bobanius Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Zdravím jen dotaz. K čemu slouží tlačítko / viz foto / je na sloupku za řidičem. Dík Božek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 K vypnutí alarmu, kdyby si tam nechal třeba psa (nedej bože dítě), tak aby to nehoukalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanius Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Dík , to byla rychlost. Teprve se z autem seznamuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Je vhodné si pořádně přečíst manuál k autu, pak není nutné zakládat celkem zbytečná témata na foru. Manuály jsou k dispozici i v elektronické podobě na webu ŠA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanius Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Tak se omlouvám že jsem se vůbec na něco zeptal. Myslel jsem že fórum od toho je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Tak, fórum je od pomoci ale z druhý strany, ptát se na takovýhle základní pikačoviny z manuálu mi taky přijde mimo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 @bobanius. Za mě není problém ti odpovědět na takovou drobnost. Přece každý nemusi mít návod k autu a za druhe-kdyby ho sháněl, tak se zeptá taky tady a zase mu budete nadávat...Tohle je to co mě ani tomhle fóru taky vadí. Když se někdo zeptám, odpovím ... A ne hned chytračit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Každej na to má jinej názor a o tom taky fórum přeci je Pokud to vidíš jako chytračení tak to může právě bejt tím že je každej jinej. Jasně, může se tu kvůli každýmu základu z manuálu založit nový téma a určitě se vždy najde někdo kdo dá hladovýmu rybu ale taky se holt najdou takový co ho radši naučí chytat ryby, což může být od někoho bráno jako to zmiňované chytračení. K autu sem měl návod v němčině a německy rozumím jen Hitler a Vídeň. Zrovna tady na fóru a vedle, sem se pídil po manuálu v pdf abych se nemusel ptát na tyhle základy z manuálu. Každej to holt máme jinak Někdo zase hned neadekvátně reaguje ve smyslu o nadávání a chytračení. Já tu žádnou nadávku nevidím, možná myslíš ty pikačoviny ale to není myšleno zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Pokud se nemylim, tak to vypne jenom monitorovani prostoru interieru. Alarm proti odtiahnutiu a pri nasilnom vniknuti by mal byt stale funkcny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 před 23 hodinami, bobanius napsal: Tak se omlouvám že jsem se vůbec na něco zeptal. Myslel jsem že fórum od toho je. Nevím proč se čertíš a urážíš. Odpověď si dostal, od pawouka dokonce link na návod abys měl kde hledat základní info. A že ti pawouk napsal celkem zbytečná témata , tak to je pravda, protože téma na todle tlačítko se tu zjevuje snad 4x do roka. Skoro každej uživatel co měl Fab 1 a níž a pak si koupil OII se ptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.