mrx Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Dd, S3 TSI 162 KW, L&K, uvedeni do provozu 08/2017. Zarucni oprava drzaku chladice klimatizace. Duvod: slaby kovovy drncivy zvuk ze stredu palubovky jakoby za columbusem smerem do motoru. Projevovalo se to pri seslapnuti plynoveho pedalu, pomaly rozjezd, pomala akcelerace, vetsi akcelerace atp. Bohuzel otravny zvuk uplne nezmizel a po 7-8 mesicich je zvuk zpatky. mrx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 Nevím jestli se u někoho projevilo, ale začal mi slabě hvizdat ventilátor. Nejdriv jsem myslel, že to je servo, protože to vždy dělá při otočení volantem vlevo. Ozývá se z pravé strany(schránka spolujezdce). Když vypnu úplně větrání je ticho, tak mě nic jiného nenapadá. Zda se to stejné, jako u starších supů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Všiml jsem si toho taky, ozvalo se to při delší jízdě a jednoznačně ventilátor, při vypnutí ventilace to přestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Nevite Co by mohlo poklepavat v obou B sloupcich ? Nekdriv sem myslel jak tu nekdo psal ze by to kohl byt spatne nastaveny protikus od zamku prednich dveri, ale kdyz zaviram dvere tak to nijak nedrhne a ani to neni videt ze by to bylo spatne nastaveny. Spis mi to prave pripada ze se neco kvedla v B sloupcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Zkus napolohovat ten zámek tak, abys dveře přitáhl ke karoserii vozu a uvidíš. Nebo bez štelování můžeš zkusit : , ale všimni si posledního příspěvku od Martina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Jo to sem cetl, ale taky si nedovedu predstavit serizovani dveri na lince kdyz uz tam blatnik je. Tak to preci musej ladit tema okama. Dokonce na netu je i video sicevteda z dacie ale nedelam si iluze ze by to u skodovky fungovalo jinak ze to ruzne prikleoavaj palickama a prihybaj ram dveri kdyz jim to ne uplne sedi u strechy a tak. Tady to video :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Mrx, resil jsi to jeste nejak? Co s drzakem delali? Slysis pazvuk porad nebo zalezi na rezimu klimy? Daval jsem vloni prispevek v jinem vlakne, mozna na totez, dal jsem tam i video, mrkni, zda to je podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 Sedim tak v aute pri aktualizaci map a zkousim hledat pazvuky. Mam to takhle jako jediny? Resil uz nekdo? Cetl jsem o tom u Kokodaka. 20190613_222203.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 U mna ani v byvalej 2015tke,ani v terajsej 2019 nic podobne a ani som to u Superba nepocul,u Kodiaka stara znama vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Borci něco mi "křupe" kolem A sloupku. Sudal jsem ten plast, ale absolutně beze změny, stejně tak po zatlačení na palubku/stropnici beze změny. Dveře jsem dokonce zkoušel za jízdy otevřít a dělalo to naprosto stejně. Projevuje se to vždycky když se auto trochu zkroutí (zatáčka, nerovnost) - na rovné cestě ticho. Je možné, že ten zvuk dělá špatně nalepené čelní sklo? Vyměnil bych ho, ale mám tam spoluúčast, tak bych byl rád, aby to případně k něčemu bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Hele neskripe ti drzak na parkovaci listky ? Kdyz to bude delat zkus ho primacknout ke sklu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2019 (editace) Jo přesně tohle dělalo i mě, dohánělo mě to k zuřivosti, než jsem si uvědomil, že to nedělá, když mám za tím držákem parkovací lístek...a světe div se opravdu to tam bylo...akorát nevím jeslti se to dá odsttranit jinak, než že jsem tam nechal ten parkovací lístek :) Editováno: 10. Září 2019, autor: Bladik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 taky někomu dělá tenhle krásný zvuk? Vyjádření Škoda servisu, at si toho nevšímám, že to není tak hrozný 20190920_181727.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Tenhle zvuk (ale fakt ne tak extremni) mam obcas po nastartovani taky.. vubec netusim co to muze byt. Kazdopadne s timto vyjadrenim bych servis poslal do prislusnych mist.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Oni nikdy nezklamou :-)))))) Co nějaké motorky v rozvodu přístupu vzduchu? Nějaké klapky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 s chodou okolnosti u nas ve meste se vyrabeji klimatizace pro Skodovky a podle znameho to delaji klapky kdyz se nataceji do zakladni pozice. Namazat to buhuzel nejde a dostat se tam znamena vyndat celou palubovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 já to řešil se svým autem taky, vyndali v servise palubku a opravili to, fakt se to nedalo. možná na to byla i svolávačka. Po opravě vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 A nedojebali tam při vyndavání paluvky x dalších věcí? Těžko říct, které blbě zacvaknuté konektory se po čase vyklepou nebo které přiskřípnuté kabely se překlesají nebo prošoupou nebo co kde začne drnčet protože jsou olámané pacičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Tohle je holt vždycky loterie. Záleží na konkrétním člověku, jak je zručnej a jak to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Plzeňáčku to jsi trefil.. Co mám zkušenosti se servisy, tak co nejde povolit se urve, šrouby se nedotahují, co se dá poškrábat se poškrábe apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 tak přemýšlím, že se na to asi vykašlu než vyndavat palubku a pak mít problém s něčím jíným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Takový zvuk bych já tedy nevydržel ani náhodou...jasná reklamace. Zkus najít ověřený servis na doporučení. Jaký je to ročník/měsíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Mě to dělali v Opatu, mám 2015 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 taky mám rok 2015. Jak to dopadlo v Opatu? Vrže palubka nebo něco poškrábané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Bojler: to isté mám aj ja. Reakcia v Skodovke: treba kupit Octaviu tam to nerobi. Nevie niekto ako to vyriesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.