Říjen 13, 20168 r 8 u o3 nedoporucuji, pokud budou zadni dvere otevrene a zavrou se predni, auto se zamkne bez ohledu na zadni dvere ... nebo pokud budes mit veci vzadu a zavres dvere, musis odemykat znova ... chvili jsem to mel a pak jsem to vratil do puvodniho stavu ... Zalezi odkud jsi, ale to co chces umi snad vichniSend via Samsung S6 Edge
Říjen 13, 20168 r Tak nejlepší by byl step-by-step guide Kabel mám a měl bych plán na nějaké sobotní odpoledne
Říjen 15, 20168 r Vcera prebehlo kodovanie v KE u iwhyo. Super chalan, vyzna sa v tom. Upraveno Říjen 15, 20168 r od jancoSV
Říjen 22, 20168 r Ahoj Chcel by som si dať pár vecí nakódovať. Neviete O niekom kto je tiež Z východu a je šikovný. Bývam okres PP, písali ste že iwhy je z KE je tu ešte niekto z vychodu najlepšie by bolo PO kraj, respektíve okresy LM, PP, SNV, KK, BJ, PO za odpovede ďakujem
Říjen 22, 20168 r přehrával jsem system bolera z 421 na 475 a pote se ma pres vcds prepsat aby nehlasilo chybu na diagnostice ale po vypočtu v kalkulačce mi vychazi jen čislo bez pismen .. výpočet C8B0 xor C9D2 a vyjde mi 162 .. poradí někdo jak přesně přepsat
Říjen 30, 20168 r Ahojte pani.. vsetky srandicky som si uz na o3 l&k my2016 dokodoval... teda okrem vim, to robil chalanisko z Bytce. ALE.... mam na vas, ludi ktori len nezbieraju navody z netu bojovu ulohu. chcel by som, aby parkovacia kamera nevypla hned prehodenim do "D" na DSG, ale do nejakej rychlosti (audi, mb to ma do 10-15km/h) este ukazovala. rad za to nejakemu obcanovi zaplatim
Říjen 31, 20168 r Resil jsem s ferdou, je nutny zasah a natahnout nejaky kabel, neni to jen otazka diagnostiky.
Listopad 8, 20168 r Páni, ja by som tiež potreboval len pár prkotiniek dokódovať/prekódovať a kedže s Igorom si nemôžeme naladiť termíny a Michal2009 mi neodpovedá, nepoznáte niekoho najlepšie z okolia MA, Skalice či z Moravy?
Listopad 8, 20168 r před 17 minutami, cosby napsal: Kopřivnice a občas Žilina-Ružomberok Čírou náhodou nie tento víkend Žilina? Idem akurát tým smerom
Listopad 11, 20168 r Zkusím se zeptat zkušenějších: šnažím se odblokovat video u columbuse přes VCP. Při snaze uploadnout soubor VIM mi program vyhodí hlášku, že komunikace s ŘJ nebyla navázána. Poradí někdo? Děkuji
Listopad 11, 20168 r musíš mít koupenou licenci, takže asi tak. a jestli neumíš cvakat v tom programu, tak to radši vypni, protože si ještě zkurvíš auto.
Listopad 11, 20168 r Licence je samozřejmě v pořádku, protože na jednotky se bez problémů dostanu. Jen při tom uploadu mi to vyhodí tuhle hlášku. O auto se nebojím :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.