Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

šipky u obrázků už fungují

Jde nějak zrušit to trapné nové hodnocení a vše další co s tím přibylo + ten obrázek hodnocení v avataru ?

Děkuji

Upraveno od stanmar

Pod to se podepíšu. 

Ten nový symbol bych zrušil a posuv fotek chybí

Posúvanie fotiek už pár dní funguje..

Vyzkouším, to chybělo

Škoda že už nám to admin ani nenapíše, že již fotky fungují.. Komunikace je zde teď na nule... 

Teď mi skočilo oznámení, ze mě označil v příspěvku před 2 hodinami ale už se to stalo před 3 týdny. A šipky na pc ano ale samsung browser ne

• Autor

Smazal jsem cache fora. Sipky by meli fungovat vsem.

Hodnoceni jsem schoval Administratorum/moderatoru a partnerum

• 3 týdny později...

Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá? 

To se mi nikdy nestalo. Jediné, co mi to často v kontextu s fotkami dělá (iOS) je, že se načte jen horní čtvrtka a pokud nevymažu cookies, mám smůlu..

Jj že se načte čás foto se mi taky děje s iOS 14.6

před 13 hodinami, Twisted napsal:

Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá? 

Párkrát se mi to stalo, ale je to tak rok zpátky. Když jsem fotku smazal a nahrál znovu, tak to třeba na potřetí už vyšlo. Nebo jsem original schválně otočil o 180° a někdy to taky pomohlo.

Nepomáhá nic, ani změnit prohlížeč. Budu muset dostat text do telefonu a pokusit se nahrát fotky z něj. 

Prehliadač podľa mňa nepomôže. To je skôr záležitosť samotnej fotky a jeho exifu. Skús cez nejaký program otvoriť fotku a nanovo uložiť - ideálne vymazať exif tagy, v ktorých sa ukladá orientácia fotky. Mnohé weby s tým majú problém.

• 3 týdny později...
V 29. 6. 2021 na 20:48, stanmar napsal:

Mohu se zeptat co to je za chujovinu ten Rank Progress ?

1425711722_Badges-KODAForum-SKODAHOMEcz.thumb.jpg.ec8eacfb7247d77d85b0b16ed42fc78c.jpg

Nedá se tohle hodnocení deaktivovat? Ideálně napořád?

• 3 týdny později...

Je nějaká možnost jak se přes odkaz z "Aktuálně z fóra" (sloupec napravo na hlavní straně) dostat na poslední nepřečtený příspěvek v daném tématu?

• 2 týdny později...
  • 4 měsíce později...

Poslední dobou se mi stává, že na mobilu nefunguje posun po stránce prstem nahoru a dolů. Konkrétně dnes např. toto vlákno

Prohlížečem to není, dělá to jak Safari (tam se to občas hne), tak Firefox (nutno znova načíst). iOS je 15.3.1

• 3 týdny později...

Kluci chtěl bych se zeptat, jestli by nebyla doopravdy možnost  přidání fóra na tapatalk. Klidně za poplatek  popřípadě můžu sehnat někoho na pomoc... 

• 2 týdny později...

Nevíte někdo prosím, proč mi v editoru nejdou emoji? Když je rozkliknu, tak to píše Nahrávání a nic se nenačte...

Ani v mobilu, ani v počítači. Na obou zařízeních používám Google Chrome...

To je dlouhodobý problém se kterým tady nikdo nic nedělá. Ani mě nefunguji - Egde, iPadOS, iOS. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.