osobne Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Mozna jsou na kazdem boku jine, tedy zrcadlove obracene? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Hele Zdenku, prijde ti normalni vystupovat tady pod vice identitama a vzajemne si davat plusy? Krom neustaleho omilani vytazeneho konektoru, uvadeni slevy na auto koupene v ramci ZTP cilove skupiny je tvuj prispevek cista nula. Jen to tady zasiras nesmyslnyma spekulacema. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 vejdou se na superb kola 18x8.5 ale ET 35 (misto 44) ? tj asi o centimetr ven pneu origo klasicke 235/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Budeš to mít asi takto, vnější okraj disku bude oproti origo 18" s ET44 o 15mm více ven a vnitřní okraj disku bude oproti origo 18" o 3mm dále od tlumiče. Dle mého vejde, ale pokud chceš na zimu, zvážil bych to vzhledem k tomu jak budou vylézat více. Já bych si to u nás dovolit nemohl, protože by ty kola byly po týdnu zimy oklepané až hrůza s kamenem nešetří, asi si myslí, že všichni jezdí na letních nebo pak už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 (editace) Na zimu jsem koupil disky Borbet W 7x17 ET40, díra 57.1 s otvorem na šrouby vrtaným na originální kulaté šrouby koncernu, takže nejsou potřeba žádné podložky nebo jiné šrouby. Dlouho jsem vybíral, jaká kola koupit a hlavní výhodou u tohoto kola se píše, že byli vyvinuté speciálně s ohledem na nízkou hmotnost. Borbet snad není úplně shitová značka a kola vypadají hezky minimalisticky, cena super a na těchto kolech byl dělaný i tento německý test pneu, kde si chválili jejich hmotnost, tak jsem se rozhodl to risknout. Mimochodem ta hmotnost (mnou měřená) je 9.0kg což je o brutálních 2.5kg méně než nejlehčí kola od škody ve stejném rozměru a o 5.4kg lehčí než Trinity 19ky co mám na léto. Jedinou drobnou nevýhodou kol, je že paprsky vystupují asi o 6mm mimo osu, takže nejsou úplně ideálně aerodynamické. Pro zajímavost: eshop poslal nejprve špatná kola Borbet V ve stejném rozměru, která vypadají dost podobně, ale byli o 1.3 kg těžší než Borbet W, takže Borbet W asi bude odlehčený model. Editováno: 10. Říjen 2019, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Je Aleši rozdíl v tom, jestli je to uvedeno takto nebo v původní podobě. Původní hodnocení rád ruším, už je z toho příspěvek s přidanou hodnotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 NOKIAN WR A4 235/48/18 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Gumy vyborne,ale takyto "poutovy" disk k Sportline???Skutocna katastrofa..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Nechtel jsem majiteli kazit radost, ale kdyz jsem to videl tak jsem se taky zhrozil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Disky se k tomuto druhu vozu nehodí, možná tak nějaký crossover nebo menší suv. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Na to, ze je to neorigo jeste dobre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 V 28. 10. 2019 na 12:50, l79 napsal: Disky se k tomuto druhu vozu nehodí, možná tak nějaký crossover nebo menší suv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beginner01 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ahoj, jaké máte zkušenosti s odolností těch broušených ploch proti korozi? Chci koupit na zimu Borbet F2 graphite Bojím se, že ten obrys co je dokola bude časem škaredý... nevíte jak jsou na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Mam zkusenosti s originaly. Pokud je clovek zbavi soli a nenecha ju na kole cely rok, nic se jim nestane. Dokonce i ten zlutozlaty povlak jde v mycce odstranit a vypadaji jak nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beginner01 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Viz zkušenosti nebude? originály broušené mám letní... za tech 30tkm jim nic není... na zimu jsem mel predtim lakovane klasiky ale ty jsem prodal se starým autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Strejne je to vsechno zalakovany. Tak ze bys jje musel nejdriv odrit aby to zacalo oxidovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Mel jsem na Mercedesu neoriginal kopie z Ciny (jedno stalo 90 euro) a za tech 5 let nez jsem auto prodal byl lak na disku stale jako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 U mě přezuto CASSIOPEIA 18" 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ahoj, dával někdo 19 na S3 bez adaptivniho podvozku? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ako imidzovka moc pekne a ak by to bol Sportline,mozno sa to este skusnut da,kazdopadne bez DCC by u mna bol strop ta 18tka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ja mam 18" bez DCC a už to skáče jak stařena. Do větších bych rozhodně nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Mám 18 zenith a chtěl bych přejít na 19, jak je to s ET? Je a musí být 44? Co kola s audi? Audi má dost kol, co se mi moc líbí. A je rozdíl v komfortu na 19 namísto 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Si otvor TP,tam hodnoty ET najdes.Rozdiel 18-19 je vnimatelny u podvozku bez DCC,inak ani nie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Zdravím,jsem čerstvý majitel Superbu 3 tak že se teprve rozkoukávám a zjištuju.Ještě nezačalo léto ale už se chci pomalu dívat po zimních bačkorách.Můžete mi prosím poradit ideální rozměry na zimu co se týče ET apod?Popřípadě se chci zeptat jestli musím řešit senzory tlaku v pneu.Nevím jestli to u Superba měří ventilky nebo nějaké čidlo mimo kolo jako např u oktávky,předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Ideální rozměr je ten, co máš ve velkém TP. Jak pneu, tak ET, apod. Tlak v pneu je hlídán u většiny Škodovek přes čidla ABS v náboji kola. Pokud ale máš v infotainmentu zobrazeny reálné tlaky, tak to bys měl TPMS čidla. Ale to má snad až FL a za příplatek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.