Octavius84 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Misa je tajemnej jak hrad v Karpatech nebo jak se to rika.... Sem si u Michala zapomnel hodinky tak tam jedu jen kvuli tomu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Videl bych to tak na 180 konicku a 235Nm a k tomu snad neco navrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Hm, to uz je skoro jako seriovy RS. Takze prestavba z normal 1,8T na 1,8TRS je uz kompletni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Hm, to uz je skoro jako seriovy RS. Takze prestavba z normal 1,8T na 1,8TRS je uz kompletni Ftipalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) páni ...o kolik se zvedne u nich krouták ze sériovky ?Točivej moment je u sériovky pokud se nepletu je 220 Nm???sem kokot vlastně na 330nm . a co firma sportmotor ? jak se vám zdá srovnání lepsí horší ..větší jméno ? Editováno: 30. Duben 2008, autor: evzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zdarec jen mám otázku mate někdo zkušenost z touto firmou?Díval sem se na Sport motor a ti se mě zdají více seriozní ! tak nevím http://mereni-vykonu.cz/ Super, moje octa combi naměřeno 206PS 485Nm na MAX. jinak běžně 200PS 412Nm Soft by Mvolesko Video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Sice bych radsi preferoval f. DieselPower, ale Movesko je aspon pro me v pohode a taky vi co dela.. For MichlaF ze ses ani nepochlubil ze mas chip, celak bych cimbu nebo sportmotor od MartinaRS.. For Octavius84 a kde mas graf uz tu mel byt Editováno: 30. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Super, moje octa combi naměřeno 206PS 485Nm na MAX. jinak běžně 200PS 412Nm Soft by MvoleskoVideo: Tak nevim, todle uz je fakt prehnany :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Super, moje octa combi naměřeno 206PS 485Nm na MAX. jinak běžně 200PS 412Nm Soft by MvoleskoVideo: Dobra dymovnice, hehe, ukaz graf s tim vykonem ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak nevim, todle uz je fakt prehnany :/ Proč 7l/100km s takovou dinamikou je krásný, s těma 200PS to skoro nehulí, ten čoud na brzdě je u TDI vždy, hodně to klame a ta dýmovnice, to byl ten brutal soft na sprinty, tam to kouření neřeším. Grafy přikládám, první ten brutus, druhej normál. Jen pro doplnění motor je to ASV 81kW, výfuk a sání je origo, jiné je turbo, hlava čerpadla, vstřiky, spojka a samozřejmě soft. 0-100km/h cca 7s Prostě ideální pracovní auto. Editováno: 1. Květen 2008, autor: kornout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Proč 7l/100km s takovou dinamikou je krásný, s těma 200PS to skoro nehulí, ten čoud na brzdě je u TDI vždy, hodně to klame a ta dýmovnice, to byl ten brutal soft na sprinty, tam to kouření neřeším.Grafy přikládám, první ten brutus, druhej normál. Jen pro doplnění motor je to ASV 81kW, výfuk a sání je origo, jiné je turbo, hlava čerpadla, vstřiky, spojka a samozřejmě soft. 0-100km/h cca 7s Prostě ideální pracovní auto. Nooo, pekny pekny, jen by me zajimalo co to udela s motorem po nekolika tisicich Km, kazdopadne to musi tahat jak svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Proč 7l/100km s takovou dinamikou je krásný, s těma 200PS to skoro nehulí, ten čoud na brzdě je u TDI vždy, hodně to klame a ta dýmovnice, to byl ten brutal soft na sprinty, tam to kouření neřeším.Grafy přikládám, první ten brutus, druhej normál. Jen pro doplnění motor je to ASV 81kW, výfuk a sání je origo, jiné je turbo, hlava čerpadla, vstřiky, spojka a samozřejmě soft. 0-100km/h cca 7s Prostě ideální pracovní auto. Kazdopadne jedno se mi nezda a ta spotreba, mel jsem ten samej motor, a kdyz jsem to fakt rval, tak jsem mel spotrebu prumer neco okolo8,5 litru, myslim si ze musis mit vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Kazdopadne jedno se mi nezda a ta spotreba, mel jsem ten samej motor, a kdyz jsem to fakt rval, tak