rene.m Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Poprosil bych o radu a zkušnosti, dostal jsem OIII 1,6TDi 81kW jako náhradu za Supa I 96kW vlastně spokojenost, jen vcelku obrovský rozdíl v chuti předjíždět ve vyšších rychlostech mám někdy pocit, že je to zase nějaké ekologické udělátko a motoru trvá než se rozhodne zrychlit nemám závodní ambice, potřebuji toto jen k občasnému předjíždění mimo vesnice mám cenu u tohoto motoru ( do provozu 01/2017, nejeto ca 10tis km )uvažovat i chiptuningu na 104kW?? vydrží to motor, převodovka, .... nebo si jen zadělám na problémy s motorem díky předem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Ahoj, uz jsi doresil? Pripadne doporucis nejakou provozovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rene.m Vloženo 28. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Ahoj, ve své podstatě jsem dořešil pomocí jiného fóra, kde mi "motorpoweer" poradil s ohledem na to, že jsem z OV, abych se obrátil na "TDIfun". Kde mi pan Hájek vysvětlil, abych počkal, jelikož v nových OIII je ŘJ do které ještě není zcela odladěno zasahovat, a že kontrolní součty souborů, do kterých zasáhne neodpovídají původním a tedy by při reklamaci ve Škodovce by mohly být problémy. Překvapil mne jeho profi přístup, když mne "již rozhodnutého" odradil od utracení peněz u něj. Spousty jiných v ničem neviděli problém Tedy čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 A on už někdo umí Delphi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Jedna věc je umět načíst a zapsat a druhá naladit. Test už mi jezdí. Počítám za cca 2měs. bude možno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Poměrně slušně, dám nějaký graf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 (editace) Zde je graf po úpravě 110kW. Editováno: 13. Květen 2017, autor: motorpower 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 Je to jinak , zavolej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2017 Sdílet Vloženo 13. Květen 2017 (editace) pěkná uprava, jenom se motory VW 2.0 TDI CR nikam výkonově neposunuli od minulé generace z PQ35. Editováno: 13. Květen 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Ono není co kam posouvat, zvláště při E6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 JEDNOTKY DELPHI JIŽ MOŽNO UPRAVOVAT. OTESTOVÁNO, ZMĚŘENO A FUNKČNĚ V POŘÁDKU !!! Grafy dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 (editace) Tak slíbený graf s opatrnějším sw. Editováno: 8. Červenec 2017, autor: motorpower 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 (editace) Údajně od příštího roku na emisých poznají chip a bude se za to vyhazovat. Co si o tom myslíš ? Je to reálně i přes funkční DPF filtr ? Bude nutné přes STK nahrát původní SW ? Editováno: 10. Červenec 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 (editace) Poznají, že jsi napsal emisích špatné i, ale sw těžko. A už vůbec ne průkazně. Např BMW dělá legální performance a pochybuji, že technik bude mít takové znalosti, aby něco poznal a už vůbec ne aby to rozsekl. Dojde na pár excesů. žalob atd. celé to vyšumí a vymyslí se nové hovadiny. Na to máme mraky expertů. Jen díry v silnicích budou pořád, to je jediná 100% jistota. Editováno: 10. Červenec 2017, autor: motorpower 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Já to rád tvrdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Já to použil rovnou jako příklad, co jde poznat hned a je průkazné a co ne. No a když to nyní opravíš....tak jsem ti dokázal co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Cena této úpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pleskomates Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Zdravím. Je teda možné dať v pohode chipnúť Octavku III FL 1,6 TDI? Inak ako je to so zárukou? Dokážu na to pri prehliadke napríklad prísť, že je v aute daný iný software a tým pádom odmientnuť záruku? Dik za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 samozřejmě, že to poznají - pokud budou chtít. Ovlivní to ale pouze záruku na části čipem ovlivněné - motor, spojka... Musíš si pak jen dát pozor, aby ti to v rámci nějaké aktualizace SW nepřehráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pleskomates Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Oukej, ďakujem za informácie. Budem aspoň vedieť, na čo si teda dávať pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.