Publikováno Červenec 28, 20169 r Zdravím, nemáte někdo náhodou zkušenost s vibracema na Superbu I, 2.5TDI L&K, kdy kola jsou vyvážená, ramena všechny přední nová, pneu vepředu jsem taky dal nové a byť se vibrace zlepšili oproti stavu před tím, stále jsou. Od 100vky menší, kolem 120 už škube volant a vibruje. Žádné jiné problémy nepozoruji. Pocitově jako když to jde více zleva vpředu, ale těžkou soudit. Na heveru jsem neobjevil nic.. Pokud někdo zažil, prosím o info, díky
Červenec 28, 20169 r Ahoj. Zkušenosti s tohle motorizací nemám ale jako první bych zajel na geometrii ať ti jí někdo pořádně seřídí. Jinak bych zkusil hodit auto na hever hodil tam 6ku a roztočil kola jestli to třeba není chyba např. aerodynamiky nebo zadní nápravy. Ale tou geometrii bych začal jako první
Červenec 28, 20169 r Vibrace "od nějaké rychlosti" mohou dělaj jedině špatně vyvážená kola. Zkusit jiný pneuservis, jiná kola ....
Červenec 29, 20169 r A když ne kola, na které také sázím, tak shodit kotouče a porádně očistit plochu mezi kotoučem a nábojem Mohly by to dělat také špatné kineťáky nebo křivá poloosa. Takové vibrace se ale projevují většinou již při menší rychlosti
Srpen 26, 20169 r Měřil ti tvůj autoservis házivost kotoučů? Házivost náboje? V malé rychlosti to mohou pobrat silentbloky, ale pak se to může naplno projevit. Upraveno Srpen 26, 20169 r od Martinro
Únor 9, 20178 r Mě to na peugeotu dělalo taky. Vzadu, že to kvrdlalo od 110 km. Navštiv nejbližší pneuservis a nech si vyvážit kola a dofouknout pneu.
Květen 9, 20178 r Autor Diky vsem, po lehkem trapeni nalezeno Deformace vymezovacich krouzku zadnich kol...takze se v podstate nedali vyvazit trivialita..ale potrapila
Červenec 17, 20178 r Zdravím pánové mám taky problém s vibracemi superba 2.5tdi automat dělá mi to od 50km a víše když šlápnu na plym a auto se třepe ale jak pustím plyn tak je vše ok. Ramena jsou úplně nové čepy taky geometrie udělaná. Děkují za radu. Upraveno Červenec 17, 20178 r od Danofon
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.