Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Muzete sem nekdo hodit link na posledni odblokovanou verzi, ktera pojede bez LP? Mam 3.8.3, ale doufam, ze mate i nejakou vyssi. Jde o to, ze pri pouziti LP mam s telefonem obcas problemy. Diky moc. 

V 2. 10. 2019 na 15:46, LukášCBR napsal:

Spíše jsem to myslel tak, že můžěs nastavit zdroj (led, žárovka), aby ti nehlásila daná osazená pozice chybu.

IMG_1643.JPG

Prosím tě to jak je na obrázku más takto nastavené v autě??Jde mi o to co mám nastavit na blinkry když mám led?Co je to inside v blinkrech??

Upraveno od Ondřej Kubát

@Ondřej Kubát

Na obrázku jsou defaultní nastavení od vývojáře. Já v této sekci nenastavoval nic, jelikož mám FL model a ten už chyby nehlásí.

Ookaa.Děkuji

Upraveno od Malta
necituj příspěvek bezprostředně před tebou

Čao kluci, tak mi to nedalo a jako vlastník dvou ELM 327 (1x verze 2.1 a 1x verze 1.5) jsem se rozhodl, že zkusím i něco jiného, než Torque Pro. Podle vašich instrukcí jsem stáhnul Caristu (poprvé tu odemknutou a posléze i origo appku z GP). Pro prvotní ověření jsem obě ELMky projel identifierem a 1.5 prošla bez chyby a 2.1 byla horší, no. 

No, jenže tady nastává ten zásadní problém. Nefunguje ani jedna ELMka. Připojit se připojí, ale když zkusím dát projetí chyb, po pár vteřinách to napíše 0 (min. 1 tam je - 100%). Pokud zkusím dát "customize", ve 3% načítání to po mě chce výrobce a r. v. vozidla a když to tam zadám, takto vyhodí chybu, že auto není podporováno (jen tak pro okraj, jedná se o Škodu Rapid 2013). Je možné, že i když je ten test bez chyb, že to přesto může být tou diagnostikou? 

IMG_20191204_202918.jpg

Screenshot_20191204_200714_com.applagapp.elm327identifier.jpg

Screenshot_20191204_200451_com.applagapp.elm327identifier.jpg

Screenshot_20191204_200756_com.prizmos.carista.jpg

V 1. 12. 2019 na 10:56, Rostislav Chlebek napsal:

Aktuální verze 4.1 beta 1, funkční.

Carista.v.4.1.beta-1.b.410001[1].apk 12 MB · 64 stažení

Mě to nefunguje na S7 edge s LP 8.6.3, zkoušel jsem několik krát odinstalovat a vyčistit přes SD Maid Pro. Vrátím se k 4.0 beta 27.. :(

před 22 hodinami, tomule napsal:

Mě to nefunguje na S7 edge s LP 8.6.3, zkoušel jsem několik krát odinstalovat a vyčistit přes SD Maid Pro. Vrátím se k 4.0 beta 27.. :(

já jsem přešel z té stejné verze, jen jsem přeinstaloval aplikaci a vše funguje

Caute, kupil som si vgate icar pro a chcem vediet ked zapojim do auta sparujem s fonom ci je potrebne mat aj zapnuty internet alebo netreba. Aplikacie mam naistalovane rozne, je este nejaka dobra apka na vsetky auta ? Este som s tym nediagnostikoval, tak preto taka blba otazka. Diky

Upraveno od Slojmo500

@Martab @LukášCBR tak pani, hukanie alarmu sa podarilo vyriesit, ale nie cez Carista ale cez VCDS 12.12.0 a sice 

Address 09:5Q0 937 084 DH recoded (ADP-(7)-Anti-theft device-Akustischer Alarm Signalhorn) from not active  to active

horn.jpg

Corner potvrdzujem funkcnost cez Carista 4.0 beta-30

ale automaticke prepinanie dialkovych svetiel stale nefunguje... :(

Dneska malý dárek od vývojářů Caristy. Ještě je co pilovat, ale potěšilo mě to.

IMG_1989.jpg

Ani me to nelze ozaplatovat.  4.1 beta 1

Screenshot_20191210-220718.jpg

Upraveno od Stanson

Chtěl bych se zeptat, zda tady někdo používá variantu originálního adaptéru Carista spolu s iPhonem?

Zkoušel jsem připojení skrze WiFi i BT a ani jedno nebylo úspěšné.

Pokud vím, je Carista adapter pouze jeden pro iOs i Android, takže jsem teď z toho lehce zmatený.

Jak se uživatelé iPhonů připojují v případě, že mají originální adapter?

Zkoušel jsem to u kamaráda a šlo to, akorát teda nevím, že má carista origo WiFi, všechno jsem paroval jen přes BT
Postup default. Vyhledat dostupná zařízení, a spárovat. Samozřejmě musí být už spárovaný tel mimo dosah, nebo vypnuté BT protože jak adaptér zapojis, hned se spojí se spárovaným tel. a další už to nevezme.

Díky za info, už jsem na to přišel. Školácká chyba byla samozřejmě na mé straně. Již vyřešeno.

Spárovaný telefon v kapse ?:)

@headerTDI
Po připojení adaptéru do diag.zásuvky jsem chtěl toto spojení potvrdit na iPhonu, ale Carista se v seznamu BT pořád neobjevoval. Další chybu jsem dělal přímo v Caristovi, kde vybíráš adaptér. Tam jsem ze zvyku dával ELM327, namísto Carista :-).

Čau lidi,

technický dotaz: umí Carista nakódovat LED osvětlení SPZ? Auto mi začalo hlásit chybu osvětlení SPZ a když jsem vyndal lampičku ze dveří tak se mi rozsypala v ruce - tak že bych zrovna koupil nové LEDkové lampičky... Nechce se mi kvůli tomu lítat po servisech. Yeti 2014 (facelift)

Myslim ze ano

• Autor

Tema aplikacie Carly je trosku mrtva, tak tam tiez mrknite, nech zdielame skusenosti.

Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28.

Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly.

Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy.

Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86]

Diskusiu k appke prosim viest v jej teme! Diky.

https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zipCarly_41.28_01.jpgCarly_41.28_02.jpgCarly_41.28_03.jpg

• 2 týdny později...

zdravím,můžete mi poradit?V poslední verzi Caristy nikde nevidím možnost vypnout start-stop?je to někde schované,nebo to vyjmuli?

Díky

Upraveno od rokane

Panové, tak jsem zkoušel upgradovat na novejší verze.

Zkoušel jsem verze Caristy 4.0 b27, 4.0 b30, 4.1 b1 vše poléčené nejnovejším LP 8.6.3 s nainstalovanýma serverama a updatem záplat a nic se mi nepodařilo odemknout.

Mezi instalacema vždy promáznuté SD maind.

Zkusil jsem to i na druhém mobilu, kde žádná Carista ješte nebyla instalovaná, tak dělám asi něco špatně, protože už nevím, v čem by mohla být chyba.

Někdo nějaký nápad, co zkusit?

Pánové, hezký den,

začala mi svítit kontrolka výfukové plyny (žlutý motor). Auto jede celkem normálně, občas to cuká, hlavně při řazení v nižších otáčkách. Vyjel jsem si chyby v Caristě, ale nejsem z toho moc moudrý. Dokážete trochu poradit?

Díky

Pritt

Screenshot_20191228-090614_Carista.jpg

Nová ofiko verze z GP  4.0.2, použít LP,vyzkoušeno,funkční.

.carista.402099.apk

Upraveno od cilda1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.