Galvi Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Neuvažoval nebo nezjišťoval někdo někdy něco o montáži vyhřívaného čelního skla do auta, co by to obnášelo a tak...?? Co jsem se díval, tak se dává pouze do VW e-Up!, ale sklo je přece úplně stejné pro všechny auta od Citigo, přes Mii až po Up!... Takže je to jen o elektrice a jiném okně.. Spínače se pro tento účel dělají, jen budou mít asi problém auta se start stopem, protože tlačítko pro vyhřívané okno je právě v této pozici.. Pár foto, ví někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Hmmm a koukam ze i digitalni klimu to ma. Nechapu proc to nenabizi alespon jako priplatkovou vec i v ostatnich vozech. Tech eUp se prece musi prodat naproste minimum a navrhovat a vyrabet ty dily jen kvuli par kusum se prece nemuze vyplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Je to hezký, aj ta klima, ale když uvážím, že výhřev okna má odběr proudu jaxviňa a já jezdím jen pár km po městě, tak to vidím na novou baterku každej rok mike_k: ta digi klima bude buď fake nebo zase specialita např. brazilského trhu (viz dřívější obrázky Upu se stahovacími zadními okny apod.); a třeba v irsku se dá koupit montecarlo úplně bez klimy u nás to tak je snad jen v activu Editováno: 12. Listopad 2015, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Automatická klima neni fejk, ale skutečnost, už jsem v tom autě seděl.. bohužel jediné auto, do kterého se tyto věci dávají je VW e-Up!. Ale o klimu mi ani tak nejde, ale to okno mě láká. S odběrem bych si starosti nedělal, pokaždé budeš mít nastartované, když ho zapneš, alternator si s tím poradí i na volnoběžné otáčky si myslím... Ma to tak spousta aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Z ETKY by se dalo zjistit, jaká BCM (nebo co tam je) je v upu požadována pro vyhřívané okno. Nemusel by to být takový problém: vyhřívané sklo uměli už i některé BSG jedničkových fabií, i když oficiálně nikdy takové sklo neexistovalo. Mně osobně by se ovšem spíše líbil ten upgrade na automatickou klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 No v ETCE jsou nejake druhy BCM ale u zadne neni napsane v dodatecnych informacich zda podporuje vyhrivani skla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 třeba všechny umí vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 nedivil bych se, když je možné aktivovat u citiga corner light a výrobce o tom mlčí, tak třeba i tohle je "připravené" No, bylo by to pěkné, to okno, ale já se asi spokojím dál jen se škrabkou, případně fólií. (navíc mám start-stop a čudlik na okno bych musel dát někam extra). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Zkusim toto tema trochu ozivit, protoze me ceka vymena celniho skla. A rikam si, ze objednam vyhrivane pro e-UP! s tim, ze dozapojeni by se udelalo az ve chvili, kdy by bylo jasne, jak to "dozapojit". Nebo to dat nejak "tupe" k tlacitku vyhrevu zadniho okna a kdyz bude zmacknute, bude hrat predni i zadni? Jsem informatik, ne autoelektrikar, tak me omluvte :-) @korcaka, co Ty na to, az rozchodis kameru? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Uz jsi nekdy mel auto s vyhrivanym sklem???? Ja jedno mam....a na Citigo si to nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Ne, jen jsem videl ty dratky a neprislo mi to nijak zasadni. A pac u nas je jinovatka (ci snih) od rijna do dubna (cca 700mnm), tak Ti mam pocit, ze by to bylo fajn. Nebo to opravdu nechci? