LukášCBR Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 (editace) před 42 minutami, Petr Smolík napsal: Tak se přidávám do klubu "trapáků" :D Ale vůbec “trapák”. Krásná a decentní úprava. Editováno: 19. Srpen 2020, autor: LukášCBR 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Přesně. Žádnej tuzing. Pěkný ? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 (editace) Tak nevím ... no v první řadě je to atrapa : více zde snad kdyby tam nebyla uprostřed ta červená odrazka... Editováno: 6. Březen 2021, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Mi se to nelíbí, zvláště pak s ohledem na výkony, no na druhou stranu ty atrapy, bohužel, dnes má už většina aut.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Tohle už se mi taky nelíbí, za mě už tuzing. Ale proti gustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HapeCZ Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Já mám tyto atrapy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Nechci nikoho urazit, ale tyhle úpravy "výfukových koncovek" jsem nikdy nepochopil. Jsou lidi, které auto zajímají jen povrchně (přemisťovadlo) a tak si toho na autě ani nevšimnou, a naopak, lidi, kteří se o auta zajímají a ty hned poznají, že je to jen atrapa, která v 99% ani nevypadá hezky. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HapeCZ Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Dnes už se dávají často atrapy i z výroby na vcelku luxusní auta, třeba VW Arteon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 No já byl proti tomu, ale když jsem viděl audi s6 nebo mercedesy, tak ono už je to asi jedno😂 minule jsem viděl bmw, jsem si říkal ty mají pořád poctivý výfuky. Fakt to vypadalo real, ale kouř šel jen z levého. Takže už je to všechno mimo, už jde jen o vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Samozřejmě, reálné koncovky má už dnes docela málo modelů (díky EU), ale já primárně narážel na tyhle DoDo. To, co vyjde z fabriky, má alespoň nějakou úroveň, jak po stránce vzhledu, provedení, použitého materiálu. Kdo si doma dodělá a vypadá to fakt dobře, to je tak to 1%. Zbytek takových dodělávek (těch 99%) jsou buď trubky od komína co jsou křivé, jsou na každé straně ideálně 2, nebo to jsou takové ze světlého matného plastu, což působí jako koupě z hračkárny. Člověk by si na tom měl dát alespoň trošku záležet a střízlivě zvážit, zda to s těma koncovkama nevypadá spíš hůř / komicky. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Rapid 1.0 mame identicky pohled na vec. Absolutne nejhur vypadaj tyhle atrapy na 2,0 tdi kde pod nima vidis ty 2 hnusny trubky real vyfuku. Na zbliti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 V 22. 11. 2021 na 16:03, HapeCZ napsal: Dnes už se dávají často atrapy i z výroby na vcelku luxusní auta, třeba VW Arteon.... Ano dávají, jenže to na první pohled nebije tolik do očí. No samozřejmě každý si to své auto udělá podle svých představ a je to jeho věc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.