Publikováno Březen 23, 20178 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak se dá opravit tato promáčklina? Máte s tím někdo zkušenosti? Kolik to cca stojí v lakovnách nebo zda to stačí udělat po domácku? Viděl jsem na youtube spousta návodů, ale nevím, jestli bych do toho šel. Díky za rady!
Březen 24, 20178 r Možná bych zkusil technologii PDR. Stojí to myslím do 2000 podle velikosti a místa promáčknutí.
Březen 24, 20178 r Doporucil bych stejne jako borci vys - PDR. Ta promacklina neni na hrane a neni ostra, to pujde rukou profika uplne lehce. Pred casem jsem resil neco podobneho, bohuzel se to ale ukazalo neopravitelne prave z duvodu ostrosti hrany promackliny. Nejlepsi reference jsem sehnal na www.karosar.cz, posles jim foto a domluvite se na terminu, delaji i pro servisy v Praze.
Březen 24, 20178 r Karosáře mohu jen doporučit, na třech různých autech opraveno perfektně vícero promáčklin.
Říjen 6, 20186 r Mohu se zeptat, zda nemá někdo někoho ověřeného v Brně? Mám promáčklé přední dveře na rok starým autě. A byť to je malé, není to moc vidět, tak já to vidím a neskutečně mě to vytáčí. V servisu mi řekli, že oni to opraví tak, že by museli lakovat i celý bok auta.
Říjen 6, 20186 r zas taková hovadina to není: lakování celých dveří + rozstřik na sousední plechy - to je přece jedna z možností
Říjen 7, 20186 r Vis sam, ze v servisu radi napovidaji veci... Nejradeji by strikli cele auto :-) orsa: hledej, kde opravuji PDR metodou
Říjen 7, 20186 r Je to do 2x2 cm. Pokud se mi to podaří nafotit, dám to sem. Řekli mi, že by to museli vyklepat, čímž naruší lak, tudíž lakovat přední dveře a pak rozstřik. Odhad 15 000 Kč. Je ale možný, že se jim to dělat nechtělo, tak zbytečně zveličovali, abych se na to vykašlala a neotravovala je s tím. :)) Tím, že jsou autorizovaný servis to údajně nemohou opravit jinak. A to nemluvím o tom, že týden bez auta. Nicméně děkuji za radu, mrknu na to. :)
Říjen 7, 20186 r Tak ona většina (pokud nějaký) ŠA servisů metodu PDR nedělá, takže u nich je to opravdu vždy vyklepak/vyměnit díl, nalakovat jej a pak rozstřik. Autorizovaný servis musí dodržet pracovní postupy jaké jim dodá ŠA.
Říjen 7, 20186 r Do autorizovaného servisu s tímhle nemá cenu chodit. PDR se nemusí obejít bez následků (lak může časem prasknout) a oni to prostě nemají schválené. Takže to dělají takhle složitě.
Červenec 5, 20214 r Metodu PDR mohu doporučit ,dnes jsem převzal svou opravenou Octavii po kroupách…střecha kapota sloupky celkem asi 30 důlků a výsledek perfektní není poznat nic)))
Červenec 7, 20214 r Na spodku pri hrane lak praskne lebo praskne ak nie teraz tak po vytlačení isto a nebude to možno ani vidno, mám s tým svoje skúsenosti.Tam je plech najviac natiahnutý a lak nie je blbuvzdorný, takže PDR pajsrom by to išlo len žeby si to po čase nemusel tak či tak lakovať.
Září 27, 20213 r Ahoj, někdo mi udělal takovou malou promáčklinu na dveřích u řidiče. Asi dveřmi… je to tak půl cm max. Nemáte někdo nějaký doporučení na vytažení v Praze? Rovnou bych nechal vytáhnout i podobně malý důlek na střeše. Google nic moc mi přijde. Díky!
Únor 15, 20223 r Máte někdo aktuální reference? Není něco blíž v Praze, třeba P3 nebo P10? @beuticekjde se domluvit na opravě na počkání? Trefilo mě polínko (!) z protijedoucího auta a bohužel mám asi 3 cm promáčklinu na předním blatníku...
Únor 15, 20223 r Netuším, koukni na jejich stránky a zavolej tam. Většinou tam ale měli plno cca týden dopředu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.