Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ano, bez problémů, nepozoruji zásadní rozdíly či problémy při běžném používání.

Ahoj, existuje nějaká apka, nebo něco co umožňuje kontrolu auta na dálku? Např. jestli je na svém místě, někdo tam neleze atd. Díky

Mám chytré auto a řekl bych, že po roce už je to celkem vychytané. Vidíš polohu i otřesy.

Díky

• 3 měsíce později...

Tak hurá, AA funkční jak na Samsungu, tak manželčině Xiaomi Redmi 4X. Nemá někdo zkušenosti s aplikacemi pro přehrávání rádií po internetu?

Nove jde v AA/Google Mapach nastavit satelitni pohled. Vypada to dobre, ale osobne bych rekl, ze je to min prehledny (a urcite vice datove narocny).

Ale fajn moznost :palec2:

• 2 měsíce později...

tak po vašich navodoch som to dnes nainstaloval do mobilu .... android auto.... v aute sa to pekne pirpojilo cez USB... ide mi waze aj google mapy..... len po par minutach ma odpojilo ... a nevedel som sa pripojit s5 .... stalo sa to niekomu ???? ... v radiu mi pise že mobil mam pripojeny... ale neda sa nic robit.... aj ked som ho odpojil stale bol pripojeny.... inak foto z WAZE a menu

20180919_124927[1].jpg

20180919_124917[1].jpg

iny kabel nemam.. len tento original... inak mobil Samsung S8 ... a kabel by mal byť bez poškodenia...aspon optickeho

Chlapi hodil by sem nekdo nezkusenemu link na funkcni auto android. Mam S3 2018 s Bolero 8"

je tam tech downloadu hrozne moc tak jsem nevedel ktery spustit. Diky

Tak kabely jsou casto velkej problem, original kabel k Note9 + SIII funguje, nicmene nekolik dalsich kabelu s USB C konektorem mi vubec nefunguje. Nakonec kupuju pouze USB 3.1 gen2,

ktery maj limit na 10 Gbit/s. S tema to chodi, ale je tam delkovej limit 1m

Mám S8+ a s originálnym káblom mi Mirrorlink/AA vôbec nenatiahlo (mobil som mal asi 2-3 dni), až keď som pripojil cez akože originálny kábel, ktorý som si kúpil v miestnom obchode - rovnaké číslo káblu ako originál pri mobile, AA aj Mirrorlink nabehol hneď na prvý pokus...

Diky Martine zitra vyzkousim

Upraveno od eiben

- Tak stahnuto odzkouseno a zatim parada. Waze naviguje v 3D a mapy google jen v 2D? Nebo jsem zatim nenasel jak to prepnout na navigovani (google) 3D

Vdaka za rady chalani...kupil som nový kabel a vsetko ide ako ma.... 

Zdravim 

Skusal niekto AA na radiu SWING 6.5 '' ?

On 9/19/2018 at 1:15 PM, stenly said:

tak po vašich navodoch som to dnes nainstaloval do mobilu .... android auto.... v aute sa to pekne pirpojilo cez USB... ide mi waze aj google mapy..... len po par minutach ma odpojilo ... a nevedel som sa pripojit s5 .... stalo sa to niekomu ???? ... v radiu mi pise že mobil mam pripojeny... ale neda sa nic robit.... aj ked som ho odpojil stale bol pripojeny.... inak foto z WAZE a menu

20180919_124927[1].jpg

20180919_124917[1].jpg

hodne smiesne fonty dava ten samsung, clovek nevie ci sa smiat alebo plakat

mozes vyskusat, ci ti zmena developer nastaveni AA nepomoze vylepsit kvalitu grafiky

:

Ty fonty má nastavené uživatel dle vlastního uvážení. 

To su fotky uz po nastaveni kvality na tu vyššiu 

je to pred (hore) a po (dole). rozdiel vidno hlavne v kvalite zobrazenych nazvov ulic a landmarkov.

doplnil smo linky na samotne obrazky. na fotkach je Columbus 9,2"

Upraveno od PistaTT

Myslel som moje fotky.... fotil som to ked som mal nastavene uz vyššie 

aha. diki za vysvetlenie. ja pouzivam CarPlay, kde je kvalita zobrazenia vyrazne lepsia...

Stiahol som Android Auto, nainštaloval v mobile a pri spustení vyhodí chybu:
Something went wrong. Zdá sa, že aplikácia Služby Google Play momentálne nefunguje.

Skúšal som googliť, neúspešne....stretol sa s tým niekto s touto chybou?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.