beuticek Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Ahoj. Rad bych vymenil standardni zrcatko za stmivaci. Mam OIII Elegance plus r.v. 2013. Ale nemam destovy senzor, jen cidlo vlhkosti. Poradite, jestli to pujde bez dalsich zasahu? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Zrcátko + plasty + dodělat elektriku. Rovnou bych dal i senzor a vyměnil vypínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Diky za odpoved. Promyslim a kdyztak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandido Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Vnitřní samostmívací zrcátko je fajn. Klasické zrcátko v novém Golfu a druhé OIII mi připadá nějaké rozostřené, možná vibruje kvůli špatnému uchycení. Samostmívací má super "obraz". Asi po třech letech vlastnictví auta jsem zjistil, že se mi při vjezdu do tunelu ztlumí přístrojové osvětlení. Neví někdo, jestli je tahle fíčura součástí zrcátka? Žádné jiné senzory nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Budiky maji svuj vlastni svetelny senzor. Je umisteni ve spodni casti otackomeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ahoj, pred case jsem se tu ptal na to zrcatko. Koukal jsem na to svoje a kabely uz tam mam - ma to uz cidlo vlhkosti. Stacilo by tedy dokoupit jen toto? http://www.mihocar.cz/vnitrni-zpetne-zrcatko-vw-passat-cc-3c8-lift-7n0857511k-uog/d-107814-p-30/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 AFAIK to zrcátko potřebuje i světelný senzor zepředu - musí mít možnost porovnat intenzitu světla zepředu a zezadu a podle toho nastavit stmívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ahy, diky. Ja myslel, ze ho ma v sobe jako u O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Jako raději si počkej ještě na někoho fundovanějšího, třeba ho v sobě skutečně má a já se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Jj, taky se to jeste snazim zjistit. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 (editace) Pokud jsem vas dobre pochopil (doufam), tak zrcatko ma sensor i zepredu, je umisten primo v zrcatku, je to videt i v manualu. C + D jsou svetelne sensory. Snad jsem pomohl. Editováno: 22. Červenec 2016, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Nevie niekto kde zoženiem kábel k samostmievaciemu zrkadlu a kde ho napojím? zrkadlo už mám, daždový senzor tiež, ešte čakám na prepínač svetiel a ten tiež neviem kde sa napája, robil to už niekto? A treba to niekde kódovať? Dažďový funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvosi Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Ahoj..poradi mi nekdo, co je potreba pro dodelani zrcatka, mam jen obycejne a auto je pred FL ve vybave Ambition (tzn. Bez destoveho senzoru a cidla vlhkosti) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Napiš SZ @ferda25. Ten mi to montoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.