Pepa 1.6.tdi Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Zdravím když je motor ohřátý tak v pravidelných rytmech je slyšet tření které při zvýšení otáček roste nemá.někdo zkušenosti co by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Jednou se mi stalo něco podobného. Za horka, jel jsem dálku po dálnici i s kolama na střeše na dovolenou. A začal příšerný zvuk jakoby plech o plech. Po několika minutách to ustalo. Vůbec jsem to neřešil a od té doby najel dalších cca 100000 km a vše v pohodě, už se to neopakovalo. Taky by me zajímalo co to bylo za jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita1911 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Přišel jsi na něco čim to muže byt? Mam úplne stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Ne. Od té doby se neopakovalo. Někde jsem četl, že to může dělat volnoběžka alternátoru.... ale fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.