Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Toto téma se jmenuje Slevy na nový vůz, takže je bezpředmětné, jestli to nakupuji jako firma nebo jako soukromník. Dal bych klidně i nějaké informace k dobru, ale bohužel je nemám, takže na jak dlouho a kolik aut odebírat nevím. Jinak těch 24 je na Supy, Oktávky a Kožaky.

Vloženo

Jenže to, co jsi zde napsal, zájemcům o nový vůz nepomůže. Leda by jsi to dokázal zajistit i ostatním.

V tom případě by jsi byl rázem king.

Jinak je to spíše bezpředmětné.....

• o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Myslím ze teď se dá ukecat zajímavá sleva jak na nový vůz tak na předváděčku. Zrovna dnes sem se zastavoval v servisu a hned mi byli nabídnutí 2 jeden skladovka druhy predváděčka údajně s výraznou slevou dal jsem nezjisťoval .

• o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Fleetová sleva (odběry v jednotkách ks. / rok, nikoliv desítky či stovky): Fabia/Rapid - 18%, Octavia, Karoq, Kodiaq - 23%, Superb 26%

edit: omlouvám se, pokud to sem nepatří a ano, je to na operativní leasing...

Editováno: , autor: D_S
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Trošku obnovím téma. Nyní se dají koupit superby modelového roku 2019 (před FL) se slevou 50tis.   Tato jednorázová sleva se dá kombinovat s dalšími slevami prodejce...

Docela o tom uvažuji.   Je tu někdo kdo chce zrovna taky kupovat Supíka?

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 21. 8. 2019 na 22:26, deathskull napsal:

to neni zase tak spatny... min. 9% sleva + 50k dolu... Ja teda kupuju FL, celkova sleva 17% (platim kes)

Na 1 ks FL si dostal 17 procent jako soukromá osoba, nebo?

Vloženo
V 11. 10. 2019 na 12:26, PetrKV napsal:

Na 1 ks FL si dostal 17 procent jako soukromá osoba, nebo?

ano, jako soukromá osoba jsem dostal 17% na FL (kes, zadny uver, atd...). Máme to jako zaměstanecký benefit od dealera.

Co jsem se ptal v jiném showroomu, tak nejvyšší sleva, kteoru většinou jsou schopní dát je kolem 9-10%

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...