Červenec 23, 20214 r Jde nějak zrušit to trapné nové hodnocení a vše další co s tím přibylo + ten obrázek hodnocení v avataru ? Děkuji Upraveno Červenec 23, 20214 r od stanmar
Červenec 23, 20214 r Škoda že už nám to admin ani nenapíše, že již fotky fungují.. Komunikace je zde teď na nule...
Červenec 25, 20214 r Teď mi skočilo oznámení, ze mě označil v příspěvku před 2 hodinami ale už se to stalo před 3 týdny. A šipky na pc ano ale samsung browser ne
Červenec 27, 20214 r Autor Smazal jsem cache fora. Sipky by meli fungovat vsem. Hodnoceni jsem schoval Administratorum/moderatoru a partnerum
Srpen 14, 20214 r Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá?
Srpen 15, 20214 r To se mi nikdy nestalo. Jediné, co mi to často v kontextu s fotkami dělá (iOS) je, že se načte jen horní čtvrtka a pokud nevymažu cookies, mám smůlu..
Srpen 15, 20214 r před 13 hodinami, Twisted napsal: Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá? Párkrát se mi to stalo, ale je to tak rok zpátky. Když jsem fotku smazal a nahrál znovu, tak to třeba na potřetí už vyšlo. Nebo jsem original schválně otočil o 180° a někdy to taky pomohlo.
Srpen 15, 20214 r Nepomáhá nic, ani změnit prohlížeč. Budu muset dostat text do telefonu a pokusit se nahrát fotky z něj.
Srpen 15, 20214 r Prehliadač podľa mňa nepomôže. To je skôr záležitosť samotnej fotky a jeho exifu. Skús cez nejaký program otvoriť fotku a nanovo uložiť - ideálne vymazať exif tagy, v ktorých sa ukladá orientácia fotky. Mnohé weby s tým majú problém.
Září 5, 20214 r V 29. 6. 2021 na 20:48, stanmar napsal: Mohu se zeptat co to je za chujovinu ten Rank Progress ? Nedá se tohle hodnocení deaktivovat? Ideálně napořád?
Září 24, 20213 r Je nějaká možnost jak se přes odkaz z "Aktuálně z fóra" (sloupec napravo na hlavní straně) dostat na poslední nepřečtený příspěvek v daném tématu?
Únor 20, 20223 r Poslední dobou se mi stává, že na mobilu nefunguje posun po stránce prstem nahoru a dolů. Konkrétně dnes např. toto vlákno. Prohlížečem to není, dělá to jak Safari (tam se to občas hne), tak Firefox (nutno znova načíst). iOS je 15.3.1
Březen 7, 20223 r Kluci chtěl bych se zeptat, jestli by nebyla doopravdy možnost přidání fóra na tapatalk. Klidně za poplatek popřípadě můžu sehnat někoho na pomoc...
Březen 17, 20223 r Nevíte někdo prosím, proč mi v editoru nejdou emoji? Když je rozkliknu, tak to píše Nahrávání a nic se nenačte... Ani v mobilu, ani v počítači. Na obou zařízeních používám Google Chrome...
Březen 17, 20223 r To je dlouhodobý problém se kterým tady nikdo nic nedělá. Ani mě nefunguji - Egde, iPadOS, iOS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.