AdoksS Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 (editace) Jo takhle, já jsem psal dojmy o podvozku na druhé stránce. Koupil jsem nedávno superba a podvozek byl úplně nesmyslně měkký. Tak jsem to právě začal řešit prvně výměnou za eibach pro kit ( což úplně nepomohlo ) a následně šly ven i origo tlumiče, které byly v tahu asi stejné, ale na tlak měkké jak bláto. Přes škoda servis jsem to neřešil a vydal jsem se cestou náhrady. Našel jsem ty bilsteiny jenže pro supa dělají jen zadní a stejné bláto jako originál, tak jsem hledal na posledního passata ( což má stejný podvozek ), objednal jsem si k prodejci dvě varianty a osobně jsem si ty tlumiče byl zkusit ( tuhost v tlaku ), protože tuhost origo jsem věděl. Vybral jsem, namontoval a jsem spokojený. Možná by šlo v škoda servisu objednat tlumiče na spotline verzi. Snad by mohly být tvrdší. Editováno: 11. Říjen 2018, autor: AdoksS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Jaké máš prosím čísla tlumičů Bilstein a pružin Eibach? Co jsem hledal, tak se podle různých zdrojů liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Oni sa nestrielaju tie cisla iba tak.Je to hlavne podla rocniku,motorizacie,prevedenia karoseri a zatazoveho stitku na B stlpiku spolujazdca. Myslim si,ze eibach a bilstein/kedze spolupracuju na podvozkoch/ maju v takomto pripade namixovanu priamo sadu na auto podla tychto parametrov,takze skusil by som pozriet na ich strankach. https://www.eibach.cz/konfigurator/b12-pro-kit/#tab=undefined&manufacturers=49&prop-131=&prop-132=&prop-139=&ord=1&os=0 Bohuzial Superb 3 je este prilis nove auto,tak jedine ich skusit priamo oslovit,nech nieco odporucia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Prave, ze u Eibachu v online katalogu jsou k dispozici dve cisla. Jedno shodne s eibach.cz a PDF katalogem - E10-85-041-04-22. A v online hledani to nabizi i verzi, ktera je uvadena v PDF katalogu Eibachu pro combi 2.0 TDI i TSI ve verzi 4x4. Mimochodem, pro Passat s 1.6TDI je uvadene pouze jedno cislo, ktere jsem napsal nahore. Komplet pruzina + tlumic bych samozrejme taky preferoval, pokud by se nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 (editace) Uvadzaju sa preto 2,ze podla vybavy a prevodovky mas ine zatazenie prednej napravy.Preto ako pisem,pozri ten zatazovy stitok na B stlpiku spolujazdca a podla toho vyber,ktore s k tvojej hmotnosti blizsie. Co pozeram ja,tak je iba 1 typ https://www.eibach.cz/konfigurator/#tab=undefined&manufacturers=49&prop-131=SUPERB (3V3)&prop-132=1.6 TDI&prop-139=1.3.2015&ord=1&os=0 Editováno: 18. Říjen 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 (editace) bojler: pruziny tyhle - skoda superb kombi/vw touran, E10-79-012-03-22. Tlumice hodim az budu doma. Editováno: 18. Říjen 2018, autor: AdoksS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 tlumiče přední: BILSTEIN - B4 OE Replacement 22-230539 tlumiče zadní: BILSTEIN - B4 OE Replacement 19-253428 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 (editace) Aha, takže překvapení. Měl jsem za to, že to byly B6. Je rozdíl citelný? Šel bys do toho znovu? Nejradši bych vyměnil za originály a nedělal pokusy. Ale nejsu si jistej, nakolik jsou tlumiče na autě zničený a nakolik zmetky už z výroby. Poznatek, že v tlaku hrůza, v tahu relativně dobrý, to přesně sedí. Plus ještě jedna otázka - to byly doporučené pro tvou motorizaci a nebo výběr něčeho jiného po otestování? Editováno: 18. Říjen 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Já jsem z toho nechtěl žádnou tvrdou motokáru . Jestli bych do toho šel znovu, ano, psal jsem výš, že jsem spokojenej. Tak jsem si představoval, že by měl můj superb jezdit. Přesedl jsem do supa z mondea a teď je to stejný nebo spíš lepší. Jelikož na supa bilsteiny nejsou, jen zadní, tak jsem hledal adekvátní náhradu u passata ve stejné morozicaci a verzi auta. Z toho vylezly ty dvě varianty, které jsem si vyzkoušel a vzal jsem tu nejtvrdší Nikomu nic nenutím, jen to jsou mé postřehy a zkušenosti s tímto problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 No po filtrování dle motorizace verze B4 existuje. Takže do toho asi půjdu přes levnější variantu B4 + Eibach Pro-Kit a uvidíme. Horší to snad být nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Opravdu markantní rozdíl. Akorát já jsem zkoušel zadní B4 pro superba a byly dost měkké oproti verzi pro passata. Proto jsem vzal vše na vw. Tak at si nedáš práci s výměnou a vono to bude skoro to samý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Zdravim. Vedeli by ste mi tu hodit foto superbu III ktory ma namontovane eibach pro kit? Len chcem vediet ako nizko to bude. Vdaka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Na 1 strane mas foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 To by si to musel vše pročíst, aby věděl co tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Zmeril by nekdo se standardnim tovarnim podvozkem bez DCC vysku od blatniku po lem disku? Mate 13 cm vpredu a 14 cm vzadu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Standardny podvozok bez DCC, 2.0 TDI, 17" disky: Vzadu 14cm Vpredu 14,5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Diky moc. Zapomnel jsem na ruzne velikosti disku. Musim to prepocitat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 (editace) Já měl pro Superba3 se sportovním podvozkem připravené řešení, ale auto jsem vrátil pro neodstranitelné vady a nemusel jsem řešit, co nevyřešil výrobce. Houpavost auta nemá s pohodlím nic společného. Editováno: 8. Červen 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Takze kdyz to vezmem po porade: - udajne pripravene reseni podvozku, ceho se tykalo, to neuvedes, neni to dulezite - neodstranitelna vada v podobe nezobrazeni kamery nebo ceho po vyrazeni a opetovnem zarazeni zpatecky, to je skutecne k tematu - houpavost sice udajne nema nic spolecneho s pohodlim, ale ze je to pro radu lidi krajne nepohodlne, to je jedno Chapu to dobre? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Stabilizátory náprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Joker 85: tzn. dát tam silnější stabilizátory?? Ty řeší náklon auta ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Jasný, ale to neřeší tu "houpavost". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasL&K Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 (editace) V 22. 9. 2018 na 18:45, H1982 napsal: Byl jsem dotázán na to, jak vypadá auto s Eibachy, tak tady je pár fotek. Dobry den, je to na R19 alebo R18? Mate tam aj DCC? dakujem za info Editováno: 15. Červen 2019, autor: Pawouk Upravena citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 V 21. 9. 2018 na 15:56, H1982 napsal: Jen po úpravě komentáře dodám, že takto vypadají ty pro-kity. Jen tak mimochodem, zadní dorazy se s nima nedávají vůbec, kupují se samostatně, nechávají se původní a nebo tam jenom dva nejdou vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.