Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Toto téma se jmenuje Slevy na nový vůz, takže je bezpředmětné, jestli to nakupuji jako firma nebo jako soukromník. Dal bych klidně i nějaké informace k dobru, ale bohužel je nemám, takže na jak dlouho a kolik aut odebírat nevím. Jinak těch 24 je na Supy, Oktávky a Kožaky.

Jenže to, co jsi zde napsal, zájemcům o nový vůz nepomůže. Leda by jsi to dokázal zajistit i ostatním.

V tom případě by jsi byl rázem king.

Jinak je to spíše bezpředmětné.....

• 6 měsíců později...

Jak vypadá situace se slevami nyní, po půl roce ticha?

• 2 týdny později...

Já 13 % na auto do výroby, kupováno na operativní leasing. A k tomu jako bonus 4x4 zdarma kvůli problémům s dodáním 2.0 TDI 140 kW DSG.

Myslím ze teď se dá ukecat zajímavá sleva jak na nový vůz tak na předváděčku. Zrovna dnes sem se zastavoval v servisu a hned mi byli nabídnutí 2 jeden skladovka druhy predváděčka údajně s výraznou slevou dal jsem nezjisťoval .

Je to tak no...proste Superb a celkovo limuzina uz nieje v kurze

Kazdy by chtel SUV.

Nevím jestli není v kurzu ale možná sem i za to rád až jich začalo jezdit až příliš.

• 4 měsíce později...

Ahojte, nemate niekdo cesky cennik s vybavami na MR2017?

Zalezi, ze ktereho obdobi potrebujes. Je jich asi sedm ruznych podle mesice vydani.

Kupil som auto, ktore bolo predane v CR 03/2017. Zaujima ma hlavne co bola vtedy standardna vybava vo verzii L&K. Dakujem.

Jestli to auto nekde nelezelo jako skladove, tak je na nejspis dle ceniku 11/16. Dalsi cenik vysel 4/17.

superb-cenik1116.pdf

• 2 měsíce později...

Fleetová sleva (odběry v jednotkách ks. / rok, nikoliv desítky či stovky): Fabia/Rapid - 18%, Octavia, Karoq, Kodiaq - 23%, Superb 26%

edit: omlouvám se, pokud to sem nepatří a ano, je to na operativní leasing...

Upraveno od D_S

Zde je vhodnější dávat slevy, které jsou dostupné všem zákazníkům bez rozdílu. Jinak je to matoucí.

Navic tyhle slevy co jsi sem dal jsou az od X kusu vejs. Min. do 5ks jsou slevy na ramcove smlouvy uplne jine (nizsi)

To jednak, je to ale vazane prave na operativni leasing.

1ks na súkromnú osobu spolu 11,2%. 10% zamestnanec štátnej správy, 1,2% zľava predajcu. S3, objednané 7/2018.

• 7 měsíců později...

Trošku obnovím téma. Nyní se dají koupit superby modelového roku 2019 (před FL) se slevou 50tis.   Tato jednorázová sleva se dá kombinovat s dalšími slevami prodejce...

Docela o tom uvažuji.   Je tu někdo kdo chce zrovna taky kupovat Supíka?

to neni zase tak spatny... min. 9% sleva + 50k dolu... Ja teda kupuju FL, celkova sleva 17% (platim kes)

Kdo může na IČ, tak dobré slevy jsou na pašíky, mě nabídli 22%. Ale nakonec se mi na něj nechtělo čekat.

Bez leasingu apod.?

• 1 měsíc později...
V 21. 8. 2019 na 22:26, deathskull napsal:

to neni zase tak spatny... min. 9% sleva + 50k dolu... Ja teda kupuju FL, celkova sleva 17% (platim kes)

Na 1 ks FL si dostal 17 procent jako soukromá osoba, nebo?

Dá se i víc. V rámci programu Škoda Handy pokud máš ZTP

V 11. 10. 2019 na 12:26, PetrKV napsal:

Na 1 ks FL si dostal 17 procent jako soukromá osoba, nebo?

ano, jako soukromá osoba jsem dostal 17% na FL (kes, zadny uver, atd...). Máme to jako zaměstanecký benefit od dealera.

Co jsem se ptal v jiném showroomu, tak nejvyšší sleva, kteoru většinou jsou schopní dát je kolem 9-10%

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.