LukášCBR Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 "Že to prý dělají Octavky s motorem 1.4TSi" ... tohle už je naprostá ubohost a snaha udělat ze zákazníka totálního blbce. Přeji pevné nervy, jelikož si zřejmě narazil na odborný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Jako ve všech oborech, jakmile chceš něco řešit, první nasnadě z tebe udělat vola. Až když začneš trochu k věci argumentovat nebo vyhrožovat někdo si tě vůbec všimne. Taky už jsem si v autosalůnech vyslechl ledasco :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Ahojte, ačkoliv mám Scalu vyrobenou 12/2020, měl jsem s bi-led světly strašný problém, z výroby nastavená prostě moc dolů ( viděl jsem před sebe snad ani ne 5m). První návštěva v autorizáku, tam mi technik řekl, že světla měřili na regloskopu a mělo by být vše ok, nebylo. Další den tam byl jiný garančák, ten zavezl auto do dílny, za 5 minut přivezl zpět s tím, že ty světla přizvedli, že svítily opravdu dolů, od tohoto zákroku vše v pořádku, co se světel týče, regulace výšky na to asi v mém případě neměla moc vliv si myslím. Chvilku jsem s technikem pokecal a říkal právě, že na OIII s tím bývá dost problém. Takže se o tom problému ví! Nenechat se v servise odradit a prudit a prudit, než to dají dohromady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) Ahoj všem! Po výměně pravého světlometů jsem z AS dostal auto s neseříenym světlem (pravý světlomet svítil cca 5m před auto). Pomohly cca 4 otáčky na lampě (vozidlo od zdi 6m). Nicméně když se podívám na světla se zapnutými dálkovými, je viditelné, že pravé světlo svítí oproti levému níže (foto). Někdo tip jak seřídit dálku? Editováno: 24. leden 2021, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Hlásím se taky s problémem nízko svítících potkavacek ale mám taky Dotaz: mají vsechny O3 po FL s LED světly automatické prisvedcovani do zatáček nebo to byl příplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 LED má vždy modul, ale nepřisvětluje mlhovkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) před 24 minutami, mastibruch napsal: Hlásím se taky s problémem nízko svítících potkavacek ale mám taky Dotaz: mají vsechny O3 po FL s LED světly automatické prisvedcovani do zatáček nebo to byl příplatek? Pokud myslíš přísvit mlhovkami, tak to bylo za příplatek myslím 2tis.Kč, ovšem dokódovat se to dá během 5min. Hlavní LED světla pak mají přísvit pod nějakých 50km/h. Editováno: 29. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Tak toho prisvitu hlavními světly jsem si nevsimnul. Dnes to vyzkouším. No ty mlhovky si necham dokodovat protože u Kamiqu to funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J_V Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Uvidiš ale myslím že se nedostavi takova zmena, ty mlhovky pri svitu LED diod nejsou skoro videt, a bocni osvit se rozsvici plynule i zhasina proto si mozna jen tak nevsimnes, idealne kdyz je nasnezeno je to nejvice videt , zajimave kdy se to rozsvici protoze obcas vjedu do obce jedu rovne a rozsviti se svetlo do boku ale nesviti myslim porad, na kruhacich a zatackach joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Jde to dobře vidět při jízdě po meště ve tmě, kdy ten přísvit z hlavních LED osvítí např. celý chodník vedle cesty, po které jedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Tak jsem si toho vsimnul jak jste říkali.. Ale je to strašně slabé ten prisvit. Budu to řešit přes ty mlhovky u Fabie III a Kamiqu to bylo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 (editace) Příjde ti slabý? Ten modul v hlavních LED světlech má nahrazovat natáčení světel do stran, tak jak tomu bylo u O3 před FL s bi-xenony. Co se týče mlhovek spolu s hlavními LED světly, tak bohužel v jejich záři zanikají a nejde moc poznat, že se např. při odbočení rozsvítily. Editováno: 30. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Jj prijde mi to strašně slabé. Když jedu v Kamiqu tak je to jiná káva. Připadá mi že to osvití dalších 10 metrů do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Mlhovky jsou v O3FL úplně zprasené, to je známá věc, např. u O2FL jejich přisvěcování bylo velmi markantní i v kombinaci s xenony. Ale FullLED v O3FL svítí do stran tak hodně (při městské jízdě), že ty zprasené mlhovky se skoro neprojevují (mě přisvětlují). Celkově ale přisvěcování do stran v malých rychlostech je i bez aktivního natáčení (jako u O2FL xenonů) přijatelné a funkční. Btw. už nějakou dobu uvažuji u mlhovek o jejich přeosazení nějakými kvalitními a stmívatelnými žlutými LED zdroji místo nynějších žlutých Nokya žárovek. Nemá někdo zkušenost? Aby se dobře stmívali i při přisvětlování do zatáček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Určitě do toho co popisuješ půjdu. Tak dej když tak vědět, kdybys to měl dříve vyřešené... Nacpu do těch mlhovek nějaké pořádné LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ahoj, máte prosím zkušenost se servisem v Praze, který nebude dělat blbce a prostě ta světla nastaví tak, jak mají svítit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 O takovém servisu jsem ještě neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ja áno... Ale je v Košiciach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Pokud se ti chce až na 56 km D1, tak jsem byl dneska v práci a budu tam asi příští uterý. Nastavíš si sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 před 22 hodinami, mimous napsal: Ahoj, máte prosím zkušenost se servisem v Praze, který nebude dělat blbce a prostě ta světla nastaví tak, jak mají svítit? Co se týká nastavení světel tak já mám dobrou v Autosalonu Klokočka Praha 6, ovšem bylo to na konci roku 2019. Kolega Kolbik tam byl brzy po mě a ten už myslím tak úplně spokojen nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Najeto 12000 a že by se začaly projevovat první zavady? Vsechny svetla fungují, nivelace taky. Po vypnutí auta a následném nastartovani vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 (editace) V 3. 3. 2021 na 16:01, mastibruch napsal: Najeto 12000 a že by se začaly projevovat první zavady? Vsechny svetla fungují, nivelace taky. Po vypnutí auta a následném nastartovani vše OK. Nedávno se mě projevila stejná závada, a také po restartu auta nic, ani servis to nenašel ve výpisu závad. Ale měl jsem vyfocené. Asi po 14 dnech opět, tentokráte nedaleko servisu, hned jsem tam zajel, motor nevypnul a našli to, jsem již pozvaný na servis. Ještě rok je záruka (MR 2018). Editováno: 26. Říjen 2021, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Škoda, že mastibruch nenapsal jak se to vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 @Sudetak Mastibruch napíše. 😂 Hele stejně jako píše @omicronnapichli to na diag. > NIC nenasli. Nicméně jsem je nechal udělat základní nastavení a seřízení na regloskopu a od té doby klid. A @omicronco tam teda našli? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.