Leden 22, 20169 r Ne, jde mi o naklopení zrcátka, jako je běžná funkce při sedadlech s pamětí, když zařadím zpátečku. Naklopí se pravé zrcátko, aby jsi viděl třeba na obrubník, případně čáru na parkovišti, jelikož nemáš možnost nahlédnout z okna. Můj problém je, že když couvám (zhruba 30-50 m z kopce v noci) na úzké silnici, tak nevidím pořádně na levé straně za auto (ta silnice je sotva pro auto, z jedné strany břížek s plotem a z druhé kanál). Již jsem kvůli tomu pořídil nové žárovky, ale ještě jsem nezkoušel, zda to bude dostatečné. Proto se ptám, zda je to možné, pokud ne, nic se neděje. :-) Taková blbost - a nestačí se orientovat jenom podle jednoho zrcátka? Pokud víš, že se tam vlezeš, tak stačí kontrolovat jednu stranu, to auto se nerozšíří ani ta ulice se nezúží.
Leden 23, 20169 r Ano, při běžném couvání mi stačí jedno, ovčem v některých místech se musím řídit jen levým ( ve tmě nevidím, kde je podél cesty kaná, nerad bych zůstal viset), proto ten dotaz. Jinak bych to považoval za vyřízené. Používám ruční naklopení a následné vrácení na uloženou pozici sedadla.
Leden 27, 20169 r Chlapi, mám dotaz. Objednal jsem si z OBautodily originální LED osvětlení SPZ, vhodné na OIII, Rapid atp. V popisu bylo uvedeno "žádná chybová hláška na displeji" a "nutné spojení s diagnostikou". Po montáži na mě jako první vyletěla hláška "Zkontrolujte osvětlení SPZ", takže... Máte někdo tento díl namontovaný a co je potřeba přes diagnostiku nastavit? Odkaz na zboží: http://www.obautodily.cz/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-6983cz328/ Díky.
Leden 28, 20169 r lze coming home living home nakodovat i na zapnuta svetla /ne jen na polohu auto - kde se zapínají sama z denního / jedná se o octavii III RS
Leden 28, 20169 r Stejný dotaz, kódování Olomoucký kraj? popřípadě někde na Moravě? Potřebuji dokódovat vypnutí ESC. Diky
Leden 28, 20169 r Zdravím, dokázal by někdo nějakým způsobem v Boleru odblokovat přehrávání videa jinou cestou, než jen z apple zařízení? Psal jsem i do vlákna jen o Boleru, ale nikdo tam moc nereaguje. Díky
Leden 28, 20169 r predpokladam, ze ak sa to da, tak Ferda urcite. mne taketo na Columbusa robil Igor v Bratislave...
Leden 28, 20169 r Ok, díky. Někdo z Moravskoslezského kraje, který by mi to byl ochotný dokódovat? Olomouc je asi pro tebe daleko?
Leden 28, 20169 r Ani by nebyl, ale pomocnou ruku už mi nabídl uživatel zde z fóra od Ostravy. Díky za ochotu;).
Únor 2, 20169 r otazka (uz sa tu niekto na nieco podobne pytal, no odpoved som nenasiel) vybava - columbus, light asistent da sa dokodovat, aby na maxidote zobrazovalo dopravne znacky (uplne by stacilo z navigacie)? ak ano, ako? ma to novy superb a kolegovi sa to strasne paci... (nemusi prepinat do navigacie v situacii, ked si nie je isty aka ja aktualne MPR)
Únor 2, 20169 r Někde to tady určitě je, ale to vlákno je už moc dlouhé... http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/verkehrszeichenanzeige-aktivieren.php Já to mám z výroby, takže za výsledek výše uvedeného neručím. Mimochodem, zase až takové terno to rozpoznávání není...
Únor 2, 20169 r otazka (uz sa tu niekto na nieco podobne pytal, no odpoved som nenasiel) vybava - columbus, light asistent da sa dokodovat, aby na maxidote zobrazovalo dopravne znacky (uplne by stacilo z navigacie)? ak ano, ako? ma to novy superb a kolegovi sa to strasne paci... (nemusi prepinat do navigacie v situacii, ked si nie je isty aka ja aktualne MPR) je-li line assist , lze jen dokodovat přes vag coma
Únor 2, 20169 r Line asistent nie je. Nejde ani tak o rozoznávanie značiek pri ceste ako o značky ktoré sú obsiahnuté v mapách columbusa
Únor 4, 20169 r Vcera změna úvudního loga na maxi dotu u klasicke octavie start logo.wmv Upraveno Únor 4, 20169 r od qvecko
Únor 5, 20169 r Ještě k LukášCBR z 27.1.2016 a jeho LED osvětlení SPZ. Jestli spíš neměl koupit http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-mega-power-led-osvetleni-spz-5455cz836/
Únor 5, 20169 r Pajjja, lepší je dat originální homologovane svetylka, která se během pár minut nakoduji - postup je uveden snad ve časech odkazech z prvního postu.
Únor 7, 20169 r Už js to psal do vlákna LED osvětlení SPZ: Na doporučení ferda25 jsem koupil http://eshop.skoda-a...acky-000052110x ferda25 překódoval a osvětlení je prima, neoslňuje, je akorát. Samozřejmě dokódovány další fičury; ferda25 je profesionál - doporučuju!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.