Jan R. Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Lak jsem měl v pohodě, žádné škrábance ani pod světlem. Myji auta na ruční myčce houbou. Čelní sklo je tragédie, teď u jiného modelu je tvrdší. Cákání vody do motoru hlavně za deště na dálnici jsem vyřešil dodatečným těsněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Dnes jízda Octavii 120km tam a 120 km zpět. Jízda na pohodu, až do chvíle než mi zhasl infotainment a vyplo se rádio. Systém jsem dotykovým tlačítkem zapl a vše naběhlo zpět. Jenže po cca 5km opět celková tma. Následně jsem opět systém zapl jenže za pár km opět tma. Následně už nic nešlo zapnout tlačítko vůbec nereagovalo. Zajímavé je, že když se vše vyplo, tak vždy zachrchlalo z repráku. Vůz následně cca 5 hodin stál, tak jsem se domíval, že po následném odpočinutí a startu vše naběhne, ale bohužel se tak nestalo. Cesta zpět bez rádia to by mi tak nevadilo, ale co mě štvalo, tak jsem si nemohl ani ubrat teplotu a to už vážně štve. Tohle by se mi u Felicie nestalo, protože do Casablanky stačí vložit kartu a hraje vždy a u Spartaku klimatizaci nepotřebuji, protože si otevřu větračku a je to fajn. Kam ten motorizmus tímto spěje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 (editace) Jestli to nebylo auto ještě z první série 5SE, stále je škodovka ještě používá ... Německá i anglická fóra stále plná stížností. Editováno: 19. Květen 2022, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 abych vás trochu "potěšil", tak v Touranu s MIB3 jsem za dva měsíce zažil 1x totální blackout rádia a asi 4x nějakou anomálii typu zaseklá hláška na obrazovce apod. Takže v tom nejste klucí sami ;) I když je fakt, že oproti mé bývalé OIV (prosinec 2020) je těch anomálií a vytáčení řidiče podstatně méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 před 22 hodinami, Jan R. napsal: Jestli to nebylo auto ještě z první série 5SE, stále je škodovka ještě používá ... Já se minulý týden dozvěděl přímo z Boleslavy, že zákazníci a firmy vrátili jen za duben 386 kusů, ale černé na bílém to nikdo nedá, ale věřím tomu. Německá i anglická fóra stále plná stížností. Co s tím má solečného 5SE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 To byla hned ta první série vyrobený před červnem 2020. Tak když napsat zkušenost, chtělo by to aspoň číslo SW infotraimentu. Takhle to moc optimismu lidem nepřidá, když čekají i přes rok na funkční auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 V 17. 5. 2022 na 13:10, Zdenek 13 napsal: S O4 mám najeto 45.000 km a ani s jedním bodem nesouhlasím...asi patřím k tomu 1% :-) -> SW, řešil jsem pouze drobnosti, ale je pravda, že SW měl být lépe odladěný již před začátkem prodeje -> ventilátory - bez problému se dají nastavit tak, že o nich nevíte -> manuální ovládání klimatizace - automatika funguje perfektně, maximálně uberu/přidám 0,5 stupně jedním kliknutím -> ovládání přes infoteinment je jen otázka zvyku O4 jsem si koupil jako soukromá osoba a koupil bych si ho znovu. Nejvíce mě štve kvalita laku a čelního skla, stříkající špína do motorového prostoru a hluché místo na nárazníku kombi, kde se hromadí nepořádek. Muzes prosim upresnit ,,kvalitu laku’’? Mozna jsi taky jako ja chytil patecni odpoledni smenu😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 V 11. 5. 2022 na 7:59, Rapid1.0 napsal: Nechci kvůli téhle otázce zakládat téma, tak se zeptám tady: - neví někdo, jak vysoký předmět se mi vejde do liftbacku hned za nákladovou hranou kufru? Myslím, že ti nikdo neodpověděl, ale na základě tohodle obrázku¨, jsem si přes měřítko spočítal, že by tam mělo být místo cca 53 cm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 V 20. 5. 2022 na 23:21, Tomas_cz1 napsal: Muzes prosim upresnit ,,kvalitu laku’’? Mozna jsi taky jako ja chytil patecni odpoledni smenu😄 Nejde o vizuální kvalitu, ale o odolnost laku vůči mechanickému poškození (tloušťka laku a jeho tvrdost). Kapotu, nárazník a přední sklo je osekané od kamínků. O2 se 400.000 km měla od kamínku méně škozený lak než O4 se 40.000 km 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 před 53 minutami, JirikHL napsal: Myslím, že ti nikdo neodpověděl, ale na základě tohodle obrázku¨, jsem si přes měřítko spočítal, že by tam mělo být místo cca 53 cm. Neodpověděl, díky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 před 10 hodinami, Zdenek 13 napsal: Nejde o vizuální kvalitu, ale o