stastikp Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Tak už to funguje. Záhadně se to rozjelo asi na třetí pokus, kdy jsem opakovaně připojil telefon a restartoval Sygic. Celý ten Mirror link a softwarový základ mě přijde značně nedotažený. Funguje to záhadně, hlavně je sranda když chci přepnout z Mirror linku na Android auto. U toho jsem zestárnul o 10 let. Pak jsem přišel na to, že v telefonu musím odškrnout Mirror link, ale ještě než odpojím mobil z kabelu. Jinak to už nejde a při každém propojení automaticky skočí Mirror link. Další věc je u Sygicu podivně posdkládné okno. V dolní části při psaní překrývá klávesnici Sygicu lišta ze softwaru auta a jde velmi špatně klinout mezerník nebo přepínání na číslice. Tak snad to v budoucnu doladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Tu listu muzes presunout doleva, nebo uplne schovat - stiskni prave tlačítko radia. Jinak souhlas, je to takovy nedodelek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 ja mam vyzkouseno ze sony experie z1 az z5 funguji dobre pres mirrorlink,zrcadli bez problemu obrazovku mobilu. Jediny problem je aby se za jizdy neztracel obraz, coz jsem prave probiral s michal2009. pokud bude dostatecny zajem tak se tomu bude venovat a potom bude mozno pouzivat jakoukoliv navigaci kterou mas v mobilu jako tomtom ,sygig normalni atd.Taky muzes pouzivat whatsap a vsechno co mas v mobilu. Problem je v tom ze napriklad samsungy maji problem delat zrcadleni a tak muzes pouzivat pouze android auto ktere ma pouze par aplikaci a podle mne planovat cestu na Maps je na nic, Navic tam nemuzes dat ani radary. Ja jsem proto presel ze samsungu na sony,moznost je taky HTC one. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Potřebuješ toto, pak to bude fungovat. http://m.ebay.com/itm/282012146091?_mwBanner=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Znamena to, ze tahle krabicka zaridi, ze se mi bude zrcadlit komplet telefon, tak jak to ma byt a ne jako ten ojeb, jak to funguje ted? (Btw. kdyz se mi konecne podařilo přes Mirrorlink rozchodit navigaci Sygic, tak vydali aktualizaci a uz mi to opet nefunguje.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 jo, necertifikovaný aplikace to po rozjetí nevypne -už se to testovalo na b8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 ja uz jsem to video studoval a on tam spousti sygic car kterej je certifikovanej,ty jsi to videl fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Viděl jsem to s google maps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Google maps v Android auto jede vez problemu,tam to neni blokovaneEnviado desde mi E6653 mediante Tapatalk Editováno: 28. Duben 2016, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Mit zaruku, ze to umi zrcadlit 1:1, tak do toho jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Na zrcadleni je zaklad Mobil, HTC nebo Sony experia zEnviado desde mi E6653 mediante Tapatalk Editováno: 28. Duben 2016, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak už to funguje. Záhadně se to rozjelo asi na třetí pokus, kdy jsem opakovaně připojil telefon a restartoval Sygic. Celý ten Mirror link a softwarový základ mě přijde značně nedotažený. Myslíš tu zkušební verzi? Dneska jsem to pokusně zkusil zapnout, MirrorLink se rozběhl, ale po rozjetí zhasl s tím, že není certifikovaný. AndroidAuto funguje, ale radši bych vyzkoušel Sygic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Omlouvám se za neznalost, ale všichni chtějí Sygic proto, že Google Maps pod MirrorLink nebo SmartLink nefungují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Spis ze jim to vyhovuje. Ale ma se to takhle: Smartlink je nazev funkcionality, ktera umi MirrorLink, Android Auto a Apple CarPlay. Sygic pojede jenom pres MirrorLink. Google Maps jenom pres Android Auto. Majitele iPhone at pripadne doplni. Mne vyhovuje Google Maps, takze jsem musel koupit tel. s Android 5 a stahnout appk Android Auto ( http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/), kterou Google jeste neracil uvolnit pro nás trh. A funguje to paradne :-) Editováno: 19. Květen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Jojo, takhle nejak to je. V mem pripade je motivace vyzkouset to, mit na cestu do zahranici offline navigaci a vcetne radaru. Coz jsem na AA zatim nebyl schopny objevit kde jsou, stejne jako jsem nikde nenasel moznost zobrazeni nadmorske vysky nebo realne rychlosti. Pracovne pouzivam AA, byt je mne neustale smirovani a podoba napr. casti pro telefonovani dost proti srsti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Vzhledem k tomu, že Android Auto je vlastně aplikace běžící na mobilu a zobrazující se v autě, tak do telefonu si již nějakou dobu můžeš stáhnout pro Google Maps mapové podklady (https://support.google.com/maps/answer/6291838?hl=cs). Teoreticky, pokud budeš mít v telefonu stažené mapové podklady, mohla by si i aplikace Android Auto vystačit s tím. Ale třeba to tak není a navíc stejně potřebuješ data kvůli aktuálnímu provozu, protože bez toho ztrácí Google maps význam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Google maps bezi i pres Apple Car, proto jsem nepotreboval kupovat Columbus s predrazenou navigaci, ale staci kabel + mobil. Jinak pokud si stahnete mapove podklady do mobilu, tak muzete valit offline i bez dat - data jsou potrebna pouze k natahnuti mapy, samotna navigace pak pouziva GPS, ktera data nepotrebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Kraso: Prosím upřesnit. Já mám Columbus a iPhone. Přes Apple Car Play mi běží JEN Apple Maps. Google Maps nikoliv. Jak to děláš Ty? Editováno: 19. Květen 2016, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Aha, tak to se omlouvam, v tom pripade jsem mel na mysli ty interni Apple maps, ktere maji podporu pro Apple Car. Nicmene pro navigaci poslouzi stejne dobre jako Google maps... Google maps tam maji mozna par detailu navic, ale i s Apple maps jsem se vzdy dostal do cile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 http://lmgtfy.com/?q=google+maps+on+apple+car+play 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Waze přijede do Android auto! Ještě by to chtělo aby to hodily na carplay a nebude to mít chybu. http://www.usatoday.com/story/tech/news/2016/05/18/waze-comes-android-auto-one-many-new-features/84459926/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Nemyslím si, že se to jen tak stane. Waze patří pod Google a Google maps proto využívají některé informace z Waze, takže je to celkem logický krok. Ale proč by to dělal Apple... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 No třeba jen kvůli tomu aby se Google dostal ve větším do konkurenčního zařízení. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Opět řešení jako u staré platformy s vyrušením signálu o rychlosti díky "zázračné krabičce", proto je k tomu i tlačítko co to aktivuje/deaktivuje... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 takze ferda25 uz je mozne odbokovat mirrorlink za jizdy? o jake cene se muzeme bavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.