Září 2, 20178 r Zdravím, je tu někdo z okolí Plzně kdo by dokódoval? rv5/2016... budíky a podobné věci, plus nějaký výčet možností?
Září 9, 20177 r Ahojte da sa nakodovat stiahovanie a vytahovanie okien na dialku z kluca ? Ved starsie MR to vedeli :/.
Září 9, 20177 r A tohle jsi slyšel kde? Možná tak Oktávka 1 nebo Fabie. Ale Rapid, co je mi známo, tak nikdy.
Září 10, 20177 r Ahoj. jak se to da nakodovat? Dyštak mi napiš zprávu diky. Upraveno Září 10, 20177 r od Radek (Ráďa)
Září 12, 20177 r No mi se to zatím nepodařilo nakodovat. Ale jestli se to tu někomu podaří tak by se mohl snáma podělit jak na to.
Září 13, 20177 r @marek44 to ma odo mna, funguje. Cez vikend budem v Brne, staci sa do spravy ozvat a ak bude cas, nie je problem. A kto sa chce hrat
Prosinec 7, 20177 r Zdravím všechny. Poprosím o radu. Mám Spaceback MR2016. V Caristě jsem aktivoval svícení zadních světel při denním svícení. Ale zároveň začaly svítit i přední parkovačky a dále při přepnutí na potkávací světla se denní led světla nevypnou a dál svítí. Jde to nastavit tak, aby při DRL svítily jen ledky a světla vzadu a ne přední parkovačky a při přepnutí na klasický potkávačky se ledky zhasly jako doteď?Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Prosinec 17, 20177 r Ahoj, chci se zeptat. Když mám v Rapidu STYLE konfiguraci, ve které je obsažena "očesaná" Light Assist, ale není to asi plná verze, lze dokódovat plnou Light and Rain Assist a Auto Light Assist s automatickým přepínáním dálkových světel? Ani nevím, jestli za ten příplatek 3500,-Kč je rozdíl jen v tom automatickým přepínáním dálkových, potkávacích/ denních led světel.???
Prosinec 17, 20177 r Light and Rain assist ti pude, na autodálkové světla ti bude chybět senzor, jedině pak dodělat a dokodovat.
Leden 22, 20187 r Napadol ma taky trosku "iny" retrofit. Myslite, ze by sa dal dorobit adaptivny tempomat. Ano viem, ze oficialne ho Rapid nikdy nemal, ale napr v ETKE pre Toledo je aj radar s podporou ACC. Packy pod volantom by sli zobrat z Fabie. Len neviem ci by to slo dokodovat. Este tam tusim treba vymenit zadne ABS senzory. Je to len taka uvaha, aby nestala rec. Som zvedavy na vase reakcie . Upraveno Leden 22, 20187 r od Romiiken
Leden 22, 20187 r Téma je o kódování a tohle evidentně není jen o kódování, ale o rozsáhlé výměně a doplnění hw. Respektuj pravidla fora.
Únor 4, 20187 r Přidávám odkaz na ruské fórum, kde najdete odkaz na seznam kódování MR2016+ (otud na PDFko na DROPBOXu): https://www.drive2.ru/l/494207662892777939/
Únor 4, 20187 r Škoda, že něco podobného není i pro RAPIDY 2012-2015, i když ty nemají asi tolik možností kódování......
Únor 5, 20187 r snažil som sa vytvoriť nejaký sumár, dokument, pre F2 čo som male kedysi, no auto sa predalo skôr, ako som to dokončil. môžem niekde urobiť upload čo mám uložené, len je v tom zatiaľ trošku chaos. pár vecí by sa možno použiť dalo
Únor 5, 20187 r V 4. 2. 2018 na 18:02, miklisek napsal: Přidávám odkaz na ruské fórum, kde najdete odkaz na seznam kódování MR2016+ (otud na PDFko na DROPBOXu): https://www.drive2.ru/l/494207662892777939/ nemůžeš to někde na sdílet? ? nechci lozit do ruskeho dropboxu a jeste se tam nekde zbytečne registrovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.