Říjen 17, 201410 r Dá se nějak nakodovat u Lane Assistenta aby systém nesledoval zda máte ruce na volantu - vypnout to mírné tukání do volantu při zachování všech funkcí - tedy že bude zatáčet pokud je třeba ?
Říjen 17, 201410 r Určitě dá. Když to sleduje cca 10 sekund, tak to určitě lze nastavit dýl. Ale ještě jsem neviděl návod a ani nevím o nikom kdo by to uměl. A asi je to tak dobře.
Říjen 17, 201410 r Já myslel to "ťukání" do volantu i když ty ruce tam člověk má... Ale prodloužit ten interval na více ja 10 vteřin by bylo taky zajímavý :-) Ferda by to určitě nějak vymyslel co Ferdo? :-) Upraveno Říjen 17, 201410 r od jindrous
Říjen 17, 201410 r Chlapi, asi ani Ferda by to nevymyslel ... už jsem mu to před časem psal, zda ten interval nejde prodloužit aspoň na těch 15s jak to má např. Golf... Nejde mě o žádné autopilotování... ale jsem asi zvyklý držet volat pevně, protože mě to dost často na dálnicích hlásí falešné poplachy, i když normálně řídím... což je po třetím zapíštění už dost otravné, jinak mám tuto funkci rád a mám ji zapnutou.... Bohužel ....
Říjen 17, 201410 r Když už jsme u těch co by chtělo vymyslet, tak mě napadlo to co bylo na O II: mám druhou zadní mlhovku, ale bylo by super aby se mi při brzdových světlech rozsvítily i mlhovky, líbilo by se mi kdyby mi nesvítily přední obrysovky při tlumených, ve světlech mám Night braker-y a ta H 15 vedle toho je prostě žlutý humus. Místo toho by se mi líbílo mít třeba na 5% výkonu zapnuté mlhovky....
Říjen 17, 201410 r Vše možno....jen nevím zda to pak nebude jako vánoční stromeček. Upraveno Říjen 17, 201410 r od ferda25
Říjen 17, 201410 r Já si říkal, že těch kombinací jsou tam miliony :-) Zkusíš naťuknout? asi by mi stačil jen ten zadek.....
Říjen 17, 201410 r V nastavení:Leuchte26NSL LA72 Leuchte27NSL RC6 Brake light tj.: (16)-Leuchte26NSL LA72-Lichtfunktion G 26,Brake light(18)-Leuchte26NSL LA72-Dimmwert GH 26,100 16)-Leuchte27NSL RC6-Lichtfunktion G 27,Brake light(18)-Leuchte27NSL RC6-Dimmwert GH 27,100
Říjen 17, 201410 r Ferdo a co ten interval jde prodloužit + to tukání do volantu ? Upraveno Říjen 17, 201410 r od jindrous
Říjen 18, 201410 r http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?p=3752715 http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?p=3772564 Upraveno Říjen 18, 201410 r od PistaTT
Říjen 18, 201410 r Našel jsem jen LED osvětlení RZ, ale já potřebuji kódování při výměně hlavních zadních světel z klasických za LED.
Říjen 20, 201410 r Dá sa nejak nakódovať nezávislé kúrenie z výroby, aby sa dalo prepínať kúrenie/vetranie dodaným diaľkovým ? ( Vzhľadovo pripomína Telestart T91, ktoré to zvláda ) Upraveno Říjen 20, 201410 r od peter.s
Říjen 22, 201410 r rychla otazka, nenasiel som to tu... da sa nakodovat skratenie tonu upozornujuceho na nezapnuty bezpecnostny pas? uplne vypnut to nechcem ale skratit to povedzme na 20-30 sekund by sa mi pacilo ak niekto vie ako na to, vedel by mi poslat navod? vdaka nasiel som pravdepodobne navod ako to uplne vypnut: tak toto mi nepomohlo, zevraj sa to tak kodovalo na starsich jednotkach... nevie niekto ako na to priblble pipanie? Upraveno Říjen 22, 201410 r od PistaTT
Říjen 29, 201410 r Tak když už jsme u těch provokací, tak co takhle vypnout obrysovky u tlumených světel? :-) P.S. máte někdo nakódovanou ameriku? Resp. když nechám svítit obrysovky a zamknu auto tak mi vypne ameriku, sem sám?
Říjen 29, 201410 r preco by som vypinal ledky pri stretavackach? ved je to pekne tak ako to je... ameriku som neriesil... vystacil som si s jemnym vyladenim, co sa tyka svetiel... mam teda: dve zadne hmlovky (bezpecnost), zapnute zadne led svetla pri dennom svieteni (bezpecnost), stlmenie intenzity led denneho svietenia pri blikajucej smerovke (pekne) a este chcem nudzove brzdenie s vystraznymi smerovkami (bezpecnost)... okrem toho mam este dokodovane: automaticke zatvorenie okien pri dazdi zobrazenie sily ventilacie v AUTO rezime zrusenie AM frekvencie radia zmena citlivosti cidla vlhkosti naklopenie praveho zrkadla pri zaradeni spiatocky a chystam sa este na: odblokovanie videa v pohybe pre columbus oneskorene ostrekovanie xenonov vypnutie signalizacie nezapnutych pasov bohuzial chalanisko, co mi to kodoval, nevedel spravit vsetko, tak teraz pojdem k Igorovi, ktoreho mi odporucil Hravec, aby dorobil ten zvysok Upraveno Říjen 29, 201410 r od PistaTT
Říjen 29, 201410 r Chlapi souhlasím s Váma, proto dvě mlhovky, proto brzdy a k tomu mlhovky ( BTW intenzita svícení je stejná, resp. se dá nastavit). Jám mám vepředu halogeny a upřímně se mi nelíbí vedle Oscramu ta žlutá H 15, tak bych obrysovky deaktivoval a nechal si naopak svítit blinkry na 30 % intenzity. Jinak mám nakódováno: Deaktivace AM Corner Druhá zadní mlhovka Při brždění svítí i zadní mlhovky U.S. style XDS Hill assis. A protočení ručiček.... :-) Upraveno Říjen 29, 201410 r od Krenstik
Říjen 29, 201410 r tak vraj sa na OIII neda dokodovat nudzove brzdenie na smerovky... vie to niekto potvrdit?
Říjen 29, 201410 r Standard by mal byt blikajuce brzdové svetla. Nie smerovky... Pohladam to vlakno...
Říjen 29, 201410 r U fabky MR2013 se mi rozblikaly blinkry automaticky bez kódování, takže tady by to mohlo byt už rovnou.... Rano vyzkousim... ☺
Říjen 29, 201410 r Nestačilo by přečíst si návod, než si systematicky likvidovat brzdy a pneumatiky? Signalizace nouzového brzdění Pokud prudce brzdíte a řídicí jednotka brzdového systému vyhodnotí situaci jako nebezpečnou pro řidiče jedoucí za Vámi, brzdová světla začnou automaticky blikat. Po zpomalení pod rychlost asi 10 km/h nebo po zastavení vozidla přestanou brzdová světla blikat a zapnou se varovná světla. Po zrychlení nebo po opětovném rozjetí vozidla se varovná světla automaticky vypnou.
Říjen 30, 201410 r Chtěl bych se zeptat jestli jde u OIII nakódovat tužší posilovač řízení? Jde to prý u Rapida, Fabie III, tak věřím že u O3 by to taky mohlo jít nastavit. Prý jdou nastavit i sportovnější brzdy (tedy posilovač, než mě taky rozškubete).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.