Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Am 28.1.2022 um 10:26 schrieb pabloescobar:

Vsiml jsem si jeste jednoho zarizeni. Sice drazsi, ale vypada docela dobre. Ma nekdo zkusenost?

https://obdeleven.com/cs/domu/187-starter-pack-0758277987851.html

https://youtu.be/aeBmFh6dpOY

https://youtu.be/_G1cpT0h3JI

Ahoj, ano, ja to mam a super vec, cez BT s iphone super vecicka, da sa tam robit vela veci na najnovsich autach od VW koncernu…

Umí to i odblokování obrazu za jízdy? Mám touareg, a ten má fakt velkou obrazovku :)

Už jsem to našel - Ano umí :)

Upraveno od klakson23

Zkuste jeste tady 

https://forum.skodahome.cz/topic/134493-aplikacia-carista-obd2-elm327-adapter/?do=findComment&comment=2122349

Koupil jsem si ten OBDeleven. Pokud by někdo něco chtěl, najde mě v Brně :)

• 2 týdny později...

Někdo ochotný, šikovný na kódování? Okolí České Budějovice, Písek, Tábor, Strakonice. Děkuji

• 3 týdny později...

Ahoj všichni, jinak aloha, taky mám přes 1/2 roku OBDeleven. A na OIII kombi 110kW manuál full led atd. Jsem si přenastavil úplně vše:

• zapnutí zadních světel při denním svícení (ano, "Skandinávský systém"
  • protočení ručiček na palubce jak to má RSo
  • jiné nastavení ostřiku světel
  • zapnutí přisvícení do zatáček
  • Totální deaktivace Start/Stop systému - při káždém zapnutí motoru, je "systém - k**ítko" deaktivovaný - aANO, prošlo to STK na pohodu.
  • Lze zapnout vypnout pípání při otevírání el.kufru (já to u sebe zapl)
  • lze zapnou/vypnout setření stěrače za jízdy - to, co po několika sekundách naprázdno setře
  • zapnutí "ofroad režimu" na Colombus/Admunsen
  • a mnoho jiných "fičurek"

Jsem z Ostravy, tak případně mohu poradit, pomoci. :)

• 2 týdny později...

Ahoj,

pls o info: už roky používám kabel + VCDS verze 11.11.2 tuším.. Avšak už je dávno verze přes 20.. Stáhnul jsem si nejnovější, ale se starým kabelem to nechodí. Nenačte auto. Stará verze 11 chodí stále.

Tedy kabel je vázany na tu verzi? Bavíme se o klonu kabelu. Řešením je tedy koupit nový kabel s novým softem?

ano u klonu je verze přímo spojená s kabelem, nelze aktualizovat. Kdyžtak PM, umím pomoci

Upraveno od x-man

@x-man uplně nemáš pravdu, klony postavené na atmelu se dají přeflashovat na jakou verzi vcds potřebuješ

• 10 měsíců později...

Ahoj, je tu někdo z okolí Liberce (Mlada Boleslav, Praha) kdo umí Kodiaq RS 2022 - zapnout pamatování volby jízdních režimů? (nebaví me pořád vypínat ten zvuk motoru :-))

Díky moc

Zkus se zeptat u CarRetrofits , není to tak dávno, co mně přijel přeprogramovat některé věci do Kamiqa někdo s nimi spolupracující a byl z Liberce.

• 8 měsíců později...

Je někdo z okolí Přerova, Olomouce, Zlína nebo blízkého okolí na nakódováni nějakých věcí do kodiaqa?

• 9 měsíců později...

Má někdo návod jak nakódovat Trailer asist. Bude ho podporovat zadní kamera 5Q0 907 556 C ?

IMG_20241023_172123.jpg

Podle infa co jsem někde dohledal a výpisu z auta co to podporuje, by tahle kamera měla podporovat Trailer Assist. 

Tak už jsem si úspěšně nakódoval Trailer assist.

Množství paliva k dotankovani

Sílu větráku v auto režimu

Vypnutí denního svícení v menu

Light assist

IMG_20241025_113306.jpg

Tak moc gratuluji k Trailer Assist, předáš tu návod?

• 2 týdny později...

Zdravím, zkoušel jsem přes VCDS základní nastavení převodovky. Reset všech adaptačních hodnot jsem nedělal. Jinak jsem jel po seznamu shoda dolů až na kalibraci synchronních bodů. Netuší někdo proč to vyhodilo tuto chybu ? 

IMG_1649.jpeg

• 2 měsíce později...
V 2. 11. 2018 na 23:30, ferda25 napsal:

Na všech Kodiaqách od 05/2017 s tlačítek modem lze nastavit změnu barev v závislosti na vybraném jízdním módu od 11/2016 do 05/2017 jen v případě existence barevných lišt.

Ahoj, barvu čeho máš na mysli? dík.

Já to zkusil s VCDS upravit, ale nerozjel jsem to, možná dělám něco špatně, ale mám pořád jednu barvu, kterou si nastavím v radiu. Přepínáním se mi barvy nemění.... 😞

Možná tu dá někdo nějaký návod jak při přepnutí na jiný jízdní profil, se změní také barva.....

Mám sice Octavii a mě to funguje. Je to placená funkce (rozšíření), platba jednorázová. Na Eco je to zelená barva, Normal bílá (asi), Sport červená a Comfort teď zrovna nevím (ve dne ty linky svítí jen při světlech a stejně to moc dobře vidět není). Přibyla volba podle jízdního režimu. Barvy těch režimů ale vlastní nastavit nejdou. To je škoda, na Normal bych dal jinou. Protože je bílá, tak to zrovna teď mám nastaveno na pevnou barvu. Součástí je i blikání červené linky na dveřích při otevřených dveřích, oranžová při výstražných blinkrech a v režimu sport změna jasu při akceleraci a brzdění (ale moc výrazná změna to není).

To blikání Linky v Ambientním osvětlení to by se mi líbilo, neví někdo jak to ve VCDS nastavit?

Zdravím,

Chtěl jsem se zeptat zda by poradil někdo jak zprovoznit ve VCDS kalkulačku pro dlouhé kódování. Pořád mi vyskakuje chybová hláška "nemohu otevřít .\VConnect.exe" , při otevření Lcode.exe v instalovaných souborech se kalkulačka normálně otevře. 

Děkuji 

• 1 měsíc později...

Ahoj všem, může mi poradit. Zkoušel jsem si u Kodi 2017ky, dokodovat Lane Assist, ( velká kamera v okně je)- čtení dopravních značek má z výroby, nabídku Lane Assist už jsem dostal do infotaimentu i v maxidotu, jen při pokusu o aktivaci mi vždy napíše Lane Assist nedostupný. Přes diaq mi tam skočila chyba jednotky 4B, diagnostikou se do ní nemúžu dostat. Co dělám špatně? Děkuji

20250306_124310.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.