JirkaBrno Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 ne nebylo.. bylo to prevzate z jakesi diskuse, kde pan popisoval, ze za cenu fabie v lepsi vybave ma lagunu 1.6, pac renault nabizi bonus 70t kc.. ale je pravda, z eja bych si dravca 1.0 s filtrem taky nekoupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak to bylo asi už hodně dávno, protože Lagunu 1.6 Renault dlouho nenabízí. A taky je to o prioritách, někomu stačí menší auto, ale chce aby to aspoň trochu jelo a mělo výbavu, jiný si koupí tu "Lagunu" s dýchavičnou 1.6 s nižší výbavou. Od toho je na trhu výběr, aby si každý mohl vybrat to co mu vyhovuje a co mu sedí. Ale tomu filstu se asi nevyhnem a co nevidět ho bude mít většina "aspoň trochu svižných" aut . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Maska a světla se mi líbí víc než u současného provedení. Ale nějak mi tam nepasuje ten skoro původní nezměněnej nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jak zminuje Cjoctavian, skoda ze nedali aspon 85 kw. Neví někdo, jestli se s tím nepočítá v budoucnosti? To samé 1.5 TSI, alespon ta slabší verze? Bojim se, ze to je nerealny, ale za optani clovek nic nedá..a par lidi ze zakulisi tu ocividne je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 hmlovky rovnaké, radar nemám a asi ani tak skoro mať nebudem. čiže aj to si môžem pridať do zoznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 před 7 hodinami, Martab napsal: @wirer Zdá se mi to, nebo je ta spodní část nárazníku stejná a jen je tam místo mřížky plástev. Třeba pude měnit kus za kus, nebo jen s drobnou úpravou, Mlhovky taky vypadají stejně Dobrovolně bych to neměnil ani náhodou, nechápu proč tuto nehezkou "voštinu" dává Škodovka po vzoru Korejců, za mě je to teda hrůza a o to víc oceňuji co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @ronall Osobně mne to také "příliš nebere"a to co má předFL se mi líbí více, ale když se to někomu líbí, proč ne, jeho volba Nemůže se nám všem líbit všechno stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Kabaň měl být odejit už dávno, když míjíte Škodovku ani nepoznáte jestli to je Fabia, Octavia nebo něco jiného. Editováno: 8. Únor 2018, autor: dodge 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ono je to těžké, po FII, OII FL byla Kabaňova FIII, OIII, Rapid, Superb III celkem povedené modely, jen ty FL se mu příliš, řekněme, nevyvedli... Ony ty skici vypadají dobře: Druhá věc je pak to co projde ekonomickým oddělením (a dalšími) do konečné sériové podoby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Ako ked som v decembri kupoval auto som sa pytal predajcu kedy bude FL a povedal mi ze az koncom 2018 jak som zistil nedavno ze nemal pravdu a bude skor tak som zacinal mat nervy ze som mal pockat ale jak to teraz vidim tak uz som v klude [emoji16] ten predok svetla a maska proste otras... zadok ujde ale tiez nic moc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White_line Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Z oficiálních foto se mi to moc nelíbí ale v reálu si myslím že to špatné nebude. Jen se mi pod předním světlem na nárazníku nelíbí ten velký klín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Před hodinou, Martab napsal: @ronall Osobně mne to také "příliš nebere"a to co má předFL se mi líbí více, ale když se to někomu líbí, proč ne, jeho volba Nemůže se nám všem líbit všechno stejně No ono hlavně nemáš moc na výběr, když to cpou na všechny modely a přesně tohle byla jedna z věcí, která se mě na F3 líbila, že jde tak trochu proti proudu, ale po FL to bohužel sklouzává k unifikaci všech modelů, což je tak trochu škoda a to nemyslím jen toto, ale i například zadní odrazky v nárazníku po vzoru větších sourozenců atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tady uvádí, že bude "USB i vzadu", tedy očekávám něco jako má teď Rapid: http://www.autoforum.cz/predstaveni/podivejte-se-na-inovovanou-skodu-fabia-moc-motoru-ji-po-faceliftu-nezbylo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Nebuďte puntičkáři, taky mohlo být "čtyřoko"...... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Myslíte, že u Combi zadních světel budou chybět takový ty překryvy žárovek co má HB na ofiko fotkách nebo je to jen chyba renderu? Pokud to bude chybět tak mě připadá, že chějí v MB designově to combi shodit, včetně absence 18”, aby pak kontinuálně představili miniSUV a combi zrušili Stejně jako politika u Spacebagu, kterého nahradí Spacebag MQB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Chyba renderu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Suhlas, vid. predosly unik LED zadnych svetiel - tie boli urcite z Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Ano, svetlo verze COMBI..... chce to hlavne klid a nepanikarit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 před 16 hodinami, Cjoctavian napsal: EDIT: pozeram, ze bol zvyseny profil pneu z 215/40 R17 na 205/45 R17 - cize aj 18" asi dostanu vyssi profil... CJ, kdes to nasel? Nikde jsem si takove informace nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 (editace) Maju to obidve Fabie priamo na tych renderoch...ale kto vie ci je to ozaj pravdive, alebo len nejaka nahoda Editováno: 9. Únor 2018, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Tak na to bych nevsazel. Pokud vim, pneu se menit nebude. O to vic jsem zvedavej na R18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Ony ty rendery mají oba ty kola nějaké "divné", taky jsou posazené "hodně nízko", aspoň podle mezery mezi kolem a podběhem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Že sú posadené nízko prekvapujúce nie je, predsa sa musí Fabia "predviesť", ale že sú aj zväčšené, tak to už hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Za mě, hnus předek i zadek, předek jak z Hnujde, dobré budou bezpečnostní systémy ale jestli jsem dobře četl, u FL má být DPF? To si snad dělají srandu, konec pojížděčkám po městě, ten motor půjde do kopru stejně s celou Fábií i s tím filtrem , i když jí vlastním, ty nové FL tříhrnky mě už opravdu v budoucnu zajímat nebudou. Asi přesedlám na Polo, jak dostane v létě motor 1.5Tsi 110kW a nebo do 7 FL Golfa 1.4Tsi 110kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Ved aj 1,5 TSI uz ma/ dostane GPF A podobne aj 1,4 TSI (v Tiguane)... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.