Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poprosil bych o radu a zkušnosti,

dostal jsem OIII 1,6TDi 81kW jako náhradu za Supa I 96kW

vlastně spokojenost, jen vcelku obrovský rozdíl v chuti předjíždět ve vyšších rychlostech

mám někdy pocit, že je to zase nějaké ekologické udělátko a motoru trvá než se rozhodne zrychlit

nemám závodní ambice, potřebuji toto jen k občasnému předjíždění mimo vesnice

mám cenu u tohoto motoru ( do provozu 01/2017, nejeto ca 10tis km )uvažovat i chiptuningu na 104kW??

vydrží to motor, převodovka, ....

nebo si jen zadělám na problémy s motorem

díky předem za rady

• 4 týdny později...

Ahoj, uz jsi doresil? Pripadne doporucis nejakou provozovnu?

• Autor

Ahoj, ve své podstatě jsem dořešil pomocí jiného fóra, kde mi "motorpoweer" poradil s ohledem na to, že jsem z OV, abych se obrátil na "TDIfun".

Kde mi pan Hájek vysvětlil, abych počkal, jelikož v nových OIII je ŘJ do které ještě není zcela odladěno zasahovat, a že kontrolní součty souborů, do kterých zasáhne neodpovídají původním a tedy by při reklamaci ve Škodovce by mohly být problémy.

Překvapil mne jeho profi přístup, když mne "již rozhodnutého" odradil od utracení peněz u něj. :o

Spousty jiných v ničem neviděli problém B)

Tedy čekám :)

• 2 týdny později...

A on už někdo  umí Delphi? 

Jedna věc je umět načíst a zapsat a druhá naladit. Test už mi jezdí. Počítám za cca 2měs. bude možno.

Poměrně slušně, dám nějaký graf.

WP_20170513_004.thumb.jpg.a16a1a9698d196dd23db9e87d76e491a.jpg

Zde je graf po úpravě 110kW.

Upraveno od motorpower

Je to jinak , zavolej...

pěkná uprava, jenom se motory VW 2.0 TDI CR  nikam výkonově neposunuli od minulé generace z PQ35.

Upraveno od kokta7

Ono není co kam posouvat, zvláště při E6.

• 1 měsíc později...

JEDNOTKY DELPHI JIŽ MOŽNO UPRAVOVAT. OTESTOVÁNO, ZMĚŘENO A FUNKČNĚ V POŘÁDKU !!!

Grafy dodám.

• 3 týdny později...

Tak slíbený graf s opatrnějším sw.596140c2badda_Delphi16TDI.thumb.JPG.e95079a40a0f14f7f4050e681120766c.JPG

Upraveno od motorpower

Údajně od příštího roku na emisých poznají chip a bude se za to vyhazovat. Co si o tom myslíš ? Je to reálně i přes funkční DPF filtr ? Bude nutné přes STK nahrát původní SW ?

Upraveno od 15degren

Poznají, že jsi napsal emisích špatné i, ale sw těžko. A už vůbec ne průkazně. Např BMW dělá legální performance a

pochybuji, že technik bude mít takové znalosti, aby něco poznal a už vůbec ne aby to rozsekl. Dojde na pár excesů. žalob atd.

celé to vyšumí a vymyslí se nové hovadiny. Na to máme mraky expertů. Jen díry v silnicích budou pořád, to je jediná 100% jistota.

Upraveno od motorpower

Já to rád tvrdě 

Já to použil rovnou jako příklad, co jde poznat hned a je  průkazné a co ne. No a když to nyní opravíš....tak jsem ti dokázal co??

Cena této úpravy?

• 2 týdny později...

Zdravím. Je teda možné dať v pohode chipnúť Octavku III FL 1,6 TDI? Inak ako je to so zárukou? Dokážu na to pri prehliadke napríklad prísť, že je v aute daný iný software a tým pádom odmientnuť záruku? Dik za odpoveď.

samozřejmě, že to poznají - pokud budou chtít. Ovlivní to ale pouze záruku na části čipem ovlivněné - motor, spojka... Musíš si pak jen dát pozor, aby ti to v rámci nějaké aktualizace SW nepřehráli

Oukej, ďakujem za informácie. Budem aspoň vedieť, na čo si teda dávať pozor.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.