Duben 1, 20187 r Ahoj, existuje nějaká apka, nebo něco co umožňuje kontrolu auta na dálku? Např. jestli je na svém místě, někdo tam neleze atd. Díky
Duben 1, 20187 r Mám chytré auto a řekl bych, že po roce už je to celkem vychytané. Vidíš polohu i otřesy.
Červenec 12, 20187 r Tak hurá, AA funkční jak na Samsungu, tak manželčině Xiaomi Redmi 4X. Nemá někdo zkušenosti s aplikacemi pro přehrávání rádií po internetu?
Červenec 12, 20187 r Zkus myTunerFree : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgeneration.itunerfree&hl=en_US
Červenec 13, 20187 r Nove jde v AA/Google Mapach nastavit satelitni pohled. Vypada to dobre, ale osobne bych rekl, ze je to min prehledny (a urcite vice datove narocny). Ale fajn moznost
Září 19, 20186 r tak po vašich navodoch som to dnes nainstaloval do mobilu .... android auto.... v aute sa to pekne pirpojilo cez USB... ide mi waze aj google mapy..... len po par minutach ma odpojilo ... a nevedel som sa pripojit s5 .... stalo sa to niekomu ???? ... v radiu mi pise že mobil mam pripojeny... ale neda sa nic robit.... aj ked som ho odpojil stale bol pripojeny.... inak foto z WAZE a menu
Září 19, 20186 r iny kabel nemam.. len tento original... inak mobil Samsung S8 ... a kabel by mal byť bez poškodenia...aspon optickeho
Září 19, 20186 r Chlapi hodil by sem nekdo nezkusenemu link na funkcni auto android. Mam S3 2018 s Bolero 8" je tam tech downloadu hrozne moc tak jsem nevedel ktery spustit. Diky
Září 19, 20186 r Tak kabely jsou casto velkej problem, original kabel k Note9 + SIII funguje, nicmene nekolik dalsich kabelu s USB C konektorem mi vubec nefunguje. Nakonec kupuju pouze USB 3.1 gen2, ktery maj limit na 10 Gbit/s. S tema to chodi, ale je tam delkovej limit 1m
Září 19, 20186 r Mám S8+ a s originálnym káblom mi Mirrorlink/AA vôbec nenatiahlo (mobil som mal asi 2-3 dni), až keď som pripojil cez akože originálny kábel, ktorý som si kúpil v miestnom obchode - rovnaké číslo káblu ako originál pri mobile, AA aj Mirrorlink nabehol hneď na prvý pokus...
Září 19, 20186 r eiben: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-6-5835-release/android-auto-maps-media-messaging-voice-3-6-583533-release-android-apk-download/
Září 21, 20186 r - Tak stahnuto odzkouseno a zatim parada. Waze naviguje v 3D a mapy google jen v 2D? Nebo jsem zatim nenasel jak to prepnout na navigovani (google) 3D
Říjen 2, 20186 r On 9/19/2018 at 1:15 PM, stenly said: tak po vašich navodoch som to dnes nainstaloval do mobilu .... android auto.... v aute sa to pekne pirpojilo cez USB... ide mi waze aj google mapy..... len po par minutach ma odpojilo ... a nevedel som sa pripojit s5 .... stalo sa to niekomu ???? ... v radiu mi pise že mobil mam pripojeny... ale neda sa nic robit.... aj ked som ho odpojil stale bol pripojeny.... inak foto z WAZE a menu hodne smiesne fonty dava ten samsung, clovek nevie ci sa smiat alebo plakat mozes vyskusat, ci ti zmena developer nastaveni AA nepomoze vylepsit kvalitu grafiky :
Říjen 5, 20186 r je to pred (hore) a po (dole). rozdiel vidno hlavne v kvalite zobrazenych nazvov ulic a landmarkov. doplnil smo linky na samotne obrazky. na fotkach je Columbus 9,2" Upraveno Říjen 5, 20186 r od PistaTT
Říjen 5, 20186 r aha. diki za vysvetlenie. ja pouzivam CarPlay, kde je kvalita zobrazenia vyrazne lepsia...
Říjen 10, 20186 r Stiahol som Android Auto, nainštaloval v mobile a pri spustení vyhodí chybu: Something went wrong. Zdá sa, že aplikácia Služby Google Play momentálne nefunguje. Skúšal som googliť, neúspešne....stretol sa s tým niekto s touto chybou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.