Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, jak se dá opravit tato promáčklina? Máte s tím někdo zkušenosti? Kolik to cca stojí v lakovnách nebo zda to stačí udělat po domácku?

Viděl jsem na youtube spousta návodů, ale nevím, jestli bych do toho šel.

Díky za rady!

IMG_20170323_132246.jpg

IMG_20170323_132254.jpg

IMG_20170323_132306.jpg

Možná bych zkusil technologii PDR. Stojí to myslím do 2000 podle velikosti a místa promáčknutí.

Doporucil bych stejne jako borci vys - PDR. Ta promacklina neni na hrane a neni ostra, to pujde rukou profika uplne lehce.

Pred casem jsem resil neco podobneho, bohuzel se to ale ukazalo neopravitelne prave z duvodu ostrosti hrany promackliny. Nejlepsi reference jsem sehnal na www.karosar.cz, posles jim foto a domluvite se na terminu, delaji i pro servisy v Praze.

Karosáře mohu jen doporučit, na třech různých autech opraveno perfektně vícero promáčklin.

• 1 rok později...

Mohu se zeptat, zda nemá někdo někoho ověřeného v Brně? Mám promáčklé  přední dveře na rok starým autě. A byť to je malé, není to moc vidět, tak já to vidím a neskutečně mě to vytáčí. V servisu mi řekli, že oni to opraví tak, že by museli lakovat i celý bok auta. 

zas taková hovadina to není: lakování celých dveří + rozstřik na sousední plechy - to je přece jedna z možností

Vis sam, ze v servisu radi napovidaji veci...

Nejradeji by strikli cele auto :-)

orsa: hledej, kde opravuji PDR metodou

Pokud to není hluboké a není prasklý lak tak by to mělo jít vyrovnat pomocí PDR....

Je to do 2x2 cm. Pokud se mi to podaří nafotit, dám to sem. 

Řekli mi, že by to museli vyklepat, čímž naruší lak, tudíž lakovat přední dveře a pak rozstřik. Odhad 15 000 Kč. Je ale možný, že se jim to dělat nechtělo, tak zbytečně zveličovali, abych se na to vykašlala a neotravovala je s tím. :)) Tím, že jsou autorizovaný servis to údajně nemohou opravit jinak. A to nemluvím o tom, že týden bez auta. 

Nicméně děkuji za radu, mrknu na to. :) 

Tak ona většina (pokud nějaký) ŠA servisů metodu PDR nedělá, takže u nich je to opravdu vždy vyklepak/vyměnit díl, nalakovat jej a pak rozstřik. Autorizovaný servis musí dodržet pracovní postupy jaké jim dodá ŠA.

Přesně, nech to udělat PDR metodou a nepoznáš to. A vyjde to na třetinu ceny. 

Do autorizovaného servisu s tímhle nemá cenu chodit. PDR se nemusí obejít bez následků (lak může časem prasknout) a oni to prostě nemají schválené. Takže to dělají takhle složitě.

• 2 roky později...

Metodu PDR mohu doporučit ,dnes jsem převzal svou opravenou Octavii po kroupách…střecha kapota sloupky celkem asi 30 důlků a výsledek perfektní není poznat nic)))

Na spodku pri hrane lak praskne lebo praskne  ak nie teraz tak po vytlačení isto a nebude to možno ani vidno, mám s tým svoje skúsenosti.Tam je plech najviac natiahnutý a lak nie je  blbuvzdorný, takže PDR pajsrom by to išlo  len žeby si to po čase nemusel tak či tak lakovať.

• 2 měsíce později...

Ahoj, někdo mi udělal takovou malou promáčklinu na dveřích u řidiče. Asi dveřmi… je to tak půl cm max. Nemáte někdo nějaký doporučení na vytažení v Praze? Rovnou bych nechal vytáhnout i podobně malý důlek na střeše. Google nic moc mi přijde. Díky! 

V Jesenici prej tahaj dobře důlky...

Vestec u Prahy. Renove cars. 

To bude ono.

Ok, zítra zavolám. Díky!

Zítra se nedovoláš, je volný den.

😂 tak zítra 

Budeš spokojenej. Já už tam byl 3x. Vždycky perfektní práce 👍

• 4 měsíce později...

Máte někdo aktuální reference? Není něco blíž v Praze, třeba P3 nebo P10?

@beuticekjde se domluvit na opravě na počkání? Trefilo mě polínko (!) z protijedoucího auta a bohužel mám asi 3 cm promáčklinu na předním blatníku...

Netuším, koukni na jejich stránky a zavolej tam. Většinou tam ale měli plno cca týden dopředu. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.