vti Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Jak jste na tom v myčce s těma atrapama? Mám je doma a váhám, zda namontovat, aby to neodlétlo, když to vezmu wapkou nebo do myčky... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Myčka? Fuj! Takový sprostý slovo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Oboje bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Myslím, ze nebude. V Cine to maji Oktavky uz nekolik let a u nas stále nic.... Leda jako individuální dovoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Hlavne bych byl opatrny s tim, jestli bude na evropskou OIII pasovat. Kdyz jsem to drive zjistoval, by mi receno, ze nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Kdyby to stálo půlku, tak to risknu.. Ale 99$ už není úplně málo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Tak psal číňan, že pasovat nebude.. No, aspoň jsme ušetřili ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Jj, bohuzel se potvrdilo co jsem rikal, resp. zjistil uz drive sam. Originalni dil z cinske OIII nepasuje na evropske provedeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Jj i zde na fóru už to jeden uživatel má.. @_Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Tohle je jedna z mála věcí, která se mi líbí a mojí černé perle by opravdu slušela. Vážně o tom uvažuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Tady to je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Totiž oni ti "hrdopychové" nemají zájem číst chvalozpěvy zaslepenců v sekci OIII, kam se nedá rozumně přispívat a proto, aby se podělili aspoň o to málo, co na tom autě dělají, když už ho dočasně (firemní přestupné na rok) musí používat, přidávají pár postřehů do vlákna, kde skončili se svým předchozím autem. To auto mi za nové téma v sekci OIII nestojí, stejně jako následné pře s (kdoví proč) dobrovolnými majiteli OIII. A kdo chce, ty informace si stejně najde - viz. výše. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 Chlapi, díky, asi budu mít přání k svátku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 (editace) Totiž oni ti "hrdopychové" nemají zájem číst chvalozpěvy zaslepenců v sekci OIII, kam se nedá rozumně přispívat a proto, aby se podělili aspoň o to málo, co na tom autě dělají... To máš celkem pravdu, jen se divím, že tě v OII sekci nechají publikovat, zdejší praxí je okamžitě mazat cokoliv, co se nelíbí, zejména sebemenší OT... Kdysi jsem tak rovněž občas něco přispěl, nebyla to tam taková pakárna jako tady, ani se ti nedivím... Ten difuzor - moc zajímavé, na tu mou černou by se moooc hodilo... Skutečně je ta výměna tak snadná ? Ani nevím, co vše tam je skryté... Editováno: 12. Květen 2018, autor: omicron oprava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 Chápu, to mě uniklo. Co by tam mělo být skryté, no třeba ty parkovací senzory, předpokládám že radarové senzory jsou někde výše v blatnících, že ? Určitě bych to samozřejmě nechal na servis, jsou celkem schopní a šikovní, a já se obvykle necpu do věcí, které mě neživí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Tak mě napadlo, nepřemýšlel někdo zda-li by nějak nešly napasovat koncovky z trojkového Superba? Když se podívám na tvar podnárazníku ("difuzoru"), tak si myslím, že by to nemusel být takový problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 @Devil... to mi prijde lepsi dat tak RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 @Strabag nejsem si právě jist jak by RS koncovka šla do obyč nárazníku, kvůli velikosti. Na Supovi mi přijde taková kompaktnější 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Zadni RS naraznik stoji par korun a bude to vypadat jako original reseni. Nicmene je to veci kazdeho soudruha, co a v jake opticke kvalite tam naroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 @Aleš_BX děkuji za upozornění, na živo jsem viděla 206kW pouze z auta a měl jsem za to, že se jedná o stejně řešení jak má RSo. Říkal jsem si, že zlaté české ručičky by si s tím poradily a zkusil bych něco co nikdo nemá, ale jak říká i @Strabag asi kouknu po RS nárazníku. Nicméně děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 RS nárazník se dá do 3tis sehnat v barvě. Na tyto atrapy od Milotecu jsem již také koukal, ale ta cena za kus plastu se mi příčí ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Pasuje tedy prosim ten cinsky origo dil na evropskou O3 fl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Je to i pro OIII FL, viz. fotky ve feedbacku. Aktuálně ve slevě. http://s.aliexpress.com/zmAnUBzq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 To bys měl kliku, já platil za "služby celního úřadu" asi 8 stovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Zalezi co prodejce da na balik za castku.. obvykle se s nima da domluvit aby tam hodili mene jak tech 20/25$ nebo kolik to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.