Červen 20, 20196 r Nevím, i když je to tak trochu OT, tak předek beru, ale vzadu je to minimálně stejně tak ošklivý hnus jako na tom S3..
Červen 20, 20196 r před 2 hodinami, _Denis_ napsal: Myslíš za příplatek, nebo v základu? Za příplatek určitě ano, v základu určitě ne. Ok, v zakladu tedy ne. Style to ma? Nasel jsem jenom polozku elektronicky odjisteni kufru - nevim zda to neni jenom prave to odjisteni nebo se tim uz mysli otevreni. Priznam se, ze v nekterych pripadech jsem trosku ztracen. Upraveno Červen 20, 20196 r od deathskull
Červen 20, 20196 r Scout/Scoutline mí odkazovat na větší průchodnost terénem, na co sakra ta radlice na nárazníku a dokonce i vzadu :/
Červen 20, 20196 r Asi to ma vyvolavat pocit, ze kdyz ten naraznik v terenu drhne o zem, tak to neco vydrzi, protoze je to z kovu :-)
Červen 20, 20196 r ŠA to tak asi nezamýšlela, ale za mne je v FL vzhledově vrchol Style bez těch chromů v nárazníku: vs. LK Ale i tak před FL byl (je) hezčí (nicméně věc vkusu). Jak jsem teď brouzdal konfigurátorem, Nivomat měl Superb i před FL?
Červen 20, 20196 r jj, ten nalakovaný plast bude opravdu sloužit dlouhá léta. Nivomat neměla snad žádná škodovka ne?
Červen 20, 20196 r před 2 hodinami, deathskull napsal: Ok, v zakladu tedy ne. Style to ma? Nasel jsem jenom polozku elektronicky odjisteni kufru - nevim zda to neni jenom prave to odjisteni nebo se tim uz mysli otevreni. Priznam se, ze v nekterych pripadech jsem trosku ztracen. Jsou dvě verze Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru - Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru usnadňuje přístup do zavazadlového prostoru. Víko zavazadlového prostoru lze snadno otevřít i zavřít stisknutím tlačítka na pátých dveřích, na klíčku dálkového ovládání nebo tlačítka vedle řadicí páky. Mělo by být ve standartu všude, i pro Ambition. Virtual pedál - Virtuální pedál je bezdotykové otevírání a zavírání pátých dveří, což oceníte především v situacích, kdy budete mít plné ruce. Pokud systém zaregistruje kopnutí nohy pod zadním nárazníkem, páté dveře se automaticky otevřou nebo zavřou. V základu pro L&K, Sportline, Combi Scout. Ambiton a Style potom možnost jako doplňková výbava.
Červen 20, 20196 r Před hodinou, Martab napsal: Jak jsem teď brouzdal konfigurátorem, Nivomat měl Superb i před FL? Nivomat už byl u verze před FL
Červen 20, 20196 r jen je to systém založen na funkci samotného tlumiče a není to nic jako měl Citroen, to mě trošku zmátlo...no na OII se do už nesežene :/
Červen 20, 20196 r Aha, já právě taky čekal měchy. Tak to se potom omlouvám za mystifikaci a svou neznalost
Červen 20, 20196 r https://www.autorevue.cz/nova-skoda-superb-vyroba-kvasiny-presun-turecko-bulharsko
Červen 20, 20196 r Před hodinou, Aleš_BX napsal: a nevíš jak to má S III FL s DCC? je tam funkce jakoby nivomatu na zadní nápravě? DCC a nivomat nemůžou být na voze zároveň. Buď jedno nebo druhé. S DCC tam žádná taková funkce není.
Červen 20, 20196 r Alesi, ty ale budes mit stejne zase lift, nikoliv combi, ne? Nivomat je pouze pro combi..
Červen 20, 20196 r před 6 hodinami, Yogg napsal: Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru - Elektricky ovládané víko zavazadlového prostoru usnadňuje přístup do zavazadlového prostoru. Víko zavazadlového prostoru lze snadno otevřít i zavřít stisknutím tlačítka na pátých dveřích, na klíčku dálkového ovládání nebo tlačítka vedle řadicí páky. Mělo by být ve standartu všude, i pro Ambition. ses si jisty, ze to je u vsech? nikde ve vybave jsem o tom nenasel ani zminku.
Červen 20, 20196 r No ved prave preto,lebo je to v standartnej vybave kazdeho jedneho Superba po FL.Tak to pise Cesky konfigurator.
Červen 20, 20196 r Tak to ani nahodou. Podla konfigutatora sa da objednat jedine elektricky ovladane viko spolu s virtualnym pedalom. Pred FL to slo aj samostatne pre Ambition a pre Style siel doobjedbat virtualny pedal za 3600). Teraz pre S3 po FL je cena pre Ambition a Style 13600, L&K to ma v zaklade.
Červen 20, 20196 r Před hodinou, deathskull napsal: ses si jisty, ze to je u vsech? nikde ve vybave jsem o tom nenasel ani zminku. Seznam standartnich vybav Ambition limo.
Červen 20, 20196 r Elektricke odistenie je to, ze ked podrzim na dialkaci tlacitko s kufrom, tak sa odomkne a povyskoci.
Červen 20, 20196 r Hlavne nech ti nepraskne cievka... Len som dovysvetlil, co znamena elektricke odistenie pre tych, ktori si pletu elektricke odistenie a elektricky ovladane viko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.