Přejít na obsah

cvakání motoru


mira.m.

Doporučené příspěvky

Už nějaký pátek mi něco cvaká v motoru. Cvaká to stejně ať je motor ohřáty nebo studený. Jinak jezdí úplně normálně. Je to 1.4 MPI 50Kw. Přijde mi, že to jde někde od drážkového řemene. Nesetkal jste se s tím někdo? Co by to mohlo být? Poslední dobou mě to začíná štvát :)

Tady to mám nahraný: https://youtu.be/XvBNJJlQ0-o

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cvaká to pořád. Při jízdě jak zahřátý, tak studený, na volnoběh i v otáčkách. Už to asi cvaká dlouho, ale předtím jsem to nějak nevnímal. v autě mi hraje rádio dost hlasitě :). Ted mi nefunguje reproduktor, tak jezdím bez rádia a zjistil jsem že je motor hlučný jak diesel :D. Na kolik tak výměna těch hydroštelů vyjde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vymena je otazkpu cca 10 000 kc,... zalezi kdo ti to bude delat, a taky kolik jich bude menit ;) kdyz uz se to dela udelal bych ale vsechny ;)... jedno hydro stoji cca 1000 kc,.. je to drahy ale nenadelas nic,.. co vymeny oleje jak dodrzujes intervaly a na co jezdis ? ;)

hydra jsou totiz celkem nachylny na olej ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtel bych videt ty vase ceny,.. a hlavne jestli to jsdou original hydra ;)

 

jako chinu, VIKU, nebo nejaky péolaky bych si do motoru nedal,... to bych si tam nechal radsi tyhle polomrtvy originaly ;)

 

hod te sem schvalne odkazy na ty hydra .... sem zvedav jestli to jsou originaly ! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

v octavce nebyla ale klasicka 1.4MPI jako v ve Fabce, tudiz puvodem zaklad z Škoda 1000 MB ne ?

Tam uz je modernejsi 1,4 MPI 8v mam takovy dojem,.. ale nevim ;)

 

Pokud se bavíme o motoru 1.4 MPI 8V 44 kW, tak je jeho původ historicky škodovácký a jeho výskyt v OI je mizivý. Šestnáctiventil (1.4 16V 55 kW) se tam dával také, to už je ovšem motor od VW. Musíš se vyjadřovat přesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se presne pavouku vyjadruju, delas, jako bych byl lajk ;) psal sem o 1.4 MPI 8v tudiz 44 kw a mel sem na mysli, ze se tam daval ten od VW tudiz ten od VW taky ale uz je to 55 kw, jestli si se vyjadril presne ;) vzdycky kdyz sem videl OI tak tam byla 1.4 ale nevedel sem jestli je to 44 a nebo 55 kw ;) takze prave proto mam v tom zmatek ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že nevyjadřuješ... A tato věta je toho důkazem "psal sem o 1.4 MPI 8v tudiz 44 kw a mel sem na mysli, ze se tam daval ten od VW tudiz ten od VW taky ale uz je to 55 kw," Něco napíšeš, ale na mysli máš něco jiného. Kdo to ale má vědět? Někdy to chce si po sobě ten text přečíst před odesláním, případně ho pak zkorigovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...