Helmic-Svk Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Vopred sa ospravedlňujem ak tu daná téma už niekde je, ale nenašiel som ju. Máte to už niekto namontované? http://www.milotec.net/plynove-vzpery-kapoty-motoru-skoda-fabia-iii-.htm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 skús užívateľ Miklisek. tuším to má na Rapid-e tak našiel som, skús Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Bohužel z RAPIDa to na FABIA nepůjde, je jiná geometrie závěsů a blatníků a jiná je hmotnost kapoty. Zkoušet to zatím nemám kde. Koukal jsem na ten MILOTEC a konstukčně to vypadá skoro jako ty moje na RAPIDa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) No práve to som si myslel aj ja, preto som to sem zavesil, že či má s tými Milotec niekto skúsenosti. Pozeral som tie tvoje a uchytenie dosť možno okopírovali Editováno: 24. leden 2017, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 A co že přesně řešíš? Máš Fabii, dáváš link na vzpěry na Fabii, tak jakou roli v tom hraje Rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Chcel som vedieť či ich už niekto má na aute, s rapidom som ja nezačal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Nezačal, ale reaguješ na zmínky o Rapidu... Milotec dělá vzpěry na kapoty už dobře 10 let, takže není důvod u každého nového modelu řešit, zda tam pasují a kapotu zvednou, prt. to zcela jistě navrhli a vyzkoušeli pro ten konkrétní model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 s Rapidom som začal ja, nech si pozrie ako sa to riešilo tam. o nič iné mi nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Kdyby chtěl někdo bejt pokusnej králík, jsou nově i na OB Autodíly: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-9798cz2467/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Presne na toto som včera pozeral, že si to dám do svojho to-do zoznamu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 za tú cenu mi to zatiaľ nestojí bohužiaľ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Taky to tak vidím, na to, že kapotu otevřu párkrát do roka, tak je 1200.- dost, pokud to klesne na polovinu, tak si to koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 (editace) Měl jsem vzpěry na golfu a je to dobrá věc. Ne že ne. Jinak Milotec za 1500. Autodíly za 1200. Aliexpress za 700 a někdo odsud z fóra už je na autě má a prý dobrý. Ty plynové vzpěry stojej kolem 1000 i v krámu takže 1200 mi nepřijde jako přemrštěné. Já do nich půjdu Editováno: 4. Březen 2019, autor: OtaH Info o ceně na Aliexpressu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 ja som objednával z aliexpressu, dorazilo to ako komplet a funguje. trochu som si dizajnovo upravil horný držiak https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2372550 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Kdyby někdo chtěl vzpěry z Ali na F3 bez čekání a Koronaviru, mám je doma. Origo obal od dodavatele, nerozbalené. Praha, Středočeský kraj, poštou neposílám. Vzpěry.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hochmi Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 V 28. 1. 2020 na 16:46, Čečulák napsal: Kdyby někdo chtěl vzpěry z Ali na F3 bez čekání a Koronaviru, mám je doma. Origo obal od dodavatele, nerozbalené. Praha, Středočeský kraj, poštou neposílám. Vzpěry.bmp 2 MB · 48 stažení Ahoj máš je ještě? Vzal bych je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 A víš že mám :-) Někde budou v garaží schovaný, musel bych pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.