Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zvolis pozadovanu jednotku, tlacidlom Long Coding, nasledne Long Coding Calculator

PS: HEX CAN ked uz

Jako nevím no , pokud nenajdes ani toto asi bych se v tom moc nevrtal ? Ale jinak po otevření určitě jednotky mas vždy políčko coding 07. 

Postup je mi jasný,ale mám VCDS od Svobody a tam Lcode není,Zkoušel jsem starší verze kde Lcode je -zese mi nepodporovalo Rapida 8/19.Bez dlouhého kodování jsem vedle.jediný co se mi podařilo jsou pásy,ale přez přizpůsobení.Ještě můžu stáhnout VCSD 2020.A anglické a německé verze nemohu použít jelikož GB a DE neumím.

Zdar, je tu nějaky VCDS koder z Ostravy?  rozoupal jsem se po dvou letech že bych něco málo doplnil :-) za předpokladu že to nema vliv na zaruku :-D kdyžtak mi prosim napište :-) lahev slivovice na oplátku ... :-) 

V 28. 2. 2020 na 23:39, Hefidlo napsal:

Zdar, je tu nějaky VCDS koder z Ostravy?  rozoupal jsem se po dvou letech že bych něco málo doplnil :-) za předpokladu že to nema vliv na zaruku :-D kdyžtak mi prosim napište :-) lahev slivovice na oplátku ... :-) 

Může být i širší okolí na Moravě :-) 

@Hefidlo Jasně, není problém, napiš SZ a domluvíme se :)

Upraveno od Martab

Nevíte někdo nastavení aby se na displeji rádia ukazoval Rapid liftback? Na spaceback Byte 0-2 jsou 03 52 03. Ale jaký jsou na liftback? Díky 

• 2 týdny později...
V 4. 3. 2020 na 9:45, Martab napsal:

@Hefidlo Jasně, není problém, napiš SZ a domluvíme se :)

hoj psal sem pm :-) 

• 2 týdny později...
V 21. 3. 2018 na 15:48, janek98 napsal:

Zdravím, když se pokusím cokoli dokódovat (změnit nastavení nějakých bitů, jde mně především o HHC) a dám uložit, tak vyskočí oznámení Coding accepted. Problém je, že když si znovu otevřu nastavení mnou změněných bitů, tak žádná změna neproběhla. Přesně je to vidět na tomto videu.

Netuší někdo ze zkušenějších, co může být špatně? Nebo je potřeba ještě někde nějak změny uložit? Budu rád za jakoukoliv radu.

Zobrazit skrytý obsah

5ab2707b034ae_Vstiek15.thumb.PNG.6fe51c2e86625ffa12b948b2936922c6.PNG

Ahoj 

vyzkoušej to přepsat v řádku 1 , musíš si to ale odpočítat ( 26-00-50-91-40- ....atd.) tak místo 40 tam napiš 67.

Mě to taky občas nefunguje ale když to zapíši v řádku 1 tak to frčí. 

provaznik78

Někdo z Českých Budějovic kdo by mi dokázal aktivovat funkce na mem Rapidu MR2016?

Do strakonic k nejvetsimu profikovi tady na foru - ferda25 to fakt nemas daleko.....

Upraveno od Malta
necituj příspěvek bezprostředně před tebou

Tak to je paráda ?? snad si na mě udělá čas 

• 3 týdny později...

Potrzebuje dane z blokow pomiarowych czujnika nasłonecznienie. Pomoże ktoś?

Dokázal by mi někdo říct a popřípadě poradit kde a jak změním na radiu SWING 3 co jsem koupil z Rapida Spaceback na můj Liftback obrázek vozu ? Chtěl bych tam mít Liftback.Děkuju za každou radu 

• 4 týdny později...

Dokázal by mi tu někdo poradit jak bych mohl změnit na radiu obrázek vozu? Mám Rapid Liftback a radio z faceliftového spacebacku a chtěl bych tam liftback.Někdo mi poradil že ve VCDS stačí změnit prvních 6číslic,ale nedaří se,změnilo se mi to na octavii a už to nelze změnit zpět na Spaceback.Díky

• 2 měsíce později...

@Strapatý Wirer o tom pisal vo svojom PDF a je to aj v tom ruskom. Ja na mojej liftback MR17 mam 035331

Block 5F -
Encoding - Long Encoding -
Byte 01 - bits 0 ~ 23:
- 035201, Model: Skoda Rapid
- 035203, Model: Skoda Rapid Spaceback
- 035331, Model: Skoda Rapid FL (NH3)
- 036200, Model: Skoda Fabia
- 036202, Model: Skoda Fabia Combi
- 037301, model: Skoda Octavia liftback
- 038401, model: Skoda Superb liftback
  • 2 týdny později...

někdo na moravě na kodování ? ideal Ostrava?  

před 30 minutami, Malta napsal:

zkus kontaktovat @Martab - Olmík

hoj, ja sem si snim chvilku i psal :-) ale ted nejak prestal komunikovat :((

vím že někde psal ve vlákně že se chystal na Slovač na dovču, tak jestli to není kvůli tomu

před 7 hodinami, Malta napsal:

vím že někde psal ve vlákně že se chystal na Slovač na dovču, tak jestli to není kvůli tomu

tak snad.. :-)  diky za info 

@Hefidlo ja o vikend Karviná muzu 

• 1 měsíc později...

Vychytávka:

Při otevírání kufru zhasněte světlo poznávací značky 

ŘJ 09

Uzavřená oblast - kód 31347

Přizpůsobení

Pozice 42 -Leuchte25KZL HA60- pozice 6 Light_Control_HD_AB_25 → místo „Vždy“ vyberte hodnotu „Pouze při zavření“

K čemu je to dobrý? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.