Přejít na obsah

Výměna světel za neoriginální

Kany82

Doporučené příspěvky

Zdravim mam dotaz ma nekdo zkusenost z vymenou svetel tim myslim mam oct 2 facelift a chtel bych vymenit predni svetla za ty stejne ale černé barvy.jedna se o tyto popripade kdyby nekdo mel zkusenost nebo vedel i o jine variantě https://www.f2tuning.cz/tuning-shop/SKODA-OCTAVIA-2-Predni-svetla-DEPO-Cerna-d5301.htm.jde mi hlavne o to jestli u techto neorigo svetel je potreba pri vymene nekde neco poštelovat nebo je to jen vymena kus za kus a jedna se jen o barvu o kterou mi jde tedy černou.dále jestli denní sviceni by zustalo klasika dole beze zmen pokud doslo k vymene svetel.děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výměna světel je záležitostí 1 minuty na každé straně - povolíš plastové matice, vysuneš dole packy s háčkem a světla vysuneš. Odpojíš konektor a je to.
Ta Depo černá světla jsem kdysi měl, než jsem si předělal originály. Vypadají neuvěřitelně hnusně a lacině, ta matně černá barva je děs. Taktéž mají už jako nová chyby a po svícení se vnitřní plast začíná kolem čoček lehce tavit. Svítí to hrozně a mlží se to. To bych raději peníze vyhodil do kanálu a upravil si originály k obrazu svému..

Odkaz ke komentáři

ok me zajimal vas nazor co se týče vymeny v poho slo mi jen o kompatibilitu.byl by nekdo ochoten a postnul jsem nejaky černy varianty ktere za neco stojí a ne tenhle šunt jak rikate :D ale jen jen aby meli moznost vymena bez montaze(upravy) kabelu atd.nebo jeste denis pise upravil si svoje jak to myslis? origo jsou bíle plasty jak udelat abych je mel černý.dik

Odkaz ke komentáři

Origo samozřejmě bílé plasty nejsou, FL má klasicky leskle černý plast. Buď za použití směsi kyselin, nebo jako já s velkou trpělivostí a kombinací technického lihu, někdy ředidla, po otevření světel chrom postupně hezky odstraníš. Pak si můžeš světla individualizovat dle sebe, když klikneš na odkaz v mém podpisu, dostaneš se na první post v mém tématu, kde dole v prvním příspěvku najdeš i aktuální fotky, včetně těch černých světel. A o post níže pak i obrázky z úpravy světel. No a kdyby ses nudil, další obrázky z další úpravy těch světel (upravovány 2x) najdeš ještě někde v mém postu ;)

PS: schválně v příloze posílám, jak děsně tehdy auto vypadalo s těmito kupovanými hrůzami. Každý má jiný vkus, ale za mě je to hnusné a laciné.

2.jpg

16.jpg

1.jpg

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři

ok díky pane :D je to fakt nic extra.mam tu jeste jednu variantu s led svícením ale ptal jsem se na to (vymenu) a prej zadna sranda ze by musela bejt uprava jednotky atd a to mi rekli primo ve škodovce no.muzes mrknout zde https://www.sbazar.cz/f2tuning.cz/detail/17236649-skoda-octavia-2-predni-svetla-denni-sviceni takze to asi vzdam a necham to jak to je...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...