Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Plecháč s těmito rozměry a označením 7760 mám také a výrobce KFZ. Poklice Dakara na rapida či octavii Sidus tam jdou v pohodě. Nenechal jsi na šroubech plastové krytky? 

Editováno: , autor: Yosef
Vloženo

To je divný, že to nedomáčkneš nebo to vyjede o 1cm nahoru? Včera jsem to měřil ale blbě k drátu, 4cm a u packy je zkosení a od něho 3cm viz příšerné foto.

Mereni.jpg

Vloženo

Zítra to nacvaknu na disk a pošlu foto, dnes jsem zkoušel kámošove co má na OA1 a je to stejné jako ty moje :-(

Psal jsem i na ty stránky kde jsem disky objednával, ať mi poradí nějaké poklice, které budou pasovat a zatím neodepsali, tak jsem zvědavý jestli vůbec napíšou 

Vloženo

ahoj, připojím se k tématu disk vs. poklice. Mám disky ALST 7760/6Jx15H2/ET38/03-16/KBA43737/E1 124R-000247. to vše na to kole je. A dotaz mám tento: Chci na tyhle kola poklice Dentro, ale u nich píšou že jdou na disk 5,0Jx15. Budou tam držet? V servisu mi nabízeli buď Dakara nebo sidus, u těch píšou 6,0Jx15. A nebyli schopni říct jestli půjdou ty Dentro nasadit a hlavně držet. Nerad bych za ty peníze koupil něco co si dam tak na hřebík na zeď. Nemá někdo s tímto zkušenost? Předem díky za odpovědi.

Vloženo

aha,diky za vysvetlivku, takže jestli je disk 5J nebo 6J na to nemá vliv?

ten člověk v servise netušil co by mi řekl, tak tam něco pindal, že by to mohlo uletět v zatáčce a nebo přitáhnout stahovacím páskem........to sem moc nechce vypadá to hnusně. Už jsem to i na rapidu viděl, ale nevím jestli mel kola 5 nebo 6J. Někomu sundavat poklice a pak vysvětlovat že se chci jen kouknout co má za disky mi prijde o hubku....

Vloženo

tak škodovka odpověděla pokud nesouhlasi rozměr disku s tím co je na poklici tak to prostě nepůjde. Vysvětlení veškeré žádné. :wacko: tak už nevím...zkusim je v servisu ukecat at mi jednu půjčí na vyzkoušení

nemate někdo krytý dentro na 6j discích??

Vloženo

Včera stál u našeho domu Rapid, co je měl. A sedělo to dobře. Měla to nějaká obchoďačka na služebáku, tak si myslím, že to bylo origo z prodeje. Auto už mělo blinkry v zrcátkách. 

Vloženo

taky už jsem to viděl na rapidu, akorát mě matou tím rozměrem 5j vs6j. Sám si myslím ze musí fungovat. a dostal jsem v salůnu katalog kol se zimakama, a kolo v rozmeru 5jx15 tam není na jediný auto, tak proč by dělali kryty na kola který nemaj

Vloženo

Já bych řekl, že tam mají chybu. Poklice Dentro je určena pro FIII a Rapida. A když si přečteš témata (co jsou zde na fóru) o vhodných kolech pro tato auta, ráfek 5Jx15 tam prostě nenajdeš, jen 6Jx15. A FIII s 15" plecháči se s poklicema Dentro prodávají. Takže bych to moc neřešil a koupil je. A z vlastní zkušenosti můžu říct, že na ráfku drží tak, že musíš použít docela velkou sílu, aby si ji vyndal. Takže obava, že ulítne v zatáčce je naprosto lichá.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...