Rapid1.0 Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 2024? Tak to má Škodovka ještě spoustu prostoru pro další a další náhradní termíny, pro nás čekatelé, než přijde facelift :) Třeba se dočekáme před ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Tak to uz aby Skodofka stopka prijem novych objednavok 😀😀😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Však Octávka mám pocit ještě ani nikde není vidět na silnicích, tak jakýpak facelift :D Pro mě je to pořád ,,nové" auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Hlavne by facelift mohol znamenat vyliecenie detskych chyb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 před 10 hodinami, Sebasten napsal: Však Octávka mám pocit ještě ani nikde není vidět na silnicích, tak jakýpak facelift Pro mě je to pořád ,,nové" auto No jo když jich tisíce stojí několik měsíců někde venku na ploše a doba od objednání do dodání je větší než rok. Navíc jich ani nevyrábí tolik o kolik je zájem, tak jich asi ještě dlouho nebudou plné silnice... Vlastně pokud vůbec někdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 (editace) V 12. 1. 2022 na 17:18, stanmar napsal: Od 8.1.2022 nový ceník - Jediná změna co jsem našel je ve výbavě Active - přišla o chlazenou a osvětlenou odkládací schránku u spolujezdce Jo tak od 8.ledna ji odebrali, měl si ji mít. @RSRB Editováno: 23. Červenec 2022, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Scout Phoenix jsem dával, ale ve Sportline a 19" Taurus to vypadá obzvlášť hezky. Čtyřkola, automat, Thermoflux, to přední lízátko 👏 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 trochu som sa tej orandzovej bal, ale cim viac ju vidim na fotkach alebo v realite, tym viac sa na nu tesim. Mam vsak trochu strach, ze mi to neda a pismenka na kufri pojdu do ciernej velmi rychlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 samo že 100 lidí, sto chutí, ale osobně mi příjde horší, než prezentovaná na ofiko snímcích, kde je oranžová. V reálu mám pocit, že ta barva vyzní jen za plného slunce, jinak na mě působí spíš do hněda a tak nějak mdle. Kombinace s černou ji dává záchranu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 23. Září 2022 Sdílet Vloženo 23. Září 2022 SVK konfigurátor je už pár dní nedostupný (pripravujú verziu bez výplne dverí?). Keď som si stiahol cenník O4, tak došlo k plošnému navýšeniu cien základných výbav o 600€ od 21.9.2022. Doplnkové výbavy a ich ceny vyzerajú byť bez zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 před 4 hodinami, Rapid1.0 napsal: Toto video bylo a yotubu už na jaře, je tam ještě před FL Karoq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 @kacer1 to je dost možné, každopádně tady jsem ho nezaznamenal a i já ho viděl poprvé proto jsem ho přidal. Navíc tohle video bylo na ytb přidáno před týdnem, tak třeba nebude úplně identické co si viděl ty. A přímo předchozí příspěvek se prý necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 Tohle je to starší video, jen pro zajímavost. Spoustu scén je tam identických. Ale v tom novém jsou některé navíc. Je taky o pár minut delší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Nový ceník 17" kola Mensa 10 paprsků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Změnilo se něco ? Ceny, výbavy ? Jestli chápu lze bez příplatku vybrat i pro style kola Mensa Aero… fotky nemůžu najít :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Zmena je jenom u tech kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 Vypadá, že budu patřit ke šťastlivcům, kteří nečekají na auto rok a více, ale pouze 4 měsíce. Stávající O4 bude tedy k mání https://auto.bazos.cz/inzerat/159881299/skoda-octavia-iv-combi-20-tdi.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago82 Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Zdravim Uz mam nejaky ten mesic objednanou Oktavku, do objednavky jsem si zadaval i ergonomicke sedadla. Kdyz se ted divam do konfiguratoru, tak uz nejsou v nabidce. Znamena to, ze auto bude dodano bez tehle sedadel nebo vyrobce dodrzi objednavku? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 Měl bys dostat to co máš v objednávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 (editace) Pokud nepřijde oběžník, že vyřazují ergonomická sedadla z výroby. Pak budeš mít možnost zrušit objednávku, nebo pokračovat bez sedadel a zlevnit o to konfiguraci. Přesně to se stalo s Area View (360 kamery). Každopádně by se nemělo stát, že auto jen tak přijede bez sedaček. Nicméně já je v konfigurátoru pořád vidím. Editováno: 31. Říjen 2022, autor: Chloop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 @drago82 Z jaké konfigurace dali pryč Ergo sedadla? Já je v konfigurátoru pořád vidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago82 Vloženo 31. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2022 No ja vidim v konfiguratoru jenom Top ergonomicke sedadla za nejakych 63300kc. To co jsem si objednaval byly jen Ergonomicke predni sedadla za nejakych 8900kc kod GPWEPWE a ty zmizely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 Nějaké kombinace Lyra 17”, kdo vybírá na zimu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.