tomino77 Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Zdravim, chcem sa spytat ci niekto vie naco, resp. k comu je napojeny konektor, ktory sa nachadza dole pri chladici. Su tam tri. Dva hnede a jeden cierny. Na jeden hnedy je napojena 1.lambda sonda, druhy hnedy neviem. Mna zaujima ten treti cierny. Do neho vedu dva kabliky a jeden zeleno-fialovy som mal prestrihnuty. Tak som ho spojil. Vyzera to akokeby bol prestrihnuty zamerne, asi odstranenie problemu. Skoda ze nemam foto ale mozno si to viete majitelia roomstru predstavit. Ide rooma 1.6 bts model 2008. Dakujem za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 žeby spínač spiatočky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomino77 Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 (edited) Spiatocka mi ide normalne aj isla. Tie konektory su na takej kovovej doske ponasuvane. Tak som si lahol pod auto a na tej svorkovnici som nasiel cislo a podla skoda-diely.sk je tato svorkovnica urcena na: dvojpólová čierna svorkovnice so zaistením kontaktu, konektor pre hmlovky, pre magnetický ventil, regulátor plniaceho tlaku, snímač hladiny paliva, snímač pre hmotnosť vzduchuČíslo dielu podľa Škoda1J0 973 722 Tym ze je to v predu, tak na snimac hladiny paliva mi to nesedi a predne hmlovky nemam. Co tie ostate pouzitia? Na aute mam problem akurat s lambda sondou inak nic z toho na co sa pouziva asi nieje zle. Edited December 17, 2015 by tomino77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jipol57 Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Tak když mlhovky nemáš, tak to může být příprava na jejich zapojení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts