Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Honza O.: Presne, dratky jsem si vsimal cca mesic ... po mesice jezdeni ani nevim, ze tam dratky jsou :D  ... Je to o zvyku, myslim ze po chvilce jezdeni si to nebude ani vsimat ......

Vloženo

Jojo91: No právě ono pokud se člověk na ty drátky (na to sklo) zakouká a začne to tam zkoumat jako doktor pacienta na operačním sále tak to samozřejmě vidí ale při běžném ježdění i v noci to vidět nejde 

Vloženo

Ahoj, nevím jestli jsem se dobře popsal svou oční vadu, ale potřebuju spíš řešit to sklo.:huh: Jinak na dálku vidím jako rys, ale přes to sklo je to takový lehce rozmázlý, ale bočním okýnkem je to v pohodě.B)

Tudíž jak se co nejelegantněji zbavit skla, aby to řídící jednotka nepoznala a nemusel jsem v servisu řešit přeprogramování.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:(

Vloženo
před 2 hodinami, Losky83 napsal:

Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:(

Po šesti minutách? To mi přijde dlouho... Světla bych neškrábal a pokud sprej, tak pouze kvalitní.

Vloženo

Není to kondenzát. Je to normálně venkovní rosa, jen nevím, proč když je mokro to dělá ty dva pruhy. Jinak to sklo je fakt asi z bláta. Auto dva měsíce staré a už plno ďubek od kamínků...

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Mám dotaz ohledně vyhřívaného předního skla. Koupil jsem starší auto, které má tlačítko na ohřev, které funguje a když ho zapnu, tak svítí a cvaká relé, ale nemám v okně, žádné drátky a okno se nevyhřívá. Je možné, že by to byla jen příprava, nebo předešlý majitel nechal okno vyměnit a nedal to s vyhříváním?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...