NNNTomas Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna JiHlavně netuším, zda opravdu pokaždé, když je chladněji samo zapíná. Sklo prasklé viditelně není...a auto po záruce (4 roky staré). Na mlhovce jsou zezadu takové dvě modré čepičky - kloboučky - co to je? Kde jsou větrací otvory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna Zapomněl jsem dodat, že prasklinu jsem měl v černém plastu, co zepředu není vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna (editace) Asi ho vyndám a uvidíme... přijde mi, jak kdyby tam někdy voda natekla třeba při mytí a nemohla akorát teď ven... 😆 Editováno: 1. Dubna, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťoural Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna V 1. 4. 2024 na 15:57, NNNTomas napsal: JiHlavně netuším, zda opravdu pokaždé, když je chladněji samo zapíná. Sklo prasklé viditelně není...a auto po záruce (4 roky staré). Na mlhovce jsou zezadu takové dvě modré čepičky - kloboučky - co to je? Kde jsou větrací otvory? To mám taky a neřeším to. Začalo to od té doby, co jsem začal jezdit na bezkontaktní myčku. Dokud jsem jezdil na myčku na robinoil, tak to bylo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května (editace) Nemáte někdo fotku přední mlhovky po FL kde jsou vidět větrací otvory, resp. info jestli a jak mlhovku lze vysušit (když je LEDková)? Asi je v ní neodvětraná voda, protože je vždy po jízdě i když neprší, nebo je zrovna slunko je zamlžená. Za den/dva stání auta se odmlží, a pak po jízdě zase je zamlžená... Editováno: 18. Května, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Zdravím už týden se neumím zbavit orošeni předních světel když přijdu do garáže je tam jen malinký proužek a cesta dneska Opava do Ostravy a po příjezdu tohle můžete mi něco poradit děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října (editace) Klasika... podzim a jaro... vlhke pocasi a kosa... Taky nechapu jak to mohli takhle dodrbat s tema svetlama... Akorat ty tam mas asi uz i kapky to znaci prasklinu... Editováno: 5. Října, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října Na výměnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Děkuji za reakce a už tady někdo teda řešil i výměnu těch světel když auto už není v záruce je to r.v. 2016 kolik přijde levé světlo v Adivu mi napsali kolem 25 tis dá se to sehnat jinde levněji nebo to je dobrá cena děkuji pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Cena je řekněme v cajku jestli je to autorizák. Takhle se cca pohybujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Dá se levně, ale aby to nebyl stejný stav.....? Každopádně, když je to na výměnu, tak bych to neřešil. Svítí to, tak co? Dáš nové, teď v zimě do něj chytneš kámen a bude tě to mrzet. Nechal bych to být minimálně přes zimu. Alespoň se nemusíš bát, odrbat námrazu z toho světla ,:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Předpokládám, že všechny krytky vzadu na světle máš. Takže se obávám, že tam někde bude prasklina v oblasti za nárazníkem. Svělto zasahuje dost hluboko, stačí ťukanec, který nárazník přežije, ale polykarbonát krytu světla ne. Zkus třeba www.svitlip.cz, sice jsou z Prahy, ale umí přetěsnit světlo, že žádná vlhkost tam pak nebude. Cena za přetěsnění a vyčištění světla cca 2.500Kč. Nebo někoho poblíž tvého bydliště, kdo to umí. Určitě se to vyplatí, než kupovat bazarové světlo s nejistou historií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Ahoj jak jsem psal nevím jestli jsem to nepřehnal s vapkou po povodních když jsem ho splachoval možná by pomohlo sluníčko nebo fén o žádném ťukanci nevím a mám i kameru právě se to začalo projevovat po tom mytí s vapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Prasklina může být v černé horní části, nebo jinde. Já těsně pod kapotu asi dostal šutrem, prasklina zprvu ani nebyla vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Najdi prasklinu a zalep ji... potom poradne vysusit a mas hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.