jsem mel spotrebu prumer neco okolo8,5 litru, myslim si ze musis mit vic Kdyz nejsou kone tak je vetsi spotreba. To mas jako s popravenou vahou vzduchu. Taky to zacne zrat, protoze to nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Kdyz nejsou kone tak je vetsi spotreba. To mas jako s popravenou vahou vzduchu. Taky to zacne zrat, protoze to nejede... Ano, to je pravda, ale kdyz tomu davam Plnej kotel a drzim plnej plyn, tak to musi papat vic jak serie jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Vždy kdýš dáš plný kotel tak to žere, když honím svoje auto tak není problém 12l , ale dlouhodobá 7.2-7.5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak tak, ta spotřeba je průměrná, ono s tima race vstřikama se moc šetřit nedá, hlavně mě to nebaví. Krátkodobá spotřeba okolo 10l/100km se taky dá, ale to už je mazec a nejde to vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak nevim, todle uz je fakt prehnany :/ A pak rikejte ze me to kouri ..ja jezdim 5-8L kratkodobe se da i za 10L ale to uz to musim opravdu honit.. ale lepsi nez benzinem do oka ze Editováno: 1. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Souhlasim vykon ano ale to uz je asi moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 A pak rikejte ze me to kouri ..ja jezdim 5-8L kratkodobe se da i za 10L ale to uz to musim opravdu honit.. ale lepsi nez benzinem do oka ze Tak pri srovnani s timto ti to opravdu nehuli temer vubec, to se musi nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tak pri srovnani s timto ti to opravdu nehuli temer vubec, to se musi nechat. Co jsem viděl videa jak jezdí Jaster, tak to hulí skoro stejně, možná mě o trochu míň, jelikož tam mám více vzduchu. Nemůžete posuzovat podle toho, jak to hulí na brzdě, na brzdě hulí každý TDI, hodně to zkresluje. A něco jiného je, když je to soft pro běžný ježdění a něco jiného, když zkoušíš, co to prostě dá, naložíš naftu a vzduch, a že ty race vstřiky uměj nalejt naftu, to je bez debat. Ale to už jsem psal výše, tak je třeba to číst, až uvidíš párkrát nafťáka na brzdě pochopíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Co jsem viděl videa jak jezdí Jaster, tak to hulí skoro stejně, možná mě o trochu míň, jelikož tam mám více vzduchu.Nemůžete posuzovat podle toho, jak to hulí na brzdě, na brzdě hulí každý TDI, hodně to zkresluje. A něco jiného je, když je to soft pro běžný ježdění a něco jiného, když zkoušíš, co to prostě dá, naložíš naftu a vzduch, a že ty race vstřiky uměj nalejt naftu, to je bez debat. Ale to už jsem psal výše, tak je třeba to číst, až uvidíš párkrát nafťáka na brzdě pochopíš sám. No ja to mel na brzde taky a rozhodne to hulilo o hoodne min a to nemam Ic... Editováno: 2. Květen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No ja to mel na brzde taky a rozhodne to hulilo o hoodne min a to nemam Ic... Jop musim souhlasit, hulilo to taky, ale todle je jak uhelna elektrarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jeste neni hotovio, vyskytly se nejaky problemy, ale garf bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) No ja to mel na brzde taky a rozhodne to hulilo o hoodne min a to nemam Ic... Ty jsi ale neviděl to měření s normálním softem, to v tom videu není, to mám jen v mobilu. Já tvoje video z jízdy viděl. IC mám stejný jako ty, pořád ještě origo, resp měl jsem. Až budu mít hotovou další octu, můžem zkusit komu to jak hulí, není problém. Editováno: 2. Květen 2008, autor: kornout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Ty jsi ale neviděl to měření s normálním softem, to v tom videu není, to mám jen v mobilu. Já tvoje video z jízdy viděl. IC mám stejný jako ty, pořád ještě origo, resp měl jsem. Až budu mít hotovou další octu, můžem zkusit komu to jak hulí, není problém. Si delas prdel, ze ta v avataru je tvoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.