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 mam cng... to nevim, jak moc jde s nezavislym topenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 O to jednodussi kup si karmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 ok kdyz uz jsem se na to teda podival tak na zacatku vlakna je jakasi BCM dle kodu je to model jako ma Fabia... potom kdyz uz mas Citigo CNG kam das to tlacitko na ovladani kdyz tam mas start stop :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 Spojil bych to s tlacitkem pro zadni okno. Proste by hraly obe nebo zadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 (editace) Tak by to asi slo, zvetsit draty a brat to od vyhrevu zadniho okna ... nebo si natahnout nove a casove rele, nastavit si ho na trebana minutu ( staci ne? ) a ovldat jakymkoli tlacitkem ( trebas i zadniho okna ). Nebo to udelat origo, 2x rele spianne tlacitkem pres BCM ... ale tam je bohuzel nutne vymenit i BCM, i FL Citigo/Up to neumi ... E-Upky pouzivaji mx BCMky z Pola/T6 - 7E0 ... Kuci ja bych do toho klidne sel, enem se mi nechce jet do Polska 250km a zpet pro sklo ... Kdyz to koupim tady, tak to je cca 7500 sklo, 3500 novej destak ( je samo jiny ) ... plus nejakou jetou BCMku ... draty si udelam ... A to nevim jestli se me chce ... Edit : Tak destak by mohl zustat ten samy, alespon mylsim ... ten co je v UP! ma navic senzor vlhkosti pro CLimatronic ... otazkou jak se bude chovat ten sensor pro normalni sklo na tom vyhrivanem ... Editováno: 19. Červenec 2018, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Tak okno uz je, mrazy na krku, tak pak poreferuji ... Jinak je to sklo s dratky, takze oko si muselo trosku zvykat ... Editováno: 3. leden 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 V 17. 7. 2018 na 16:49, chobott napsal: Uz jsi nekdy mel auto s vyhrivanym sklem???? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 :) Po tydnu pohoda, uz to nevnimam ... ted to testnu v mrazech ... za jak dlouho, cca ( jasne ze pokazde je namraza jina ) se ti to na tom druhem auto odmrazi? Jinak laminovany vyhrivany jako u S by bylo asi lepsi, ale predem to proste nijak nezjistil, nikde to nemaji vystavene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 U me na O3 je to cca 2min rozmrazene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Diky, ozkousim, dnes nebylo namrzlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Danikd oslovím tě i tady, tak jak jsi dopadl s tím sklem, na co jsi ho připojil? Nějakým omylem jsem si dal do auta taky s dratkama, přes léto poresim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 NO jak ma byt ... tj. nova BCM s podporou vyhr skla, kabelaz dle elsy ( najdi u e-up ) a tlacitka z e-up ... je to celkem jednoduchy, tlacitko do bcm, bcm pak spina dve rele v serii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 (editace) Jsem zvědavý na ten dojezd v zimě. Až to ráno v -10 stupních Celsia po celonočním stání nastartuji a hned si zapnu topení, vyhřívání čelního skla a vyhřívání předních sedadel. No a pak pojedu 10 km do práce a 15 minut budu objíždět kolem, než najdu místo na zaparkování. Odpoledne z práce domů a po cestě ještě na nákup, při např. -5 stupních to samé, vyjma hledání parkování. Suma sumárum najedu cca 30 km a budu muset hnedle doma to hodit na nabíječku, abych na druhý den vůbec někam dojel. To je tak auto na léto a né do naší zimy, pokud ovšem nechci mrznout a škrábat okno ručně. Už se těším jak Svět motorů udělá takový nějaký test, jsem přesvědčen, že za podobných podmínek v zimním období to bude furt na nabíječce. Já jsem rád, že k čerpačce jezdím tak 1 x za 14 dní, no ale když budou lidi ochotní takhle každý den nabíjet ........ Když mě omylem dojde někde benzín, tak v nejhorším případě zazvoním v nejbližší chalupě a požádám o trochu benzínu, no a s kanystrem, nebo obyčejnou petkou si trochu zašlapu. V případě elektroauta tak maximálně odtah někde k nabíječce. Kde je ta dnešní svoboda cestování a volnosti ?????? Editováno: 24. Květen 2019, autor: DušanV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 V -10 budes cekat tak 4-5 minut nez sklo zabere :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.