r od tomas89
Červenec 27, 20169 r Tak skoda teraz sponzorovala majstrovstva sveta v hokeji, na tour de france poskytli dalsich 250 vozidiel ako sponzor..niekde sa to muselo odrazit. btw dnes mi volal predajca, ze auto bolo vcera vyrobene..to je 5 mesiacov od objednania.
Červenec 27, 20169 r Pul roku? To nee to bych mel az pristi rok auto? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Červenec 27, 20169 r 15 týdnu je nyní dodací lhůta.. Maximální.. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Červenec 27, 20169 r Joo hold sleva není při nákupu auta všechno :-)Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Červenec 27, 20169 r pocitejte ze byla 3 tydeni odstavka.... a taky vyrobeny auta stali ve fabrice, protoze byl problem se sloupkem rizeni a ne malej problem, takze proto se to muselo resit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.