odolnost laku vůči mechanickému poškození (tloušťka laku a jeho tvrdost). Kapotu, nárazník a přední sklo je osekané od kamínků. O2 se 400.000 km měla od kamínku méně škozený lak než O4 se 40.000 km Prave ta odolnost se mi zda hodne spatna. Myslim, ze ten lak je malo tvrdy. Tloustku laku mam v rozmezi 97-129um. Nedokazu ale posoudit zda je to ok. V lakovani se nevyznam… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 U Octavie je to zcela normální hodnota, ale ostatně jako u všech dnešních škodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Jak jsem pár stran zpět řešil kola Lyra na O4RS, tak jsem je našel přímo na Škoda plus a vypadá to fakt hrozně :D Jak vosa na bonbonu. https://www.skodaplus.cz/Car/10013895/skoda-octavia-rs-dsg-2.0-tsi-180-kw-?isUsed=true&make=brand_32&model=model_404&transmissionTypes=transmission_2&transmissionTypes=transmission_3&transmissionTypes=transmission_5&transmissionTypes=transmission_4&transmissionTypes=transmission_6&transmissionTypes=transmission_7&carsOrderBy=PRICE_DESC&isSkodaPlus=true&isOneYearCar=true&isDemo=true&fuelTypes=fuel_type_1&bodyTypes=body_type_4 Jinak ta cena - oh bože. Proti tomu, co jsme dali za rosničku, která byla skoro v plné, ještě edice 120 let motorsport, tak tohle je hustý... navíc podle km typická předváděčka a to, že se ani neobtěžovali přezout kola na letní (ať už Comety nebo Altairy) a nechali to na Lyrách je úlet nejvyššího kalibru, za kteréý bych tomu dotyčnému sundal všechny premie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Jim je to fuk na čem auto prodají. Mohl si je vzít zaměstnanec na své a nechali zimní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 před 13 hodinami, Tomas_cz1 napsal: Prave ta odolnost se mi zda hodne spatna. Myslim, ze ten lak je malo tvrdy. Tloustku laku mam v rozmezi 97-129um. Nedokazu ale posoudit zda je to ok. V lakovani se nevyznam… Mazdy mají klidně poloviční hodnoty. Tzn., že ten lak rozleštíš tak 2x-3x a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Píší že auto má Comet černá tak asi dvě sady kol, ale je to import, venku neprodejné tak to dovezou zpět a čecháčku plať. Vysrat se jim na to, za tyhle peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 V 10. 5. 2022 na 8:48, Dixik2 napsal: Ceník MY 2023: octavia-cenik.pdf 998 kB · 55 stažení Mám objednanou od 10/21 výbavu STYLE, předpokládaný termín dodání je 11/2022. Koukám, že STYLE má nově TOP LED vzadu a WEB radio. Projeví se změna nebo bude dle "staré" STYLE výbavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Ne. To co je v systému v době objednání s tím auto dodají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Toť otázka, před pár lety jsem objednal Yetiho, na kterého jsem díky zvláštnímu lakování čekal na tehdejší dobu neuvěřitelné 3 měsíce a během té doby došlo ke změně ceníku a výbavy. Objednal jsem podle starého ceníku, ale dostal jsem výbavu podle "nového" ceníku ... ve finále jsem na tom byl cenově stejně, jen některé věci, co jsem připlácel, byly podle nového ceníku ve výbavě a naopak, o kterých jsem neuvažoval, byly ve výbavě podle new aktuálního ceníku, aniž bych něco doplácel ... celkově jsem ale dostal výbavově "lepší" embéčko, než jsem objednal ... V dnešní době budeš asi ale rád, když dostaneš alespoň to, co jsi měl objednáno ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 V 27. 5. 2022 na 11:01, Motyll44 napsal: Mám objednanou od 10/21 výbavu STYLE, předpokládaný termín dodání je 11/2022. Koukám, že STYLE má nově TOP LED vzadu a WEB radio. Projeví se změna nebo bude dle "staré" STYLE výbavy? Měl jsem za to, že světla TOP LED byly ve Style již dříve (ne nově s MR 2023), nebo se pletu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Nevím, já mám v kartě vozu, který jsem konfiguroval vloni na podzim, uvedeno jen "Zadní LED světla". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 TOP zadní světla nebyly v 2_2021 při objednávce ve standardu, bylo nutno přidat v rámci balíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Ve zmiňovaném období (10/2021) byly TOP LED zadní světla pro výbavový stupeň Style pouze buď v paketu navíc, případně jako výbava spolu s kamerou : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Díky za info. Měl jsem za to, že byly standard. Příjemné překvapení v současné době (ale asi jak pro koho :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.