Přejít na obsah

Vibrace při rozjezdu z nízkých otáček, 1.4 TSi DSG


Petros85

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

 

poslední dobou jsem zaregistroval při rozjezdu z místa nebo na 2. rychlostní stupeň z nízkých otáček krátké vibrace (cca 2s.) z motorové části. Většinou se projevují kolem 1200 - 1300 ot/min. Nejčastěji se to projevuje až když je auto zahřáté. Diagnostika nic neukázala, vyměnil jsem svíčky z důvodu eliminace chyby zapalování ale závada se stále projevuje.

 

Nesetkal se s tím někdo? Díky za jakýkoliv podnět

 

motor 1,4 TSi, 132kW CAVE, DSG, r.v. 2010

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu je cena tej spojkovej sady: http://www.skoda-diely.sk/eshop/0am198140f-spojka-dsg-pre-1-2tsi-1-4tsi-1-8tsi.html aby si mal predstavu. Určite by som to ale pred tým konzultoval so servisom (buď Sixta, alebo autorizovaný servis).
V prípade, že si mal predĺženú záruku a počas nej, resp. aj po nej ešte chodíš s autom do autorizovaného servisu a máš najazdenú normálnu porciu kilometrov vzhľadom na vek auta, tak by som sa pokúsil dohodnúť v autorizovanom servise ŠA, či by sa to nedalo riešiť s kulanciou. Prevodovka by sa pri správnej údržbe nemala len tak pokaziť, a to obzvlášť automatická pri ktorej vodič nemôže robiť také prasačinky ako pri manuálnej.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...