Srpen 26, 20196 r Takže nebude Octavia jako model 3/4 roku v produkci pro zákazníky? Nebo OIV vyjde dřív.
Září 13, 20195 r Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita?
Listopad 1, 20195 r Hezký video z výroby... https://www.youtube.com/watch?v=r0KkCxdwk18 (jestli tady někde už tedy nebylo).
Listopad 1, 20195 r V 13. 9. 2019 na 15:31, bojler napsal: Dívám se dívám, podle CC se na konci výroby OIII dočkala (pro světlý interiér u Style, u Dynamic paketu, pro panoramatickou střechu s černým interierem) černého stropu v ceně. To je omyl a nebo realita? A taky řádného zdražení.
Listopad 4, 20195 r Poslední relevantní zdražení, které nebylo kompenzováno rozšířením výbavy (týká se verze Active), bylo před rokem. Naopak verze Tour výrazně zlevnila výbavu Ambition Plus.
Listopad 4, 20195 r Pojem relevantní zdražení? Nic není kompenzováno. Tour mi nezajímá. Není to pro mě výhodné.
Listopad 5, 20195 r Podívej se, prosím, do vlákna k akčním nabídkám. Např. L&K letos zdražilo o 11 000Kč výměnou odpadl příplatek za standardní metalízy (5 500Kč) a do základu přibyly budíky. Active zdražilo o 10-15 tis. a dostalo za to řadu prvků výbavy atd. atd.
Listopad 5, 20195 r Bohužel zdražej a přidaj kraviny. Metla je mi šumák, stejně ji neobjednávám Virtual kokotpit je hovadina, kterou si objednávat nebudu pokud mi to nevnutí... a to Activu ani nemluvím, to není výbava....
Leden 16, 20205 r Louceni liftbacku zakazkou pro kriminalni policii. Schvalne, jestli si vsimnete neceho divneho na tech autech. https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2020-01-15-policejni-vozy Upraveno Leden 16, 20205 r od bojler
Leden 17, 20205 r Barvy. Prvne mne byla podezrela ta modra. To neni Modra Lava, ale asi Storm. Ze by dodavka z Ruska? Jenze zelena taky neni v bezne nabidce, a v Rusku tyhle taky nemaji.
Leden 17, 20205 r Já je viděl před 14 dny v Praze u autosalonu cca.30 kousků. Barva v reálu docela zajímavá, jsem si říkal to bude asi státní zakázka. Ten zadní spoiler byl jen u 4x4 LB ne?
Leden 17, 20205 r Pokud se nemýlím, 1.5 TSI měla, stejně jako 1.8, odtrhovou hranu vždy ve standardu.
Leden 17, 20205 r Jsou to operáky, poklice za 2tis nekoupí, ty lité buď nejsou přezuté nebo si to extra vyžádali nějací výš postavený, jak je v ČR zvykem :D.
Leden 17, 20205 r před 6 hodinami, _Denis_ napsal: Pokud se nemýlím, 1.5 TSI měla, stejně jako 1.8, odtrhovou hranu vždy ve standardu. V polovině loňského roku dostala do ceníku tuto položku: Zrcátka, lišty okolo oken, mřížka chladiče a spoiler na víku zavazadlového prostoru v černé barvě (pouze pro liftback 1,5 TSI/110 kW) . Takže to pravděpodobně souvisí např. s hodnotou CO2 nebo nějakou podobnou bejkárnou. Mimochodem, spoiler se montoval i s paketem Dynamic. Upraveno Leden 17, 20205 r od bojler
Březen 17, 20205 r O3FL vs O3 (praktická zkušenost po mnoha km) + u TDI lepší DSG7 než DSG6 (za mě asi největší +) + infotainment on-line + červené světlo v předních dveřích + širší rozchod vzadu - potkávací LED svítí jen kousek před auto (asi největší -) - horší zvuk audiosystému (ve stejné výbavě) - lesklý displej (otisky a když se na to trefí odraz od slunce, to se nedá jak to oslňuje, hrůza!) - lesklé plasty u Climatronicu (otisky, hnus) - horší Navi (např. hledání čerpacích stanic hrůza, nejde nastavit hledání jen na trase, ukazuje i ty mimo a co jsem už přejel! Absence tlačítka Traffic, nutno lovit v menu) - menší vnitřní zrcátko - víc slyšet kamínky v podbězích - hnus dělená přední světla - AdBlue vopruz PS: Zajímalo by mne, kolik se podařilo ušetřit svárů (a kolik korun) PPS: Ta hadrová palubka u O4, to je taky mazec ? Upraveno Březen 17, 20205 r od Emil-Z Doplňení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.